Şimdi Ara

Nokia G-2426G-A Firmware Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk icinde gelen yazilim: 3FE49226HJII87

Sonraki Gelen Yazilim : 3FE49226IJJJ09

sonraki gelen yazilim cihazi bozuyor 1 gbit almam gerekirken 250-300mbit arasinda limitleme oluyor

sinyal degerlerinde hicbir sorun yok

1 kere modem degisti 2. modem sorun yoktu guncelleme yuklendi otomatik yine bozuldu.

haberiniz olsun cihazda sorun yok guncelleme hatali.

• Ek olarak Wifi arama da çalışmıyor bu modemde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu akşam servisten gelecekler sanırım ellerinde nokia modem varmış ben de huawei hg255 var, onu değiştirmek istiyorum, nokia macerasına grmesem mi? benim istediğim çok şey değil, stabil bir hat ve güzel bir wifi çekimi istiyorum..

• cicero35 C kullanıcısına yanıt

Sonuç ne oldu hocam

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

ben ücretli şekilde teknik servis talebi açıp modemi h3600 v9 ile değiştirdim sorun yok artık düzeldi :)

ariza kaydı ile değişmiyor haberiniz olsun

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

hocam peki bu sürümde kopmalar yaşıyor muydunuz ? özellikle laptop wifi de sorun yokken telefonda hiç girmemesi gibi ?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

evet yaşıyordum hatta volte bile açılmıyordu

• Bende wifi bağlı iken bir süre sonra telefonda internet olmadan bağlı, tvbox da bağlı,internet yok durumuna geçiyor. Eski wifi5 modemin gözünü seveyim, hiç böyle sıkıntıları yoktu.

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

Hocam nokia modemi h3600+ont ile mi değiştirdiler?

Ben de çok uğraştım, bana sistemsel olarak mümkün olmadığını söylemişlerdi. Kendilerinin bir kabahatinden dolayı teknik servis ücretini artı bakiye tanımlayarak karşılayalım modem değişiminde demişti hatta bir MH ama ilimdeki şube arayıp nokia modemin aboneliği sonlandırmadan başka bir modemle değiştirilmediğini söyleyince yapamamıştık.

• Cordarone kullanıcısına yanıt

hocam ilk olarak müşteri hizmetlerini ariyarak ücretli teknik servis açtırın ardından bayi ye kayıt düşünce modem downgrade yapıyor bayideki ekip sonra gelip h3600+ont takabiliyor ve mutlu sonn :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.