Şimdi Ara

Nokia e71'i modem olarak kullanamıyorum acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bilgisayarıma format attım ve tekrar windows xp yükledim. Telefonum Nokia e71. format atmadan önce bilgisayara da hiçbirşey yüklemeden, direkt takınca nokia pc internet access ile bağlanabiliyordum. Lakin şimdi araştırdım modem falan ayarları yapmam lazımmış. Ama her şekilde denememe rağmen olmuyor. Avea'nın sitesinde yolu izliyorum olmuyor. Burada ve daha bir çok forumda mesajlar okudum. (örneğin telefon numarasın *99# olarak girileceği vs gibi.) ama hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Hattım avea ve ben bir önceki kullandığım hiçbir modem falan ayarı yapmamıştım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Hocam nokia pc suiteyi yükleyin, telefonu bağlayıp programdan internete bağlana tıklayın anında bağlanır ve ayarları kendisi kurar.
  • hocam yaptım ama tanıtılmış bir modem yok diyor. Şimdi bir yerden bluetoth ile buldum ama oradan da bağlayamıyorum. Pc suite'de internete bağla dediğimde hiçbir sayfa gelmiyor. diğer pc suite öğeleri çalışıyor ama o çalışmıyor.
  • Yeni bir gelişme daha var. İlginç bir şekilde bluettoth driverdan sonra ağ bağlantılarımda bluettoh modem oluştu. Ve onun aracılığıyla normal bağlanabiliyorum. Ama 3g özelliğini açtığımda bağlanamıyorum. 460 kbps diyor sadece giden var gelen bayt yok.

ayrıca hala kablo ile bağlanamamaya devam ediyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Hocam nokia pc suiteyi yükleyin, telefonu bağlayıp programdan internete bağlana tıklayın anında bağlanır ve ayarları kendisi kurar.

+1
  • Valla kaldırdım tekrar yükledim hepsini ama hala çözemedim :(
  • Sadece btooth aracılığıyla bağlanabiliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc suite'den de baglanmiyorsa eğer bağlantı kablosunu sürücüsünü yenileyin bi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.