haritalara giriyorum sol üsttn bağlanılamadl bağlantı yapılamıyor yazısı geliyor. Napabilirim ?
telefona facebook ta indirilmiyor..
Telefonu 1 aydr kullanıyorum. Takılmalar hat safhada. E72 nin yanından geçemez sanırım. Sağlam bir güncelleme şart. Şaçma yerlerde takılıyor. Kilitleniyor vs. Şu ana kdr çok kullanşlı gelmedi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: uffuk
Telefonu 1 aydr kullanıyorum. Takılmalar hat safhada. E72 nin yanından geçemez sanırım. Sağlam bir güncelleme şart. Şaçma yerlerde takılıyor. Kilitleniyor vs. Şu ana kdr çok kullanşlı gelmedi bana.
aman birader yazma bu başlığa öyle şeyler hemen seni e6 düşmanı ilan ederler zamanında çok yazdık dinletemedik şimdi herşey ortada 800 tl ver made in china üretim fillandiya doğum cihaz al ayrıca e72 vede e71 kalitesi 100 adet e6 alır keşke almasaydın kilitlenme sorunu varsa çöküşe işarettir ayrıca çöker falan dikkat et anakart değişimi falan olursa fillandiya gidip çin anakartı alanlar var !
Yok telefon orjinalde bu hepsinde vardır yani. e 72 çok uzun zaman kullandm. gözlemlerim bu. düşman ilan eden varsa tartışalım anlaşalım farkyapmaz. olanı söylüypruz
quote:
Yok telefon orjinalde bu hepsinde vardır yani. e 72 çok uzun zaman kullandm. gözlemlerim bu. düşman ilan eden varsa tartışalım anlaşalım farkyapmaz. olanı söylüypruz
yok ben biraz kıssadan hisse gibi yazdım tabiki kimse düşman ilan etmez ama alan arkadaşlara üzülüyorum çok sorunlu bi cihaz
Çok sorunlı abartı olur ama sıkıntı yaratıyor takılmalrı. Can sıkcı en azından
quote:
Orijinalden alıntı: salihboc
quote:
yok ben biraz kıssadan hisse gibi yazdım tabiki kimse düşman ilan etmez ama alan arkadaşlara üzülüyorum çok sorunlu bi cihaz
3 aydır kullanıyorum. Bir tek ufak sorun bile yaşamadım. Üzüldükleriniz listesinden beni gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz. Benim gibi düşünen arkadaşlar da bence yazsın da daha fazla üzülmesin bu arkadaşımız.
quote:
Orijinalden alıntı: berkaygumus
quote:
quote:
3 aydır kullanıyorum. Bir tek ufak sorun bile yaşamadım. Üzüldükleriniz listesinden beni gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz. Benim gibi düşünen arkadaşlar da bence yazsın da daha fazla üzülmesin bu arkadaşımız.
benim de telefonla ilgili sorun yaşadığım yok.. bu tarz aletler şans işi oluyo biraz da.. çok nadir reset atması dışında büyük bi problemle karşılaşmadm ve telefondan da gayet memnunum ben..
quote:
Orijinalden alıntı: KucukKurbaga
quote:
quote:
quote:
benim de telefonla ilgili sorun yaşadığım yok.. bu tarz aletler şans işi oluyo biraz da.. çok nadir reset atması dışında büyük bi problemle karşılaşmadm ve telefondan da gayet memnunum ben..
bende telefondan çok memnunum, iyiki almışım
ne gzl sizin adınıza. herkesin beklentisi farklıdır. ama kimse bana takılmıyor diyemez. mesela, sol alt köşedeki bildirim yerinde mesaj geldiğinde tıklayıp direk mesaja gidebilirsiniz. ama bir vakit sonra ( kesin bir süresi yok diyelim 400 msj sonunda) eğer telefn hiç kapatılmadan kullanılıyorsa o kısımıa dokununca mesjlara gidemiyorsunuz algılamıyor.
veya mesj gidiyor ama hala gitti gibi gözüküyor.
veya mesaj geldiğinde ekran ışığı yanmıyor (çok saçma birşey)
şarjı e72 ye göre kesinlikle az.
ve bazen dokunmatik ekranda geç alıgılamalar ufak donmalar vs.
Bu tarz sorunları var malesef bu bir gerçek. tabi bu sorunlarla karşılaşma durumu kullanıma göre değişir.
Bahsettiğiniz sorunlardan açıkçası hiçbiri ile karşılaşmadım. Üstüne üstlük şarj konusunda söylediğinize kesinlikle katılmıyorum, bugün 6. gününe girdi şarjım.
quote:
Bahsettiğiniz sorunlardan açıkçası hiçbiri ile karşılaşmadım. Üstüne üstlük şarj konusunda söylediğinize kesinlikle katılmıyorum, bugün 6. gününe girdi şarjım.
Kullanıma göre değişir şarj.
Daha önceki sayfalarda vardı kullanım miktarlarım, tekrar yazıyım.
Yaklaşık 1 saat konuşma, 30-40 sms, normal seviyede internet kullanımı şeklinde kullanıyorum. En az 4 gün gidiyor.
quote:
Yaklaşık 1 saat konuşma, 30-40 sms, normal seviyede internet kullanımı şeklinde kullanıyorum. En az 4 gün gidiyor.
E 72 kullandınız mı daha önce ?
vay be maşallah herkeze ne güzelde memnunlar e6 cihazlarından aman şansınız bozulmasın sıralı halde benim mesajımı alıntı yapıp şanslı arkadaşlar
quote:
quote:
E72 kullanmadım ancak yazdığım kullanım miktarıyla şarjı 8 9 gün gider diyorsanız,eyvallah.
quote:
Ya kardeşim cihazı hiç kullanma, sadece açık kalsın yine de 6 gün gitmez, burda bu kadar insan var kimi kandırıyorsun anlamlandıramıyorum
quote:
quote:
quote:
E72 kullanmadım ancak yazdığım kullanım miktarıyla şarjı 8 9 gün gider diyorsanız,eyvallah.
Tamam o zaman. Mesjıma dikkat edersen e72 ye göre az gidiyor dedim. Normal şartlarda iyidir. Ama e72 ye göre az.
quote:
Orijinalden alıntı: HanRa
quote:
Ya kardeşim cihazı hiç kullanma, sadece açık kalsın yine de 6 gün gitmez, burda bu kadar insan var kimi kandırıyorsun anlamlandıramıyorum
Niye kandırayım ki? Ne Nokia'nın Türkiye distribütörüyüm ne de cep telefonu bayim var. Ne gibi bir çıkarım olabilir sizce? Sadece tecrübemi paylaşarak insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Azıcık mantık yahu.