Bildirim
nokia e70 alan yokmu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
muhteşem bir telefon olduğunu söyleyebilirim -
Ben de almadım ama büyük ihtimalle alacağım..Açıkçası E61 ile E70 arasında kararsız kaldım ama E70'in görüntüsü daha güzel ve işime yaramayacak olsa da kamerası var.. -
e61 goruntusu motorolaya benzıyor yoksa nokia motorolaya mı ozenmeye basladı -
quote:
Orjinalden alıntı: deja_vu06
e61 goruntusu motorolaya benzıyor yoksa nokia motorolaya mı ozenmeye basladı
Hangi Motorola'ya benzettin bilemiyorum ama ben daha çok Blackberry 7290'a daha çok benzetiyorum. -
ben motorolaya benzettım eskı modellerınden dı galıba benım elımde de motorola var bı tane e770v ona da benzıyor -
quote:
ben motorolaya benzettım eskı modellerınden dı galıba benım elımde de motorola var bı tane e770v ona da benzıyor
Galiba Q'ya benzettin.
http://www.gsmarena.com/motorola_q-pictures-1232.php -
quote:
Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı
quote:
ben motorolaya benzettım eskı modellerınden dı galıba benım elımde de motorola var bı tane e770v ona da benzıyor
Galiba Q'ya benzettin.
http://www.gsmarena.com/motorola_q-pictures-1232.php
buna benzer bişeydi ama daha incesi
-
Hic düsünme hemen al. Fazla mail yazmıyorsan e60 da düsün. Bende var cok memnunum. Su an metrocitydeyim. Wlana baglandım klip mp3 indiriyorum. Oldukca hızlı. (benim 56k ile karsılastırınca) -
quote:
Orjinalden alıntı: Hasanka
Hic düsünme hemen al. Fazla mail yazmıyorsan e60 da düsün. Bende var cok memnunum. Su an metrocitydeyim. Wlana baglandım klip mp3 indiriyorum. Oldukca hızlı. (benim 56k ile karsılastırınca)
Metrocity'de Wlan ücretli mi? Bir de nasıl bağlanıyorsun? -
Ucretsiz. Mvct. Aglara tıklıyorsun. Butun mevcut aglar listeleniyor. Sifresiz olana tıklayıp erisim noktası olarak tanımla diyorsun. Sonra web seceneklerden o isimli agla baglan secenegi ile giriyorsun. Her yerde boyle isliyor. Menu alt secenek adları biraz degisik olabilir eve gidince pc den ayrıntılı yazarım -
quote:
Orjinalden alıntı: Hasanka
Ucretsiz. Mvct. Aglara tıklıyorsun. Butun mevcut aglar listeleniyor. Sifresiz olana tıklayıp erisim noktası olarak tanımla diyorsun. Sonra web seceneklerden o isimli agla baglan secenegi ile giriyorsun. Her yerde boyle isliyor. Menu alt secenek adları biraz degisik olabilir eve gidince pc den ayrıntılı yazarım
Şifresiz olanları nasıl ayırt ediyorsun , şifrelilerin yanında kilit işareti gibi bir şey mi var?
Evdeki modem wireless ise onunla da bağlanabilirsin değil mi sorunsuz olarak? -
bende e70 ile e60 arasında kaldım ama e70 te kamera var o yüzden e70 ön planda ama hiç alan yok galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X