Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gps le ilgili bikaç soruda ben sorayım hazır konu açılmışken çünkü bu konuya çok yabancıyım.bende haritalar klasörü içinde nokia maps den pc ile indirdigim türkiye haritası yüklü ücretsiz olarak indirilebiliyor.fakat bunun dışında iki klasör daha mevcut gps ile ilgili.harita üzerinden yer bulma ve rota belirleme işlemleri için ve ayrıca diger gps işlemleri için ücret alınıyor mu çünkü son faturam hayli kabarık geldi.ikincisi garminden bahsetmişiniz garmin için 150 dolar+kdv yazılmış sitesinde sizce buna deger mi yani nokia maps ten farkı nedir ve bu uygulama için lisans süresi ne kadar?ayrıca bu uygulamada yer bulma ve rota belirlemede ayrıca ücrete tabi mi? biraz karışık oldu sanırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karidesteknesi

gps le ilgili bikaç soruda ben sorayım hazır konu açılmışken çünkü bu konuya çok yabancıyım.bende haritalar klasörü içinde nokia maps den pc ile indirdigim türkiye haritası yüklü ücretsiz olarak indirilebiliyor.fakat bunun dışında iki klasör daha mevcut gps ile ilgili.harita üzerinden yer bulma ve rota belirleme işlemleri için ve ayrıca diger gps işlemleri için ücret alınıyor mu çünkü son faturam hayli kabarık geldi.ikincisi garminden bahsetmişiniz garmin için 150 dolar+kdv yazılmış sitesinde sizce buna deger mi yani nokia maps ten farkı nedir ve bu uygulama için lisans süresi ne kadar?ayrıca bu uygulamada yer bulma ve rota belirlemede ayrıca ücrete tabi mi? biraz karışık oldu sanırım:)

Kardeşim öncelikle kesinlikle bir internet paketi alman lazım yoks abaşa çıkamazsın..Aylık 30 kontöre 100mb gibi paketler var yaklaşık 7 liraya falan geliyor..Garmin in crack li versiyonları internette mevcut sakım 150 dolar falan verip alma..Zaten pili çok çabuk bitiren bir uygulama..İçinden bikaç klasör falan siliyorsun o sorunu düzeltmek için vs vs.. Ben sana nokia maps i öneremeyecem çünkü çok eksik bir harita bana göre..Merkezi yerler güzel de çorak yerlede sadece bir yol gösteriyor..Aslında ben sana google maps i önerecem..Tek eksisi dolaşımı olmaması Türkiye'de..Yani seni yönlendirmiyor ama nerde olduğunu gösteriyor yaptığın aramaları da çok ayrıntılı gösteriyor...

• @besiktas

evet yedekleme yaptıgın zaman garminide kullanabilirsin, e71 in ne gibi yan etkileri var ki onuda düşünüyordum e90ı almadan önce dedigin gibiyse iyiki almamışım çok mu yüksek sar degeri acaba

bu arada
    boşu boşuna gps e para vermeyin yahu ben crackli full garmin ile kullanıyorum çok rahat ama pilden yedigi dogrudur ,internette araştırırsanız bir sürü anlatımı var zaten, tümleşik TI(TI=Texas Instruments) Navilink chipsetini kullanıyor cihaz.Ugraşmayın operatörle filan kontörünüze yazık.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 8 Eylül 2009; 15:37:25 >
  • Yahu arkadaşlar E71 imin office menüsünde mükemmel bir sözlük yüklküydü telefonu aldığım zaman bugün E90 ıma sahip oldum en sonunda,buna ne tarz bir sözlük yüklemem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Yahu arkadaşlar E71 imin office menüsünde mükemmel bir sözlük yüklküydü telefonu aldığım zaman bugün E90 ıma sahip oldum en sonunda,buna ne tarz bir sözlük yüklemem lazım?

öncelikle hayırlı olsun e90nınız sözlük konusuna gelirsek

http://www.mega-upload.com/?d=ZLX2F85L

nokia nın orjinal sözlügüdür

ingilizce (temel paket), türkce, almanca,arapca, bulgarca, fransizca, hirvatca, ispanyolca, italyanca, norvecce, romence, rusca, sirpca, slovakyaca, slovenyaca,yunanca dilleri mevcuttur

Kurulum; üste linkini vermiş oldugum md temel paketi kurun daha sonra hangi dili eklemek isterseniz ,sözlük.rar dosyasindan cikartip yükleyin ve güle güle kullanin

http://www.mega-upload.com/?d=W4BH5FRQ

NOT; aradaki(-)işareti kaldırın

dipnot: linkleri düzelltim

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 16:22:45 >

• arkadalar benim için çok nemli bi sey var daha önceki telefonum htc w
    qtec 8500 di 1 sene wm 5 0 la kullandım sonra wm61 i yükledim ve sok oldum harika bi telefon oldu gerce bi hafyta içibnde yanlış bi türçe paken yüklemesi ile bozuldu ya neyse simdi çöpte

herneyse konuyagelitrsek ben günde 100- 150 sms yazarım ve işk defa gördüm tadına doyamadım sms wm6.1 de sn tarzı gibiydi hani yolladığın mesaj bir kişy ise alt alta eliyodu mesajlar öyle her mesaj için yeni mesaj acmaya gerek oktu ve beim için inanılmaz rahattıı sorum e 90 da da böyle mi normal telefolar gii mi sms olayı yoksa msn tarzı alt alta mı geliyo

benm için çok önemli bi konulütfen bilgi alabilmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

arkadalar benim için çok nemli bi sey var daha önceki telefonum htc w
    qtec 8500 di 1 sene wm 5 0 la kullandım sonra wm61 i yükledim ve sok oldum harika bi telefon oldu gerce bi hafyta içibnde yanlış bi türçe paken yüklemesi ile bozuldu ya neyse simdi çöpte

herneyse konuyagelitrsek ben günde 100- 150 sms yazarım ve işk defa gördüm tadına doyamadım sms wm6.1 de sn tarzı gibiydi hani yolladığın mesaj bir kişy ise alt alta eliyodu mesajlar öyle her mesaj için yeni mesaj acmaya gerek oktu ve beim için inanılmaz rahattıı sorum e 90 da da böyle mi normal telefolar gii mi sms olayı yoksa msn tarzı alt alta mı geliyo

normal telefonlar gibi mesaj alıp yolluyorsunuz ama sizin anlattıgınız işlevi gören bir sms programı oldugunu da sanmıyorum, en azından rastlamadım bugüne kadar öyle bir programa

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 8 Eylül 2009; 22:12:52 >

• quote:

wm 6.1 lerin hepsi böyl mesaj atıyo yani üçmesa yolladınız diyelim alt alta geliy karsı ceap yazdığında ise onun altına geliyo ve şçok hoş oluyo mesajlasma

• quote:

quote:

wm 6.1 lerin hepsi böyl mesaj atıyo yani üçmesa yolladınız diyelim alt alta geliy karsı ceap yazdığında ise onun altına geliyo ve şçok hoş oluyo mesajlasma

Bugüne kadar wm li bir cihaz kullanma fırsatım olmadıgı için bilemiyorum ama güzel bir özellikmiş gerçekten, dedigim gibi e90 böyle bir özellik yok ama belki bu şekilde özellik ekleyen bir program vardır araştırmak lazım

• quote:

E71 imde Garmin yüklü..Yani yedekleme yaptığım zaman otomatikman E90 a da kurulu olacak değil mi? Yahu bu E71 in acaip yane tkileri var be...Çok sağlıksız...

iki telefon arasında transfer yaparken sadece kontak listen, ajandan, fotoğrafların, ses dosyaların ve mesajların taşınır. kurulu hiç bir program otomatik olarak diğer telefona yüklenip çalışmaz. hepsini (ücretli, ücretsiz il aç lı) tekrar kurman lazım.
    sar değerleri nokia sar değerleri sitesinden görünebilir.
    e71in sar değeri: 1,33 W/kg (kulakta)
    e90 ın sar değeri: 0,65 W/kg (kulakta)
    uzun süreli kullanımda daha az yan etki göreceğiniz kesin, zira sar dğerlerine bakacak olursak e71, e90 ın 2 katı değere sahip.
    eğer çok uzun konuşuyorsanız kablolu ya da bluetooth kulaklık kullanmanızı öneririm.
    hemen "bt'da da mikodalga iletişim var" diyen çıkacaktır, gsm iletişimi ile bt iletişimi arasında yaklaşık 1/100 değer farkı vardır. örnek vermek gerekirse kaliteli bir bt kulaklığın size vereceği zarar, neredeyse bilgisayarınızla kullandığınız kablosuz klavyenizin verdiği zarar kadar olur.

@cyber-kesh sözlük için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 9 Eylül 2009; 12:43:44 >

• hangi programla çeviriyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

Kendi sorumun cevabını buldum ugraşa ugraşa , 720x320 olarak çevirilirse videolar coreplayerda tam ekran olarak sorunsuz izlenebiliyor ortalama bir kalitede ,720x320 daha iyi hangi çözünürlükte daha net izleyebilirim acaba arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

hangi programla çeviriyorsunuz?

quote:

Kendi sorumun cevabını buldum ugraşa ugraşa , 720x320 olarak çevirilirse videolar coreplayerda tam ekran olarak sorunsuz izlenebiliyor ortalama bir kalitede ,720x320 daha iyi hangi çözünürlükte daha net izleyebilirim acaba arkadaşlar

rica ederim

winx video converter diye bir program kullanıyorum
  • herkeze merhaba. bende e61 var genpadan 350tl ye almıştım geçen sene bu aralarartık kasmaya basladı 220 mhz işlemcisi var. bu telefonu almalımıyım diye cok düşünüyorum 5800 yada lg arena arasında kaldım siz ne tavsiye edersiniz
  • quote:

quote:

Yahu arkadaşlar E71 imin office menüsünde mükemmel bir sözlük yüklküydü telefonu aldığım zaman bugün E90 ıma sahip oldum en sonunda,buna ne tarz bir sözlük yüklemem lazım?

http://s2.d o s y a.tc/MD_Temel_Paket.rar.html

ingilizce (temel paket), türkce, almanca,arapca, bulgarca, fransizca, hirvatca, ispanyolca, italyanca, norvecce, romence, rusca, sirpca, slovakyaca, slovenyaca,yunanca dilleri mevcuttur

Kurulum; üste linkini vermiş oldugum md temel paketi kurun daha sonra hangi dili eklemek isterseniz ,sözlük.rar dosyasindan cikartip yükleyin ve güle güle kullanin

http://www.d o s y a.tc/s_zl_k.rar.html

NOT; aradaki boşlukları silin

Saygılar.

Çok teşekkürler çok makbule geçti...

• quote:

quote:

quote:

http://s2.d o s y a.tc/MD_Temel_Paket.rar.html

http://www.d o s y a.tc/s_zl_k.rar.html

NOT; aradaki boşlukları silin

Saygılar.

Çok teşekkürler çok makbule geçti...

Rica ederim

Saygılar

• E90ınızın font boyutundan şikayetciyseniz font boyutunu ayarlamaya yarayan güzel bir uygulama

http://www.mega-upload.com/?d=4UEM3XJ0

not; aradaki (-) işareti siliniz.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 16:25:02 >
  • quote:

E90ınızın font boyutundan şikayetciyseniz font boyutunu ayarlamaya yarayan güzel bir uygulama

http://s2.d o s y a.tc/Psiloc_FontMagnifier_S603rd.rar.html

not; aradaki boşlukları siliniz.

Saygılar

Bu arada yüklemeye çalışırken sertifika sorunu verdi..Menüden unsigned ları da yüklemesine ok dedim telefonun tarihini de geri aldım fakat bi türlü yükleyemedim..Siz nasıl yüklediniz acaba?

• quote:

quote:

E90ınızın font boyutundan şikayetciyseniz font boyutunu ayarlamaya yarayan güzel bir uygulama

http://s2.d o s y a.tc/Psiloc_FontMagnifier_S603rd.rar.html

not; aradaki boşlukları siliniz.

Saygılar

Bu arada yüklemeye çalışırken sertifika sorunu verdi..Menüden unsigned ları da yüklemesine ok dedim telefonun tarihini de geri aldım fakat bi türlü yükleyemedim..Siz nasıl yüklediniz acaba?

program unsigned oldugu için yüklemeden önce signed yapmanız yani imzalamanız gerekli

http://forum.donanimhaber.com/m_33408630/mpage_1/key_sertifika//tm.htm#34072043 sertifika almak için yapmanız gerekenler

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 9 Eylül 2009; 17:25:59 >

• arkadaşlar b,i soru dahae 90 projksiyona bağlayabilme aparatı varmı derslerde bana çok yardımcı olur eğer varssaböyle bi sans
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.