Bildirim
Nokia E6 mı yoksa E7 mi ne dersiniz.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
birtek ortak yönleri var ikiside alınacak telefonlar değildir.
1200liraya Galaxy R var Evo 3d var. -
E7'yi alacaksanız hiç almayın derim. Onun yerine Xperia Arc, Galaxy R, EVO 3D gibi bir çok seçenek var. -
İkiside saglam telefon ama hızları yeterli değil+işletim sistemleri eski.Sony Ericsson Xperia serisi veya samsunglara bakılabilir -
bu telefonları almak yerine xperia pro alın çok daha iyidir -
peki o zaman şöyle sorayım SE xperia pro mi yoksa samsung galaxy S Plus mu.
ayrıca benim için önemli koşullardan birisi görüntülü görüşme bu 3G olur skype olur -
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
ayrıca benim için önemli koşullardan birisi görüntülü görüşme bu 3G olur skype olur
özellikleri birbirine çok yakın klavye ve kamera da xperia pro daha avantajlı , s plus ın işlemci hızı biraz daha yüksek
yani kısacası iki telefonun da birbirine üstün yönleri var hangisini alırsan pişman olmazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
quote:
ayrıca benim için önemli koşullardan birisi görüntülü görüşme bu 3G olur skype olur
özellikleri birbirine çok yakın klavye ve kamera da xperia pro daha avantajlı , s plus ın işlemci hızı biraz daha yüksek
yani kısacası iki telefonun da birbirine üstün yönleri var hangisini alırsan pişman olmazsın
bu seçimin içerisine Neo yu da ekledim bakalım hangisini alacağım.
neo ile neo v arasında ki fark nedir acaba bana sanki neo daha iyi gibi geldi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
quote:
yani kısacası iki telefonun da birbirine üstün yönleri var hangisini alırsan pişman olmazsın
bu seçimin içerisine Neo yu da ekledim bakalım hangisini alacağım.
neo ile neo v arasında ki fark nedir acaba bana sanki neo daha iyi gibi geldi
tabiki neo daha iyidir , 8mp exmor sensör lü kameraya sahip neo
xperia ray de hoş bir model
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X