Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bişey soracam .e71 in gece ışıkları nasıldır ..

yani gece karanlık bi ortamda tuşların hepsini görebilirmiyim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

beyler bişey soracam .e71 in gece ışıkları nasıldır ..

tuşların genel olarak yapısı çok kücük. Eger görme sorunu olursa kücük oldugundandır , yoksa ışık olarak yeterince aydınlatması var gece için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

beyler bişey soracam .e71 in gece ışıkları nasıldır ..

tuşların genel olarak yapısı çok kücük. Eger görme sorunu olursa kücük oldugundandır , yoksa ışık olarak yeterince aydınlatması var gece için.

teşekkürler bilgi için
  • E71 ile nokıa 5800 arasında kaldım bu telefonda msn varmı birde dh foruma girip konularda dolaşıp yazabilirmiyim
  • ARKADAŞLAR TELEFONU ALALI BİR HAFTA KADAR OLDU BUNDAN ÖNCE ZATEN E SERİSİ(E 65) KULLANDIM.
    FAKAT BU TELEFONUN ŞARJI BENİM KAFAMI KARIŞTIRIYOR?

GÜNLÜK KISA KONUŞMALAR, (15 DAKİKA CİVARI)
    20-30 KISA MESAJ
    ARADA SIRADA WIFI İLE KISA BAĞLANTILAR.
    2 SAAT ARALIKLARLA OTOMATİK MAIL KONTROLÜ.
    MAKSİMUM 20 DAKİKA İNTERNETTE GEZİNTİ ve AYNI ZAMANDA MP3 DİNLEME(GAZETE OKUMA VS VS)

akşama kalmadan pil üç çizgi kalıyor. ertesi güne yetmeyeceği için takıyorum yeniden şarja. bu iş böyle gidecekse hiç memnun değilim !!
    Bu duruma bir çözümü olan arkadaşlar varsa bildirmelerine çok sevinirim. yoksa telefonu arızalı diye göndereceğim.
    e65 imin şarjı bile daha uzun gidiyordu..

not: TELEFONDA GARMIN YÜKLÜ. FAKAT BU ŞARJI BİTİRİR DENEN DOSYALARI SİLDİM. SEBEBİ BU OLABİLİR Mİ?

ARKADAŞLAR, ACELE CEVABINIZI BEKLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 29 Haziran 2010; 22:45:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çapari

E71 ile nokıa 5800 arasında kaldım bu telefonda msn varmı birde dh foruma girip konularda dolaşıp yazabilirmiyim

Bu iki telefonla da söylediklerinizi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

E71 ile nokıa 5800 arasında kaldım bu telefonda msn varmı birde dh foruma girip konularda dolaşıp yazabilirmiyim

Bu iki telefonla da söylediklerinizi yapabilirsiniz.

Sen kendin almayı düşünsen hangi modeli alırdın
  • çapari , 5800 a bende baktım fakat. bu telefonda karar kıldım.
    dokunmatik telefon kullanmak eziyet gibi geldi bana. bu nokia bile olsa.
    eğlence amaçlı birşey arıyorsan 5800 al. ama gayet fonksiyonel, kullanışlı, hoş bir şey arıyorsan E serisi telefonlardan vazgeçme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

ARKADAŞLAR TELEFONU ALALI BİR HAFTA KADAR OLDU BUNDAN ÖNCE ZATEN E SERİSİ(E 65) KULLANDIM.
    FAKAT BU TELEFONUN ŞARJI BENİM KAFAMI KARIŞTIRIYOR?

GÜNLÜK KISA KONUŞMALAR, (15 DAKİKA CİVARI)
    20-30 KISA MESAJ
    ARADA SIRADA WIFI İLE KISA BAĞLANTILAR.
    2 SAAT ARALIKLARLA OTOMATİK MAIL KONTROLÜ.
    MAKSİMUM 20 DAKİKA İNTERNETTE GEZİNTİ ve AYNI ZAMANDA MP3 DİNLEME(GAZETE OKUMA VS VS)

akşama kalmadan pil üç çizgi kalıyor. ertesi güne yetmeyeceği için takıyorum yeniden şarja. bu iş böyle gidecekse hiç memnun değilim !!
    Bu duruma bir çözümü olan arkadaşlar varsa bildirmelerine çok sevinirim. yoksa telefonu arızalı diye göndereceğim.
    e65 imin şarjı bile daha uzun gidiyordu..

not: TELEFONDA GARMIN YÜKLÜ. FAKAT BU ŞARJI BİTİRİR DENEN DOSYALARI SİLDİM. SEBEBİ BU OLABİLİR Mİ?

ARKADAŞLAR, ACELE CEVABINIZI BEKLİYORUM...

bende geçen cuma aldım ik şarj bir gün gitti 2.şarj 2.5 gün şu an 2.günümdeyim ve sadece şarjım 2 diş düştü 3.günüde geçer bu gidişle günde 100 e yakın sms 1 saate yakın wifi bağlantım var.....

garmin felan yüklü değil nolur nolmaz :D diye yüklemedim bataryamı sömürür felan

• neden kulaklık için 3.5 mm'lik yerine 2,5 mm'lik kullanılmış,ve ben dönüştürücü almak istiyorum nerden bulabilirim,aramızda daha önce almış olan varmı
  • Dokunmatikler kullanışsız geliyor. Ama müzik için 5800 tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

çapari , 5800 a bende baktım fakat. bu telefonda karar kıldım.
    dokunmatik telefon kullanmak eziyet gibi geldi bana. bu nokia bile olsa.
    eğlence amaçlı birşey arıyorsan 5800 al. ama gayet fonksiyonel, kullanışlı, hoş bir şey arıyorsan E serisi telefonlardan vazgeçme derim.

slm
    1 yıla yakın 5800 kullandım. eğlence ve video izlemek için iyi bi telefon ama. 2 günlük e71 kullanıcısıyım. iyikide bu teli aldım diyorum..
  • 5800'ın dokunmatik hassasiyeti her ne kadar son firmware ile büyük ölçüde iyileştirilse de açıkçası hala beni tatmin etmiyor. Bunun sıkıntısını mesaj çeker, oyun oynarken daha da hissediyorsunuz. Nokia E71 hem görünüşü ile oturaklı, hem de klavyesine alıştıktan sonra inanılmaz seri bir cihaza dönüşüyor, ki alışma süresi de kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitican

5800'ın dokunmatik hassasiyeti her ne kadar son firmware ile büyük ölçüde iyileştirilse de açıkçası hala beni tatmin etmiyor. Bunun sıkıntısını mesaj çeker, oyun oynarken daha da hissediyorsunuz. Nokia E71 hem görünüşü ile oturaklı, hem de klavyesine alıştıktan sonra inanılmaz seri bir cihaza dönüşüyor, ki alışma süresi de kısa.

@mitican

E71 magazadan aldıgımda içinde windowslive messenger yüklümü yoksa ayrıcamı yüklemeliyim. Birde nette mesela dh forumda rahatça dolaşıp yazabilirmiyim.
  • çapari , DH formun zaten mobil sitesi var. gayet dolaşılabilir tarzda.
    live messenger da sen yüklüyorsun. yüklü falan çıkmıyor. zaten iki dakikalık olay.
  • hakangündüz , cevabın için teşekkür ederim. dün yazdıktan sonra GARMIN ve birçok prgramı sildim. ama sebebi GARMIN di galiba. bugün gayet fazlaca görüşme yaptım. nete bağlandım. özellikle telefonu zorladım. sadece bir kaç diş düştü. sevidirici durum yani. bakalım ne olacak. gelişmeleri yazacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mitican

5800'ın dokunmatik hassasiyeti her ne kadar son firmware ile büyük ölçüde iyileştirilse de açıkçası hala beni tatmin etmiyor. Bunun sıkıntısını mesaj çeker, oyun oynarken daha da hissediyorsunuz. Nokia E71 hem görünüşü ile oturaklı, hem de klavyesine alıştıktan sonra inanılmaz seri bir cihaza dönüşüyor, ki alışma süresi de kısa.

@mitican

E71 magazadan aldıgımda içinde windowslive messenger yüklümü yoksa ayrıcamı yüklemeliyim. Birde nette mesela dh forumda rahatça dolaşıp yazabilirmiyim.

DH Forum'a girmek sadece E71 değil tüm mobil cihazlar için çok rahat bir olay açıkçası. Fakat E71'in ekranının yatay olması bunun için biçilmiş kaftan.

MSN hesabına bağlanmak için de WLM'den ziyade Nokia'nın kendi Chat uygulaması var, ve ben Ebuddy dahil hayatımda bu kadar sade ve kullanışlı bir chat programı görmedim. WLM yüklemeyi düşünmüyorsunuz programı görünce. Hatta E71'in en sevdiğim özelliklerinden birisi buydu açıkçası, diğeri de İnternet Radyosu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc_07
    neden kulaklık için 3.5 mm'lik yerine 2,5 mm'lik kullanılmış,ve ben dönüştürücü almak istiyorum nerden bulabilirim,aramızda daha önce almış olan varmı

elektrik - elektronik satıcısı, tamircisi esnaflardan 1 ya da 2tl'ye temin edebilirsiniz. ben daha önce e71'de değil de başka bi pda'da gayet verimli kullanmıştım..

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.