Şimdi Ara

NOKIA E52 ALDIM VE TADINA DOYAMADAN PERTT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CUMA GÜNÜ SATURN MAĞAZASINDAN ALDIĞIM NOKIA E52 CEP TELEFONUN OVİ ÜZERİNDEN AYARLARINI VE SENKRONİZASYONUNU YAPILANDIRIRKEN GÜNCELLEŞTİRME OLDUĞU UYARISINI VERDİ.

BENDE YÜKLE DEDİM.GÜNCELLEŞTİRME İÇERİĞİ UYGULAMALARIN DAHA HIZLI OLACAĞIYMIŞ VS. NEYSE OK DEDİK GÜNCELLEYELİM.GÜCELLEMEYE BAŞLAYINCA TELEFONU DAHA ÖNCE PC SUİTE ŞEKLİNDE

PC YE TANITMIŞTIM BU SEFERDE FLASH VS DİYE TEKRAR BİŞEYLER YÜKLENDİ (AYGIT YÖNETİCİSİNDEN) SONRA NEYSE BAŞLADI YÜKLEMEYE.15 DK DİYOR BEN BEKLİYORUM..

PAT Bİ BAKTIM YÜKLENEMEDİ TEKRAR DENEYİN YAZDI.NEYSE OK TEKRAR DENEDİM ANCAK SONUÇ AYNI.DEFALARCA YAPMAMA RAĞMEN TELEFONU ARTIK KABLOSUNDAN SÖKTÜM VE PİLİNİ ÇIKARIP TAKTIM

ANCAK TABİKİ ÇÖZÜM OLMAMIŞTI VE TELEFON ÇÖKTÜ.KURCALAMAYA VAKİT BİLE BULAMADIM.

ŞİMDİ BU TELEFON İÇİN BENİM YAPABİLECEĞİM BİRŞEY VARMI.YOKSA BEN BUNU NOKİA A.S VEYA KVK YA FALAN GÖTÜRÜCEM.2 GÜNLÜK TELEFON DEĞİŞTİRİRLERMİ YADA NE BİLİYİM SERVİS SÜRELERİ
    30 İŞ GÜNÜ FALAN BEKLETİRLERMİ

SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM.GECE GECE MORELİM ÇOK BOZULDU.SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazmustafa -- 6 Haziran 2010; 0:35:14 >

• telefon açılmıyor diye ver. kesinlikle garanti altında 3 iş günü içerisinde, yoğun değillerse 1-2 güne alırsın.
  • Yeni yazılım atıcaklar herhalde.Güncellemeyeyim bari bundan sonra telefonları.Birde Windows 7 işletim sistemindende şüpheleniyorum.Flash driver tanımama gibi bir durumu var.
  • Ben de N78i güncellerken son anda kurtarmıştım. Riskli iş vallahi evde güncellemek. Kvkya götürdüğünde versiyon atıp verirler sana 3-5 gün içinde.
  • Arkadaşlar bugün saat 14:00 da teelfonu KVK bakırköy yetkili servisine bıraktım.Saat 17:10 gibi sms ile telefonun hazır olduğu mesajı geldi.Telefonu gittim aldım.Aynen versiyon atmışlar ve bu tip sorunlar yaşarsanız
    garanti içerisinde tekrar yardımcı oluruz dediler.Saolsunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.