Şimdi Ara

Nokia e61 Teknosa Garantili kutusunda orijinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TEKNOSA GARANTİLİ #08.04.2009# tarihine kadar garanti kapsamı altındadır.
    Herhangi bir kusuru,problemi,darbesi,bozukluğu,çalışmamazlığı yoktur.
    Çok sağlam ve orijinal bir telefondur.
    Teknosadan alınmıştır.
    Tertemiz bir telefondur,kılıfı ile kullanılmıştır.
    Hiç yere düşmemiştir.
    Alacaklar memnun kalacaklardır.
    Imei klonlamasına karşı olmak için sattığım ürünü geri almamaktayım.
    Ciddi alıcılar ilgilenirse sevinirim.
    Toshiba marka 2GB teknosa garantili hafıza kartı + Nokia orijinal 64MB lık hafıza kartı.
    Kutusunda + Kullanım klavuzu ile birlikte gönderilecektir.

Göndereceklerim

*
    1 adetNokia e61 cep telefonu (smartphone)
    *
    1 adet Nokia orijinal e61 batarya
    *
    1 adet Nokia orijinal 64 MB hafıza kartı
    * 1 adet Toshiba orijinal 2 GB hafıza kartı(teknosa garantilidir. Garantisi 1 sene daha devam etmektedir. )
    *
    1 adet Nokia e61 CD (PCsuite)
    *
    1 adet ekran koruyucu saydam bant
    *
    1 adet Nokia orijinal sarj aleti
    *
    1 adet Nokia sterio mikrefonlu manuel kulaklık
    *
    1 adet Nokia kulaklık ara birimi
    *
    1 adet iPod orijinal kulaklık
    * PC USB ara kablosu

Yüklü Programlar

*
    MSN
    *
    Word-Excell-Power Point
    *
    Gmail Mail Uygulaması
    *
    DivX Player
    *
    Adobe PDF okuyucu
    *
    MobiReader e-book okuyucu
    *
    Zip
    *
    Cihaz içi arama programı
    *
    Gelişmiş Hesap Makinesi(log,ln,cos,yüksek matematik ve mühendislikte kullanılan hesap makinesi)
    *
    Mp3 player
    *
    Wlan / wi-fi arama sihirbazı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endericca -- 19 Mayıs 2008; 19:01:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• E61i'ler 500den gitmiyor, fiyatı gözden geçirin.

Ayrıca hâlâ Ankara YKM Teknosa'da sıfır E61 var. Fiyatı da 500 YTL. Nakitte de bir indirim var diye biliyorum.

Bu arada gittigidiyor linki vermek de yasak, ilanını düzeltirsen kilitlenmez.
    Alışveriş Yaptıklarım: ozden, FATALIST, eozen81, inshroud, okanakkoyun, SCORPION07, kendinibil, MertSener, juniouremre, magicboyguccino, dr.amon, evrenel, said007, tamerce06, pence46, gokunal, gøød chãrlotté(x2), brk_ertk, PesimistChe(∞), disasterx, GuNSTuR, Evren, smela, cagdasoneren(x3), gokhan1903bjk, murat23, Screammm, decxal, san_jose, X-GeN, unyeee, enmisafir, cnbsr, eahmet, tb2crz, gidakontrol, sarin, efee09(x2), fifa_05, seko2001, Godet, ozgur_erdogan, Miharbi, @mc@bey, serden, Tears For Fears, Ceyhun, stifflers C.apture, zerogs, cydonia, biolog_hakan, manoth, musiclover, akin081, fener87, ulashh1907, esrayp, emevi, eL1te(∞), akdogan54, hobbs, babadagi, celikhalit8, X, hekimoglu19, Cornomer, yy722, seth_06, OznB, uaral, Serkan2060, ıspanak, laststate, Spyc0mpil3, blackkedi, Hızırbey(x2), uffuk, blackkedi, heper_atilla, ax(x2), phys, bytepire, dimitradon, toyyl, emperorkhan, adam06, p_r_o_t, legalismet, Solid State Disk, emre_81, Buzmavili, Orqun06, fernsehn, serhat1971
  • Teknosada satılmıyor. geçen sene satışı durduruldu.
    link ekleme yasağını bilmiyordum. Düzelttim.
    Fiyat konusuna gelince nette araştırma yaptım en düşük fiyatı 700 en yüksek fiyatı 870 YTL ye halen satılmakta.
    ipod kulaklık + 2 gb toshiba hafıza kartı + kulaklık ara birimi ve ekran koruyucu da veriyorum.
    teknosa garantili ve halen 1 sene devam etmektedir.
    darbe , bozukluk yoktur.
    fiyatı 490-500 isteyenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endericca -- 19 Mayıs 2008; 19:02:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Birkaç sayfa geriye bakarsanız 480'e E61i ilanı görebilirsiniz, ben de 2 hafta önce 450'ye verdim aynı cihazı.
    Alışveriş Yaptıklarım: ozden, FATALIST, eozen81, inshroud, okanakkoyun, SCORPION07, kendinibil, MertSener, juniouremre, magicboyguccino, dr.amon, evrenel, said007, tamerce06, pence46, gokunal, gøød chãrlotté(x2), brk_ertk, PesimistChe(∞), disasterx, GuNSTuR, Evren, smela, cagdasoneren(x3), gokhan1903bjk, murat23, Screammm, decxal, san_jose, X-GeN, unyeee, enmisafir, cnbsr, eahmet, tb2crz, gidakontrol, sarin, efee09(x2), fifa_05, seko2001, Godet, ozgur_erdogan, Miharbi, @mc@bey, serden, Tears For Fears, Ceyhun, stifflers C.apture, zerogs, cydonia, biolog_hakan, manoth, musiclover, akin081, fener87, ulashh1907, esrayp, emevi, eL1te(∞), akdogan54, hobbs, babadagi, celikhalit8, X, hekimoglu19, Cornomer, yy722, seth_06, OznB, uaral, Serkan2060, ıspanak, laststate, Spyc0mpil3, blackkedi, Hızırbey(x2), uffuk, blackkedi, heper_atilla, ax(x2), phys, bytepire, dimitradon, toyyl, emperorkhan, adam06, p_r_o_t, legalismet, Solid State Disk, emre_81, Buzmavili, Orqun06, fernsehn, serhat1971
  • 300 den yukarıya satılacagını sanmıyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.