Şimdi Ara

## Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
3
Favori
102.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: emret06

merhabalar bende aranıza bugün katıldım.. vatan bilgisayardan bi kırmızı bi mavi aldım (fiyatı uygundu)

Ekledim dostum

@yougiveme

Temalarını ekledim ana başlığa dostum

Bende alalı 2 ay oldu navi tuşu hafiften eskimeye başladı

Sağol hocam
    Bu navi tuşu olayı nasıl olacak yav eskirse teknik servis ilgilenir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emret06

merhabalar bende aranıza bugün katıldım.. vatan bilgisayardan bi kırmızı bi mavi aldım (fiyatı uygundu)

Ekledim dostum

@yougiveme

Temalarını ekledim ana başlığa dostum

Bende alalı 2 ay oldu navi tuşu hafiften eskimeye başladı

Sağol hocam
    Bu navi tuşu olayı nasıl olacak yav eskirse teknik servis ilgilenir mi acaba?

hiç sanmıyorum. Ama Ankara'da orjinal kasa satışı yapan bi yer varmış ankarada , konudan bi arkadaş söylemişti.

• @Burn in Hell Kasayı orijinal alsak da gene teknik servise götürmek zorundayız ki kasayı biz açarsak garanti dışı kalıyor cihaz.
  • quote:

@Burn in Hell Kasayı orijinal alsak da gene teknik servise götürmek zorundayız ki kasayı biz açarsak garanti dışı kalıyor cihaz.

Onların açması muhakkaksa mutlaka ellerinde mutlaka orjinal kasa vardır ve değişimde yaparlar Teknik servis bulunduğum ilde varmı dır yoksa istanbuldaki vs. servise kargolamak mı lazım?

Antalya'da yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

millet bu guitar hero oyununu kurdum güzel bir oyuna benziyor fakat nasıl oynanıyor hangi tuşlar çalışıyor bütün tuşlara basiorum hiçbir tepki yok : (((

sol en alttaki tuşa basılı tutarak 1-2-3 basacaksınız:'(]
  • quote:

quote:

@Burn in Hell Kasayı orijinal alsak da gene teknik servise götürmek zorundayız ki kasayı biz açarsak garanti dışı kalıyor cihaz.

Onların açması muhakkaksa mutlaka ellerinde mutlaka orjinal kasa vardır ve değişimde yaparlar Teknik servis bulunduğum ilde varmı dır yoksa istanbuldaki vs. servise kargolamak mı lazım?

Antalya'da yaşıyorum

Benim bulunduğum ilde kvk yok olsa soracaktım varsa yakınında olan bir araştırsın rica edelim.

edit Antalya'da varmış hocam sen yolun düşerse bir görüş istersen.adresi de bu;

KVK Antalya Teknik Servis
    Kızılsaray Mah. Yener Ulusoy Bulvarı Talay Apt. No: 17 Antalya
    Telefon: 0216 444 1KVK 0216 444 1585
    Faks: 0242 243 2882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 4 Kasım 2010; 18:31:02 >

• quote:

quote:

quote:

Antalya'da yaşıyorum

Benim bulunduğum ilde kvk yok olsa soracaktım varsa yakınında olan bir araştırsın rica edelim.

edit Antalya'da varmış hocam sen yolun düşerse bir görüş istersen.adresi de bu;

KVK Antalya Teknik Servis
    Kızılsaray Mah. Yener Ulusoy Bulvarı Talay Apt. No: 17 Antalya
    Telefon: 0216 444 1KVK 0216 444 1585
    Faks: 0242 243 2882

tesekkur ederim hocam kvk cok goruyorum buralarda. Bi sorayim sizede bilgi veririm.

• dostum bende Antalya'da ikamet ediyorum 100. yıl yoluna gir düz git ilk 4 yol değil 2. 4 yol olan güllük kavşağına geleceksin gelmeden sağ tarafta zaten kime sorsan söylerler kolay bulunacak biryer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 4 Kasım 2010; 19:15:30 >
  • arkadaşlar ben telefona bir kaç tane sis oyun yükledim ama oyunları açınca görüntü bir bozuluyor bir düzeliyor.ama java oyunlarda böyle bir sorun yok.bu sorunla karşılaşan ya da çözümünü bilen var mı?
  • arkadaşlar bu vodafone'un sınırsız internet paketlerinden kullananınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

arkadaşlar bu vodafone'un sınırsız internet paketlerinden kullananınız var mı?

ben kullanmıyorum ama kullananlar çok memnun neden soruyorsun hocam?
  • evdeki interneti kapattırmam gerekiyor, bu sürede telefonu bilgisayara bağlayarak internete girmeyi düşünüyorum bunun için de en makul paket vodafone'unkiler galiba.
  • Mavi e63 Bursa Kipa'da 359 TL
    Electroworld'de siyahı var, 399 TL
    Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli
    dostum bende Antalya'da ikamet ediyorum 100. yıl yoluna gir düz git ilk 4 yol değil 2. 4 yol olan güllük kavşağına geleceksin gelmeden sağ tarafta zaten kime sorsan söylerler kolay bulunacak biryer

benimde aklima ilk orasi geldi biliyorum orayi. Gitsem hemen degisim yaparlar mi?
  • @senefro belli bir kotayı aşınca hız düşüyor yalnız onu hatırlatayım.
    @burn in hell bence yaparlar yarın bi dene şansını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 4 Kasım 2010; 23:14:26 >
  • bugün ilk defa kulaklığı takıp radyo dinleme fırsatı buldum bu ne iğrenç bi kulaklıktır kardeşim, 1 milyonluk radyo kulaklığı gibi, üzerine nokia yazmaktan bile utanmışlar tıs tıs ses veriyo, acaba güzel bi kulaklık taksak güzel bi verim alabilirmiyiz, yani telefonun ses çıkışı iyi midir acaba
  • @yougivemefever evet adil kullanım hakkı sebebiyle belli bi kotadan sonra hızın baya düştüğünü biliyorum, ama o bile hiç yoktan iyidir

@redboxer82 evet güzel bi kulaklıkla memnun kalacağın ses alabiliyosun, ben de telefonu ilk aldığımda mevcut kulaklığa baya sövmüştüm :) ama evdeki kulakiçi kulaklığı deneyince memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senefro -- 5 Kasım 2010; 9:30:43 >
  • @senefro Kesinlikle hız düşşe bile hiç yoktan iyidir.

@redboxer82 Çok haklısın kardeşim rezalet bi kulaklık.Samsung'un beyaz kulak içi kulaklığı var bende Corby serisiyle verdiği.Ben onu kullanıyorum muhteşem ses veriyor.Nokia'nın verdiği kulaklığa bak bide.
  • Arkadaşlar Guitar Hero'da ses çıkmıyor yav.Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli
    dostum bende Antalya'da ikamet ediyorum 100. yıl yoluna gir düz git ilk 4 yol değil 2. 4 yol olan güllük kavşağına geleceksin gelmeden sağ tarafta zaten kime sorsan söylerler kolay bulunacak biryer

benimde aklima ilk orasi geldi biliyorum orayi. Gitsem hemen degisim yaparlar mi?

büyük ihtimal yaparlar çünki geçen sene N95'imi götürdüm direk dedim kasamda yıpranmalar var değiştirin diye kaydını aldı 20 dk sonra sıfır gibi teslim ettiler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.