Şimdi Ara

NOKİA E90 ANA KONU-Resimler, Teknik Bilgiler (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
4
Favori
65.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tekno2007

bende n93i var ama bu aralr n90 hayranlığı sardı özellikle iç ekranı beni mest etti film izlmek clıp izlmek bu telfonal izlmek başak telfon lar kadar sevkli olmaz e90 la video clıp izlmek yolda film vss yolda giderken süper sarar

Bende de N93i vardı. Babama devredip telefonu Nokia E90 kullanıcısı oldum ben de. Kullanım keyfine diyecek yok bu telefonun. Gerçekten de çok memnunum.
  • ARKADAŞLAR ELİNDE SATILIK NOKİA E90 YADA NOKİA E71 BULUNANLAR LÜTFEN BENİMLE İRTİBAT KURSUN.İZMİR VEYA YAKIN ÇEVRESİ OLANLAR TERCİH EDİLECEKTİR.AYRICA BASARI GARANTİSİ DEVAM EDEN SAMSUNG D880 İN VAR SATILIK...............
  • Ankadaşlar Bende bi tane Nokia E90 var çok memnunum ama iç klavye üzeride arapça harfler var türkçe ile değiştirilebilir mi bilgi verirseniz sevinirim. Teşk.

Orjinalden alıntı: macit_2000

Ankadaşlar Bende bi tane Nokia E90 var çok memnunum ama iç klavye üzeride arapça harfler var türkçe ile değiştirilebilir mi bilgi verirseniz sevinirim. Teşk.

Nokia Yetkili Servis'lerinde ücret karşılığı değişim yaptırabilirsin, fakat biraz tuzlu gelebilir..

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0-0-0--401131-.html

NOKIA E90'nın Tasarım Hatası rbo [22 Ocak 2009, 09:00]
    nokia E90 model cihazım, genel kullanıcı şikayeti ve tasarım hatası olan, klavyenin iç ekrana teması sebebiyle iç ekranda oluşan izler/çizikler problemi ile 12. 08.2008 tarihinden başlamak kaydıyla, iki kez Kvk, iki kez Genpa servis noktalarında servis görmüştür.

Son (4. ) işleminde cihaz değişimi talebiyle bırakılmış olmasına rağmen cihaz değişimi yapılmamış, ilk servis müdahalesinde değiştirilmesi gereken klavyesi 4. Müdahalede değiştirilmiş ve yapılan bu müdahaleler sebebiyle cihazımda oluşan problemler halen devam etmektedir.

Kvk servisine ilk başvurum dışındaki bütün işlemler, nokia danışma hattı ile koordineli olarak ilerlemiştir. Son Genpa servis müdahalesinin sonucunda, cihazımın teslime hazır olduğu bilgisi tarafıma verilmiş, nokia danışma hattı yetkilisine, cihaz değişimi istemiş olduğum, cihazımı teslim almamın bir anlamı olmadığı tarafımca söylenmiş, ancak cihazımı teslim alabileceğim, değişim işlemlerinin ayrıca devam edeceği ve raporların incelenmesi sonucunda tarafıma bilgi verileceği söylenmiştir.

Bu gelişmeler sonucunda cihazımı teslim almış bulunmaktayım. Teslim aldıktan sonraki süreçte, nokia danışma hattından 15 gün aranmayı beklemiş, aranmayınca durumunu öğrenmek için defalarca yaptığım görüşmelerde, raporların değerlendirilmekte olduğu, tarafıma değişim talebiyle ilgili bilgi verileceği söylenmiştir.

12.01.2009 tarihinde yaptığım son görüşmede, “dalga geçer gibi” cihazı servis noktasından teslim aldığımda, değişim talebimin düşmüş olduğu tarafıma bildirilmiştir. (diyalogların hepsi “nokia'nın biz tüketicilere daha iyi hizmet verebilmesi için kayıt altındadır. ”)
    Kalitesine güvendiğim, cihazlarını beğenerek kullandığım nokia markasına güvenim maalesef kalmamıştır. Haklarımı, şu ana kadar, iyi niyet çerçevesinde (bedel iadesi yerine cihaz değişimi olarak kullanmış) aramam maalesef sonuç vermemiştir.

Bundan sonraki aşamada haklarımı tüketici mahkemelerinde arayacağımı bildirir, nokia camiasına, cep telefonuna 1929 TL ödeyerek cihazlarını satın alan, profesyonel iş serisi cihazları ile hitap ettiği müşterilerine yaşattığı profesyonel memnuniyetsizlik için teşekkür ederim.^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rboygur -- 25 Ocak 2009; 1:15:37 >

• Merhaba,
    Arkadaşlar bende bir E90 aldım güzel işimi görüyor yanlız sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
    1-Wi-fi ile evde bağlı iken Hürriyet gazetesinin ana sayfasını açamıyorum açılırken kayboluyor. Çaresini bulamadım
    2-İş Bankasının giriş yani ana sayfasını masa üstü pc de açtığımda sağ taraftaki finansal veriler kolonunu görüyorum
    fakat E90 da gene wi-fi ile açtığımda göremiyorum.
    Acaba E90 nı yanlışmı konfigüre ettim. Bu onuda yardımcı olursanız sevinirim
    sayfaları okuduktan sonra sorun varsa o konu başlığında sorarsanız daha rahat cevap alırsınız.
    telefonunuz hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: tentenn
    E 90 iç ekranını kaplayacak biçimde tv veya film izlemenin bir yolu var mı acaba? o koskoca ekranda nerdeyse 1/3 kadar bir yerinde görüntü alabilmek hiç hoş değil :(

TV'yi bilemem ama film izleyebilirsiniz. Ekran çözünürlüğü ne kadarsa filmi o ekran çözünürlüğüne göre çevirin ve tam ekran izleyin.
  • Bu konuyu kaybetmiyeyim. Mesajım bulunsun.
    birde bu telefonun fiziksel ozelliklerine uygun yazılım bulmakta ben mi zorlanıyorum yoksa genel bir sıkıntımı,symbian icin bi milyon tane yazılım var ama ya ekran cozunurlukleri sıkıntı ,ya tuş konfigurayonları ya da ic-dıs ekran kararsızlıgı
    kullanan arkadaslar fikir verebilirlerse sevinirim,uygulama kıskanclıgı yuzunden e90 nımdan vazgecmek istemiyorum :)

NOKİA E90 ANA KONU-Resimler, Teknik Bilgiler

https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj

RAR şifresi: indirdivx1967

Not: maxicep sitesinden alıntıdır.

• arkadaşlar nokia e90 arıyorum pm atarak iletişime geçebilrisiniz.ciddi ve mantıklı satıcılar ilgilensin lütfen.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.