Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
129.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkay

Bu dedikleriniz biraz şanssızlık hocam.

katılıyorum, ben daha hiç bir sorun yaşamadım telefonla ilgili

IMEI vermek istemiyorum lanet olsun böyle işe.

valla bende öyle diyodum..baya da direndim. sonunda yazdım..1 günde de yolladılar sertifikaları. boşver bişey olmaz

Fuzuli
  • Bu telefon boyle kullanılmıyor ya, n73um vardı onda hıc boyle sorunlar yasamamıstım ve bu konu uzerınden bıraz sıgned uygulama paylasımı yapalım arkadaslar.
  • nesi yetmiyor cihazin yahu program yukleye yukleye maymun ettiniz cihazi
  • Hocam su isms olayı cok hosuma gıttı gercekten lakın yukleyemıyorum bu benı rahatsız edıyor.
  • Nokia E71 Kilit Kodu Çözümü, Turkcell reklamlarının giderilmesi, en son yazılım yükleyebilmek
    Çözümü arka kapağı açın imei no altında Code yazan 6 rakamlı sayıya bakın

0567385 Turkcell gri renkli E71

0572875 Turkcell beyaz renkli E71 Bu Turkcell kodları Turkey kodlarıyla aşağıda anlatıldığı gibi değiştirmelisiniz.

Telefonunuzun en son versiyonu yüklemek ve yükledikten sonra kilit kodu olmasını istemiyorsanız

Bu kodları nemesis service suite programıyla Nemesis Service Suite (NSS) Download

0558790 Turkey gri E71 kodu

0572875 Turkey beyaz E71 kodu ile değiştirmelisiniz.

nemesis service suite açın

1-büyüteçe tıkla

2-phone info tıkla, scan tıkla

3-flash tıkla,scan tıkla 0558790(griE71) 052875(beyaz E71) kodunu görüyoruz.

4-tekrar phone info tıkla, scan tıkla sağ tarafta product code bölümüne 0558790(gri E71 için), 0572875 (beyaz E71için) yazın, yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin, altta write butonuna tıklayın,Bu kadar kilit sorunu olmadan en son yazılım yükleyebilirsiniz.

Sonra nokia software updater programı ile nokianın kendi sitesinden indirdim veya nokia ovi suite ile (ovi suite ile denemedim sorun olacağını sanmam)

Sorunsuz telefon kilitsiz en son yazılım yükleniyor
     Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

• İstanbul anadıoluı yakası yada ınternette guvenılır bır sıteden paralel olmayan beyaz e 71 en uygun nerde buluruz ?

Orijinalden alıntı: mulan

Merter'de yeni açılan Marmara Forum'un yanındaki Saturn'de Hama'nın kulaklık girişi dönüştürücüsünü aldım dün, oldukça iyi...

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

peki acaba ses kalitesinde olumsuz bir etkisi varmı ? stereo durumu falan? bende alayım ankaradayım konya sokaktan lazımda fırsat olup gidemedim kaç zamandır

Sol işlev tuşundan menüyü kaldırıp başka bi kısayol atıyoruz,menüye ise menü tuşundan girip çıkıyoruz,farkı görüceksiniz

Orijinalden alıntı: Darsh

Beyler bi kaç sayfa önce menü donma olayını çözdüm demiştim gerçekten işe yarıyo,yapmanız gereken;

Sol işlev tuşundan menüyü kaldırıp başka bi kısayol atıyoruz,menüye ise menü tuşundan girip çıkıyoruz,farkı görüceksiniz

sayfalara göz atmadım darsh burdan sorayım :)

bu menü donma mevzu nedir? bende şuan işlev tuşunda "notlar" var zaten ama karşı taraf meşgul atınca 2sn donma yaşıyorum bahsettiğin şey bumu tam olarak?

not: tel yanımda değil belkide menü duruyordur hatırlamıyorum :)

e71 telefonum var.avea3g paketi aldım internet için.ayarlamaları hiçbiyerde bulamıyorum.kullanan veya yardım edebilecek biri varsa sevinirim.

Beyler bi kaç sayfa önce menü donma olayını çözdüm demiştim gerçekten işe yarıyo,yapmanız gereken;

iyiki sana pm atmışım Darsh bende işe yaradı
    gözlükleri çıkarmak hiç aklımıza gelmedi.
  • quote:

Abi mesela nasıl anlatıyım menüye tıklıyosun menü gelmiyo ama telefonun ekranındaki tüm fonksiyonlar çalışıyo enteresan bişey ama o dediğim yöntem bunu ortadan kaldırıyo kesin çözüm yani

dostum tuş kilidinin kombinasyıonu olan menü tusu belli bir süre bekliyor * tuşuna basacakmısın diye.. basmassan hıı diyor demekki bu adam tuşları kilitlemiyecek menüye girecek diyor yallah menüye... sen oradan menüyü kaldırıp neyi koyarsan koy cihaza bu dediğimi herseferinde yapacaktır.. kolay gelsin.. Allah iyiliğini versin darsh kardeşim yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

sayfalara göz atmadım darsh burdan sorayım :)

bu menü donma mevzu nedir? bende şuan işlev tuşunda "notlar" var zaten ama karşı taraf meşgul atınca 2sn donma yaşıyorum bahsettiğin şey bumu tam olarak?

not: tel yanımda değil belkide menü duruyordur hatırlamıyorum :)

bi problem yok hocam takma kafana e71 güzel ve hızlı bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Abi mesela nasıl anlatıyım menüye tıklıyosun menü gelmiyo ama telefonun ekranındaki tüm fonksiyonlar çalışıyo enteresan bişey ama o dediğim yöntem bunu ortadan kaldırıyo kesin çözüm yani

dostum tuş kilidinin kombinasyıonu olan menü tusu belli bir süre bekliyor * tuşuna basacakmısın diye.. basmassan hıı diyor demekki bu adam tuşları kilitlemiyecek menüye girecek diyor yallah menüye... sen oradan menüyü kaldırıp neyi koyarsan koy cihaza bu dediğimi herseferinde yapacaktır.. kolay gelsin.. Allah iyiliğini versin darsh kardeşim yahu

çaktım köfteyi tahmin etmiştim :D bende güldüm :)

• @C2H5OH

Hocam kimya mı okuyorsun sen?

@C2H5OH

Hocam kimya mı okuyorsun sen?

kalan dersleri vermeye uğraşıyorum :)

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

çaktım köfteyi tahmin etmiştim :D bende güldüm :)

Yanlış anladınız,ben menü donma olayından bahsettim menüye basıyosun sol işlev tuşundayken,menü gelmiyo istersen 1 saat bekle tuş kilidide olmuyo,bu sorunu neredeyse tüm e71 kullanıcıları yaşıyo o donma sırasında kapama tuşuna basarsan giriş ekranına geri dönüyo ve ekrandaki tüm fonksiyonları kullanabiliyosun fakat menüye giremiyosun benim demek istediğim bu sorunu yaşayan arkadaşlar,ki tüm e 71 kullanıcılarının bi dönem yaşadığı bi sıkıntı bu,sol işlev tuşundan menüyü kaldırıp başka bi kısayol atasınlar,menüye menü tuşundan girsinler,denemek parayla değil ya deneyin,bana teşekkür ediceksiniz ...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.