Şimdi Ara

Nokia E6-00 mı? Yoksa Blackberry Bold 9780 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama blackberryde bis vs olayları var ayrıca e6 nın kamerası bb den daha yüksek ve ekranıda dokunmatik siz bu konu hakkında ne diyorsunuz

• bis alcaksan bb bence
  • nden bb peki daha çok özelliği olan e6 varken ,?
  • e6'daki kamerada otofokus yok öyle iyi kamerası yok hatta 9780'deki daha iyi bile diyebiliriz hareketli çekim vs herşeye yetecek kamerası vardır.

e6'nın başka konuda bir üstünlüğü yoktur BB'nin akıllı topu zaten alışınca dokunmatiğe bile ihtiyacın kalmıyor.

torch kullandım dokunmatiğini nadir kullanıyordum.

BBM - Push Email - Bis paketinin indirimli fiyatı ayrıcalıkları.

sosyal ağlar için en gelişmiş programlar.

mesajlaşmak ve iş için telefon alıyorsanız Blackberry alacaksınız uygulama için İos yada Android alacaksınız.

ama bana sorarsanız ios'ta andorid'de B Os'ta almam. İhtiyaç meselesi.
  • başka öneriler varmı e6-00 mı bb 9780 mi ?
  • e6 kullanmıs biri olarak söylüyorum yok işlemci hızı artmıs çok ramı artmıs cart curt ınanma symbian symbiandır 0 aldım cihazı 1 ay dayanabildim. sattım ve kurtuldum kamerası guzel demıssınız bb 9780 kamerası daha güzel dir e 6 dan. e6 nın en buyuk sorunu saten bu sorun warsa telefonu kaldırım atasım gelıyor.. ! DONMA menu gecıslerı eskı nokialardan farkı yok halen kasılmalar donmalar beni çileden çıkarmıstı. 830 a almısdım 550 e satmıstım zararıda yanına kaldı. su an iphone 4s alicagım ay basına. BB 9780 demişssin bu cıhaz çok güzel hızlı seri mesaj yazması kolay . alıcaksan 0 deilde 2 ıncı el bi 9780 al derim.
  • zaten 0 alacak kadar bütçem yok piyasasınıda araştırdım 700 tl ye çok temiz 9780 ler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr-Trojan

zaten 0 alacak kadar bütçem yok piyasasınıda araştırdım 700 tl ye çok temiz 9780 ler var.

evet sahibinden.com a bakarsanız orda temız bulabilirsiniz 650 700 e elden alış veriş yaparsınız hem içiniz rahat olur
  • tesekkur ederim yapmis oldugunuz yorumlar icin
  • BB Storm alın derim Wifi'li olanı 350 lira civarına 2.el'de bulunuyor.

boşuna fazla para vermeyin 9780'ede 500'den fazla verilmez.
  • 500 tl ye zannetmiyorum bulabileyim sahibinden vs sitelerde aradım genellikle 700-800 tl arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.