Şimdi Ara

NOKIA E72 almak istiyorum değerlendirme ve yorumlarınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E71 modelinden sonra E72 modelide şuanda satışta. Çeşitli internet sayfalarında ve teknoloji marketlerde mevcut.
    Benim gördüğüm beğendiğim E71 modelinde özellik olarak ufak tefek değişiklikler yapılmış (fiziki olarak ebatlar aynı) ve E72 modeli ortaya çıkmış.

Bu aralar kullandığım telefon bozulduğu için yeni bir cihaz alma niyetindeyim. İzlenimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Bence E72 modelinin ilk göze çarpan özelliği POP3 destekli olması ve 5mp kamerasının olmasıdır.

Bu cihazın artı ve eksilerini burda tartışmak istiyorum.

Değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 22 Aralık 2009; 14:51:30 >

• Genel özellik olarak cihaz iyi bir cihaz ama sizce E71 mi E72 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 22 Aralık 2009; 14:51:02 >
  • yaklaşık 4 gündür E72 kullanıyorum gerek email ve internet gerekse görüntüleme ve müzik
    gibi multımedia özellikleriyle çok başarılı..
  • Nerden aldınız ürünü? Ne kadara aldınız ayrıntıları yazarmısınız?
  • Merhaba arkadaşlar, cihazın yüksek çözünürlükteki fotolarını merak ettiyseniz buradan ulaşabilirsiniz: Nokia E72 - TeknoFrikik.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

yaklaşık 4 gündür E72 kullanıyorum gerek email ve internet gerekse görüntüleme ve müzik
    gibi multımedia özellikleriyle çok başarılı..

cihazı bakırköy avea ugur iletişimden 1025 tl ye aldım akbank kartına 10 ay taksitle- WORLD kart varsa 9 taksit seçeneğide var
  • Bir kere N82 ile Xenon flaşın tadını almamış olsam gözüm kapalı alacağım bir cihaz E72,
    hatta elimdeki N82'nin başına bu sıralar birşey gelirse tek alacağım cihaz E72
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.