Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ekran kilit kodu girmiş yanlışlıkla çözemiyoruz. Bilgiler önemsiz. Bunun recovery durumu var mı. Tuş kombinasyonu falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurmumcu

wattsap da bağlantıyı isteğe bağlı olarak ayarlamak mümkünmü? çünkü kapama tuşuna basılı tutup bağlantıyı kesiyorum ama bir müddet sonra wattsap kendi kendine tekrar bağlanıyor internete. bu da hem şarjı çabuk bitiriyor hem de internet kotasını düşürüyor.

Bildiğim tek çözüm bağlantıyı erişim noktasından silmek, istediğin zaman yapılandırma mesajından aktif edersin

quote:

Orijinalden alıntı: sinem4159

Merhaba Ben yılardır e 71 kullanıcısıyım. kameranın çekim sesini kapatamıyorum birçok program yükledim ama beceremedim yarımcı olurmusunuz?

Kapatılmıyor diye biliyorum

• tşkr ederm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Kardeşim ekran kilit kodu girmiş yanlışlıkla çözemiyoruz. Bilgiler önemsiz. Bunun recovery durumu var mı. Tuş kombinasyonu falan.

up
  • foursquare'i gravity uygulamasından gayet iyi kullanıyorum. yalnız tek bir eksik var, check-in yaparken resim ekleyemiyoruz. herhangi bir program aracılığıyla bunu yapabilen var mıdır?
  • Önceden çok nadiren rastladığım siyah ekran sorunu bugun itibariyle kalıcılaştı. Telefon açılıyor, arama yapıp kabul de edebiliyorum, ancak ekran siyah. Tuş takımı ışıklandırması vs her şey yolunda, ancak ekrana görüntü gelmiyor. Kendim çözebileceğim bir sorun mu acaba?
  • arkadaşlar tamam kabul ediyorum teknolojiyi mitolojiden takip ediyorum ama daha 1 ay önce e71 aldım. hoş bir telefon. hala türkcell sürümünde. yeni hafıza kartına mp3 leri kopyaladım sorum yok. geçenler şarkı attım, müzikçaları yenile dediğim halde şarkıları göstermedi. şimdide bluetoot dan gelen şarkıyı kaydet dediğim zaman genel sistem hatası diyor. telefonumda sports tracker, google maps, garmin, opera mini yüklü. hepsi kendi yüklediğim prolar. hata nerde sizce.
  • merhaba arkadaşlar, ben de uzun bir süredir e71 kullanıyorum,eskiden şarjım baya giderdi artık 1 günden fazla gitmiyor bazen 1 gün gidiyor, bu kadar sürede bu normal de, geçenlerde sürümü yükseltim telefonun, 500 sürümüne ve o zamandan beri bir sorun var. Full şarjda telefonumda biriyle 2 dakikalık bi görüşme yaptığımda ya da biraz internete girdiğimde batarya zayıf diyip kapanıyor, ama geri açıyorum telefonu şarj etmeden, 2 diş şarj görünüyor, aradan bi yarım saat geçiyor 4 diş görünüyor mesela, başınıza gelen varmı eskidiği için mi oluyor acaba bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

Önceden çok nadiren rastladığım siyah ekran sorunu bugun itibariyle kalıcılaştı. Telefon açılıyor, arama yapıp kabul de edebiliyorum, ancak ekran siyah. Tuş takımı ışıklandırması vs her şey yolunda, ancak ekrana görüntü gelmiyor. Kendim çözebileceğim bir sorun mu acaba?

Bu sorunla karşılaşıp çözebilen varmı acaba?
  • Bu cihaza bimeksten pil almak istiyorum, uyumlu bp-4l pil var ancak mAh değeri orijinalinden daha yüksek, bu bir sorun yaratırmı acaba?

http://www.bimeks.com.tr/urun/121762/nokia-bp-4l.aspx
  • Bu cihazı kullanan kimse kalmadımı artık
  • Ekranda bir sıkıntı varmış, 50- 60 liraya ekranı değiştirdiler. Ama tabi yeni takılan ekran led değil sanırım, o yüzden biraz kalite farkı var eskisiyle.
  • satılık e71 ilgilenenler mesaj atabilir
  • allahını seven e71 dosya şifreleme programı atsın arkadaşlar acill lazım şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar benim telefonum devamlı olarak kendiliğinden internete bağlanıyor. Bağlantı yöneticisinden kapatmama rağmen 5 sn. içinde geri açılıyor. Mail kurulu olabileceği için olduğunu söylediler, mail hesaplarımı kaldırdım ama bir sonuç elde edemedim. Wireless bağlantımı kaldırsam, bu sefer de mobil interneti kullanmaya başlıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu, ne zaman ki fabrika ayarlarına çevirdim o zaman başladı. Hangi program ile interneti kullanmaya çalışan uygulamaları görebilirim? Telefonumda, Whatsapp, Facebook, Opera, Opera Mini, MobileVoip, CallRecorder ve i-SMS programları var ama hepsi kapalı olarak gözüküyor. Bunlardan birinin interneti kullanma olasılığı var mıdır kapalıyken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Arkadaşlar benim telefonum devamlı olarak kendiliğinden internete bağlanıyor. Bağlantı yöneticisinden kapatmama rağmen 5 sn. içinde geri açılıyor. Mail kurulu olabileceği için olduğunu söylediler, mail hesaplarımı kaldırdım ama bir sonuç elde edemedim. Wireless bağlantımı kaldırsam, bu sefer de mobil interneti kullanmaya başlıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu, ne zaman ki fabrika ayarlarına çevirdim o zaman başladı. Hangi program ile interneti kullanmaya çalışan uygulamaları görebilirim? Telefonumda, Whatsapp, Facebook, Opera, Opera Mini, MobileVoip, CallRecorder ve i-SMS programları var ama hepsi kapalı olarak gözüküyor. Bunlardan birinin interneti kullanma olasılığı var mıdır kapalıyken?

Whatsapp yapıyor.Sen kapalı gözüktüğüne bakma.Çoğu Nokia telefon kullanıcısı şikayetçi bu durumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Arkadaşlar benim telefonum devamlı olarak kendiliğinden internete bağlanıyor. Bağlantı yöneticisinden kapatmama rağmen 5 sn. içinde geri açılıyor. Mail kurulu olabileceği için olduğunu söylediler, mail hesaplarımı kaldırdım ama bir sonuç elde edemedim. Wireless bağlantımı kaldırsam, bu sefer de mobil interneti kullanmaya başlıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu, ne zaman ki fabrika ayarlarına çevirdim o zaman başladı. Hangi program ile interneti kullanmaya çalışan uygulamaları görebilirim? Telefonumda, Whatsapp, Facebook, Opera, Opera Mini, MobileVoip, CallRecorder ve i-SMS programları var ama hepsi kapalı olarak gözüküyor. Bunlardan birinin interneti kullanma olasılığı var mıdır kapalıyken?

Whatsapp yapıyor.Sen kapalı gözüktüğüne bakma.Çoğu Nokia telefon kullanıcısı şikayetçi bu durumdan.

Ben cevabı beklemeye dayanamayıp hard format attım. Whatsapp ve Facebook uygulamalarını yüklemedim. Şu anda normal çalışıyor. Facebook'u geri yükleyebilirim demek ki. Çok teşekkürler.

• Arkadaslar orjinal kalitede kasa kapak tus takimi alabilecegim bir site veya satici önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Arkadaslar orjinal kalitede kasa kapak tus takimi alabilecegim bir site veya satici önerebilir misiniz?

Ben geçen ay servise bir arıza için gitmiştim, kasa mevcuttu orda, fiyat sormuştum değiştirmek için.
  • E71 in kalınlığına kameranın ordaki cıkıntı da dahil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.