Şimdi Ara

Nokia E72 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım uygulama yüklemeyi öğrendim ama telefona hangi uygulamaları atacağım bilmiyorum. Telefonu zevkli hale getirmeye yarayan programlar nelerdir? Artık zorunluluk haline gelen msn, youtube ve facebooktaki videoları izleme vs... tarzı gibi programları nasıl indirebilirim? Lütfen mevcut arama sitelerinden arayın demeyin çünkü dediğim gibi konuyla ilgili ufak bir bilgim yok. Kaç gündür cevap bekliyorum diğer topiclere de yazdım fayda yok siz yardım edin bari arkadaşlar.

    Ayrıca bir sorunum var. Telefonu aldığımda oradaki eleman bana telefonun şarjı bitince 10 saat şarjda durmasını söyledi. Ben de eve geldim kullanım kılavuzunu falan okuyordum, orada telefonunuzu pc suite ile usb den güncelleştirebilirsiniz dedi bende güncellemek istedim tabi o arada usb pc ye takılı olduğu için şarj olma gibi durum da söz konusu oldu fakat unutkanlık işte şarj bitmeden şarj oldu telefon. 3 saat önce şarj bitti şarja takım telefonu ve şuan sol üst köşede şarj full gözüküyor acaba bir sorun olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunatalay -- 8 Mart 2010; 21:07:33 >







  • arkadaşlar bende forumda kayboldum resmen (eğer bir yerde sorduğum soru yazıyorsada herkesten özür dilerim)benm merak ettiğim nokta e72 ile facebooktaki oyunları oynayabiliyor muyuz ve videolar var tabiki facebooktaki yada başka sitelerdeki videoları izlememiz mümkün mü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.