Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse hocam hayirli olsun o zaman. tercih sizin memnun olduktan sonra siz bana laf dusmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 12 Eylül 2011; 11:38:47 >
  • Google takvimdeki olayları nokianın ajandasına nası senkronlayabilirz.Exchangeden rehberi aldım ama bi türlü takvimi senkronlayamadım.Bu sorunla karşılaşan yada çözebilen oldumu acaba?
  • blackberry 9700'umle kafa kafaya takasa gırdım bende aranıza katıldım. Sımdılık hersey yolunda. Ilk ızlenımım blackberryde unutmus oldugum ısı sorunu nokıa'nın bu modelındede mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

blackberry 9700'umle kafa kafaya takasa gırdım bende aranıza katıldım. Sımdılık hersey yolunda. Ilk ızlenımım blackberryde unutmus oldugum ısı sorunu nokıa'nın bu modelındede mevcut.

güle güle kullanın, dün yazdıklarım bıraz da olsa etkılı olmuşsa ne mutlu bana :)
    bu arada nerede takas yaptınız bende de 9700 var aklımda olsun kafa kafaya takas iyiymiş,
  • quote:

blackberry 9700'umle kafa kafaya takasa gırdım bende aranıza katıldım. Sımdılık hersey yolunda. Ilk ızlenımım blackberryde unutmus oldugum ısı sorunu nokıa'nın bu modelındede mevcut.

hayırlı olsaun git gide artıyoruz :) güle güle kullanın, ısı sorunu ilk aldığımda çok kurcaladığımdan şarjada takılıydı bende de oldu ama daha sonra böyle bi sorunla karşılaşmadım.

Telefonu kendiliğindne reset atılan başka arkadaş var mı acaba benim tel de neyden kaynaklı bilmiyorum ama reset atıyor maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

remindme adlı programı ücretsiz olarak buldum
    http://www.****.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html

harika bir program :) gerçekten test attım ve kesinlikle öneriyorum, linki gönderdiğin için gerçekten teşekkür ederim :))

Şimdi E6'da hala bu tip yazılımlara ihtiyaç var mı yani? Gittikçe artıyor hayalkırıklığı bende...

Arkadaslar E6 da tam tesekullu ajanda ve onun hatirlaticilari ve esnek secenekleri olan bir alarmlar uygulamasi olmadigini kim soyledi ki sizde hayal kirikligi yaratiyor. Arkadas o programi ne maksatla paylasmis bilmiyorum ama zaten E6 da ve Nokianin tum yeni modellerinde gelismis hatirlaticilari var.

Bu remind me programı hatırlatmak amaçlı yani alarm amaçlı değil arkadaşlar, kullanan arkadaşlar bilir, mesaj geldiğinde ya da cevapsız arama geldiğinde telfonun bildirim ışığı sadece navi tuşunda yanıp sönüyor ve çok zayıf, önceki sayfalarda arkadaşlar paylaşmıştı bunu.
    Ve bu remind me programını bulmuştu bir arkadaş internetten videolarıda vardı hatta önceki sayfada sanırım. Bildirim ışığını mesajda cevapsız aramada veya email geldiğinde ayarlamanıza yarıyor, mesela navi tuşu yerine klavyenin üstündeki tuşların tamamı yanıp sönüyor veya ses tuşlarını yanıp veya ses tuşunun oradaki diğer tuşun kırmızı ışığı yanıp sönüyor bunları istediğiniz şekilde ayarlıyorsunuz istediğiniz sıklıkta istediğiniz sürece yanıp sönüyor bildirim ışığı olarak ve bence çok kullanışlı ve faydalı bir program...

Furkan kardesim bu faydali bir program. Ama bu programin yaptigini bir telefondan beklemek, bulamayinca da hayal kirikligi yasamak sacma olur pekala.. Boyle bir seye ihtiyaci olan senin verdigin linkten indirir kullanir pekala.. E6 hayal kirikligi yasatmamali.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcux

quote:

güle güle kullanın, dün yazdıklarım bıraz da olsa etkılı olmuşsa ne mutlu bana :)
    bu arada nerede takas yaptınız bende de 9700 var aklımda olsun kafa kafaya takas iyiymiş,

evet yazdıgınız msjın etkisi cok fazlaydı. :)
    sahıbınden'e ılan vermıstım esk'den bir arkadas denk geldı blackberry tutkunuymus kafa kafayı bırakın ben hemen takas olsun dıye zararına verdım telı. En az 100 lıra alabılırdım pazarlıga gırmıs olsaydm. :)
    bu arada e6 45 gunluk daha.
    dıger arkadaslarada tesekkurler :)

• Buyrun arkadaslar, Nokia E6 nizda sorunsuz calisacak Fruit Ninja oyununu ayaklariniza kadar getirdim

# Burdan indirebilirsiniz ! #

Kurulum --> Telefonu bilgisayara baglayin Nokia Ovisuit ile, ardindan Computer\Nokia E6-00\Mass memory\Games buraya gelerek oyunu kopyalayin. Telefonu acin menu/ofis/dosya yoneticisi/depo hafiza/oyunlar. iste bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Buyrun arkadaslar, Nokia E6 nizda sorunsuz calisacak Fruit Ninja oyununu ayaklariniza kadar getirdim

Kurulum --> Telefonu bilgisayara baglayin Nokia Ovisuit ile, ardindan Computer\Nokia E6-00\Mass memory\Games buraya gelerek oyunu kopyalayin. Telefonu acin menu/ofis/dosya yoneticisi/depo hafiza/oyunlar. iste bu kadar

teşekkürler
    Angry birds üde bulabilir misin acaba ?

• Oyunlar için:http://symbian3oyunlari.blogspot.com/ adresine bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

remindme adlı programı ücretsiz olarak buldum
    http://www.****.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html

harika bir program :) gerçekten test attım ve kesinlikle öneriyorum, linki gönderdiğin için gerçekten teşekkür ederim :))

Şimdi E6'da hala bu tip yazılımlara ihtiyaç var mı yani? Gittikçe artıyor hayalkırıklığı bende...

Arkadaslar E6 da tam tesekullu ajanda ve onun hatirlaticilari ve esnek secenekleri olan bir alarmlar uygulamasi olmadigini kim soyledi ki sizde hayal kirikligi yaratiyor. Arkadas o programi ne maksatla paylasmis bilmiyorum ama zaten E6 da ve Nokianin tum yeni modellerinde gelismis hatirlaticilari var.

Bu remind me programı hatırlatmak amaçlı yani alarm amaçlı değil arkadaşlar, kullanan arkadaşlar bilir, mesaj geldiğinde ya da cevapsız arama geldiğinde telfonun bildirim ışığı sadece navi tuşunda yanıp sönüyor ve çok zayıf, önceki sayfalarda arkadaşlar paylaşmıştı bunu.
    Ve bu remind me programını bulmuştu bir arkadaş internetten videolarıda vardı hatta önceki sayfada sanırım. Bildirim ışığını mesajda cevapsız aramada veya email geldiğinde ayarlamanıza yarıyor, mesela navi tuşu yerine klavyenin üstündeki tuşların tamamı yanıp sönüyor veya ses tuşlarını yanıp veya ses tuşunun oradaki diğer tuşun kırmızı ışığı yanıp sönüyor bunları istediğiniz şekilde ayarlıyorsunuz istediğiniz sıklıkta istediğiniz sürece yanıp sönüyor bildirim ışığı olarak ve bence çok kullanışlı ve faydalı bir program...

yeni duydum bu programı güzelmiş e71 için olanı da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Oyunlar için:http://symbian3oyunlari.blogspot.com/ adresine bakabilirsiniz.

bu oyunlardan deneyen ve çalıştıran varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Buyrun arkadaslar, Nokia E6 nizda sorunsuz calisacak Fruit Ninja oyununu ayaklariniza kadar getirdim

Fruit ninja çalışıyor ama vidyoda da belli oluyor, kalibrasyon ayarsızlığı var. yani sizin dokunduğunuz bölgeden hafif aşağıyı kesiyor.

• 4 gün önce aldığım e6, sürekli kapanma sorunu yüzünden servise gitti, yazılım güncellemesi yapılıyor. tüketici haklarına gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. acaba hafıza kartımda virus filan mı vardı. emin olamıyorum. Yine kapanma sorunu olursa paramı geri alacağım. ve paramla alacağım telefon modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

4 gün önce aldığım e6, sürekli kapanma sorunu yüzünden servise gitti, yazılım güncellemesi yapılıyor. tüketici haklarına gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. acaba hafıza kartımda virus filan mı vardı. emin olamıyorum. Yine kapanma sorunu olursa paramı geri alacağım. ve paramla alacağım telefon modeli

gecmis olsun... ovi disinda program yuklediniz mi veya eski symbian sürümleri programlari ?
  • quote:

4 gün önce aldığım e6, sürekli kapanma sorunu yüzünden servise gitti, yazılım güncellemesi yapılıyor. tüketici haklarına gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. acaba hafıza kartımda virus filan mı vardı. emin olamıyorum. Yine kapanma sorunu olursa paramı geri alacağım. ve paramla alacağım telefon modeli

telefonunuz sürekli kapanıyordu derken kendine reset mi atıyordu yoksa direk kapanıyor muydu? Çünkü bende 3 gün önce aldım günde 3-4 kere rest atıyordu telefon baştan başlatıyordu kendini ama kapanıp açılma gibi değil çünkü pin kodu sormuyordu. Aldığım yere gittim (DARTY) değişim istedim yenisi ile telefonlarda değişim uygulayamıyoruz dediler tüketici haklarına daha önce başvurmuştum ben bir tel değiştirmiştim 3 sene önce falan onu söyledim tüketici hakları servis raporu istiyor dedi müşteri hizmetlerindeki adam fakat ben öyle değil diye biliyorum ama bana telefona *#7370# yapmamı söyledi belki yazılımsal bir durumdur devam ederse servise göndeririz yazılım yüklerler devam ederse değişim isteriz dediler, şimdilik deniyorum bu 7370 olayını dün gece yaptım ve bekliyorum problem devam ederse eğer mecburen bu yola başvurucam gibi...

• quote:

quote:

telefonunuz sürekli kapanıyordu derken kendine reset mi atıyordu yoksa direk kapanıyor muydu? Çünkü bende 3 gün önce aldım günde 3-4 kere rest atıyordu telefon baştan başlatıyordu kendini ama kapanıp açılma gibi değil çünkü pin kodu sormuyordu. Aldığım yere gittim (DARTY) değişim istedim yenisi ile telefonlarda değişim uygulayamıyoruz dediler tüketici haklarına daha önce başvurmuştum ben bir tel değiştirmiştim 3 sene önce falan onu söyledim tüketici hakları servis raporu istiyor dedi müşteri hizmetlerindeki adam fakat ben öyle değil diye biliyorum ama bana telefona *#7370# yapmamı söyledi belki yazılımsal bir durumdur devam ederse servise göndeririz yazılım yüklerler devam ederse değişim isteriz dediler, şimdilik deniyorum bu 7370 olayını dün gece yaptım ve bekliyorum problem devam ederse eğer mecburen bu yola başvurucam gibi...

Umarım karşılaşmazsın hocam çok kötü bi durum.

• wlan sihirbazından internete girmek icin wep anahtarını giriyorum ancak her defasında bağlantı kurulamadı hatası veriyor.Sorunun cözümü için modemi resetledim, mac filtreleme ayarlarını kontrol ettim '' kapalıydı '' . Ancak sorunu birtürlü çözemedim. Airties rt210 modem kullanmaktayım yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • Vatandan alınan E6'ıda tık yok.Eşime almıştım kapanmama sorunu reset sorunu olmadı.Aldığınız ürünler hangi distribütör firma arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.