Şimdi Ara

Nokia E52 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
5
Favori
285.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_pentagram

quote:

Orijinalden alıntı: evomania

bi de ustune hakkimi aramaktan cekinmem dedin mi tamamdir

Şimdi aradım. Bizim görevimiz onarımı yapılabiliyorsa onarım yapmaktır teknik servis olrak, yani bizim değişim vermek gibi bir hakkımız yok siz aynı sorundan 3 kez göndermedikçe diyorlar.Bunları satıcınızla yada Nokia ile görüşmeniz gerekiyor diyorlar.Ne yapmalıyım?

hocam msnden konuşalım

Punto Evo 1.3 Mjet 75 :) HP Active+ Hibrit Turbo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sintflut

#ms17mustafa

teşekkür ederim.

rica ederim...
  • ben de bugün aldım telefonumu elime.opera 11i kurdum hemen.gayet de beğendim.e postayi kendi kendine kontrol etmesi çok güzel.deneme yanılma yoluyla bütün ayarlarını yaptım.en az 5 sene kullanırım artık.bende kablosuz sık sık düşüyor nedenini anlamadım sadece.bir de pilini bir türlü çıkartamiyorum.en kolay nasıl çıkartılir .

Orijinalden alıntı: curvaturkey

ben de bugün aldım telefonumu elime.opera 11i kurdum hemen.gayet de beğendim.e postayi kendi kendine kontrol etmesi çok güzel.deneme yanılma yoluyla bütün ayarlarını yaptım.en az 5 sene kullanırım artık.bende kablosuz sık sık düşüyor nedenini anlamadım sadece.bir de pilini bir türlü çıkartamiyorum.en kolay nasıl çıkartılir .

telefonuters çevir eline doğru hafifçe vurdur lop diye çıkıyor batarya:)
  • ohh be sonunda becerebildim (yurt dışından aldığım) telefoncuya gitmeden türkçe versiyonu e 52 ye yüklemeyi. sağolsun burdan da nasıl yapacağıma dair pek bilgi alışverişi yapılmadı ama özellikle e 52 için yardımcı olacağım arkadaşlar olursa özel olarak bildiğim kadar anlatırım.

Orijinalden alıntı: cause35

ohh be sonunda becerebildim (yurt dışından aldığım) telefoncuya gitmeden türkçe versiyonu e 52 ye yüklemeyi. sağolsun burdan da nasıl yapacağıma dair pek bilgi alışverişi yapılmadı ama özellikle e 52 için yardımcı olacağım arkadaşlar olursa özel olarak bildiğim kadar anlatırım.

ben ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olacağımı söylemiştim defalarca.nemesis service suite yüklüyorsunuz elinizdeki cihazın rm kodu uymak üzere TR product code unu bulup nemesis aracılığıyla kodu değiştiriyorsunuz.cihazı kapatıp açıyorsunuz.cihazı pcye bağlayıp güncelle dediğinizde cihazınız Türkçe oluyor.sanırım 90-100 tane nokia yı Türkçe yaptım bu şekilde

• quote:

quote:

ohh be sonunda becerebildim (yurt dışından aldığım) telefoncuya gitmeden türkçe versiyonu e 52 ye yüklemeyi. sağolsun burdan da nasıl yapacağıma dair pek bilgi alışverişi yapılmadı ama özellikle e 52 için yardımcı olacağım arkadaşlar olursa özel olarak bildiğim kadar anlatırım.

ben ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olacağımı söylemiştim defalarca.nemesis service suite yüklüyorsunuz elinizdeki cihazın rm kodu uymak üzere TR product code unu bulup nemesis aracılığıyla kodu değiştiriyorsunuz.cihazı kapatıp açıyorsunuz.cihazı pcye bağlayıp güncelle dediğinizde cihazınız Türkçe oluyor.sanırım 90-100 tane nokia yı Türkçe yaptım bu şekilde

BANA ÖYLE DEMEDİN:) TİMEWİRE I KUR BEN HALLEDERİM DEDİN:) ASLINDA TELEFONCUYA GÖTÜRÜP 10-15 VERİP ALLETTİREBİLİRİZ AMA İNSAN BAZI ŞEYLERİ KENDİ HALLEDİNCE DAHA GÜZEL OLUYOR:) neyse elimizde e52 olduğu sürece hep yardım isteyeceğiz ve çok kafa şişireceğiz merak etmeyin

• quote:

quote:

quote:

BANA ÖYLE DEMEDİN:) TİMEWİRE I KUR BEN HALLEDERİM DEDİN:) ASLINDA TELEFONCUYA GÖTÜRÜP 10-15 VERİP ALLETTİREBİLİRİZ AMA İNSAN BAZI ŞEYLERİ KENDİ HALLEDİNCE DAHA GÜZEL OLUYOR:) neyse elimizde e52 olduğu sürece hep yardım isteyeceğiz ve çok kafa şişireceğiz merak etmeyin

e hocam teamviewer ı kurup pm den ulaşssaydın hallederdik yine

• Şu İşcep artık yeter dedirtti yemin ederim..

Hiç birsorun yokken bugün güncelleme yaptı ve artık İşcep kullanamıyorum..

Defalarca kaldırdım yeniden kurdum ama hep NOK-500 hatası veriyor ve Operatör ile alakalı diyorlar..

Nokia İşcep güncellemesinde sorun var sanırım..

Başka güncellemeyapanlar cevaplarsaiyi olur arkaaşlar

ARKADAŞLAR BU KILIFI DÜN ALDIM BİR SİTEDEN BAYAĞI KULLANIŞLI GERÇİ ARKASINI VE KENARLARINI ÇOK GÜZEL KORUYOR DÜŞTÜĞÜNDE ÖN YÜZÜNDEDE ETKİLİ AMA TUŞLAR VE EKRAN AÇIKTA, TAVSİYE EDERİM.KULLANIŞLI GELDİ BANA İÇİNE CUK DİYE OTURUYOR.

ARKADAŞLAR BU KILIFI DÜN ALDIM BİR SİTEDEN BAYAĞI KULLANIŞLI GERÇİ ARKASINI VE KENARLARINI ÇOK GÜZEL KORUYOR DÜŞTÜĞÜNDE ÖN YÜZÜNDEDE ETKİLİ AMA TUŞLAR VE EKRAN AÇIKTA, TAVSİYE EDERİM.KULLANIŞLI GELDİ BANA İÇİNE CUK DİYE OTURUYOR.

Nokia E52

Orijinalden alıntı: s.volkan

Şu İşcep artık yeter dedirtti yemin ederim..

Defalarca kaldırdım yeniden kurdum ama hep NOK-500 hatası veriyor ve Operatör ile alakalı diyorlar..

Bende yüklendi fakat bende cep anahtarı kullanamıyorum, hala online işlemlere girebilmek için eski telefonumu yanımda taşıyorum, müşteri hizmetlerini hala arama fırsatım olmadı, herseferinde yanlış anahtar kodu diyor.

Orijinalden alıntı: beerman

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Şu İşcep artık yeter dedirtti yemin ederim..

Bende yüklendi fakat bende cep anahtarı kullanamıyorum, hala online işlemlere girebilmek için eski telefonumu yanımda taşıyorum, müşteri hizmetlerini hala arama fırsatım olmadı, herseferinde yanlış anahtar kodu diyor.

Bendede cep anahtar sorunu yok..

İşbankası müşlteri hizmetleri Operatör Sorunu diyor başka bişey demiyor deli olacağım. Ya başka sitelerde neden sorun yok

enteresan..silecem en sonunda..

-----

İkincisi bu gelen linkler bende tıklanmıyor hiç. Neden acaba..Oviden link istiyorum link mesajın içinde tıklanmıyor..

Geçen gün 360.com a üye oldum link gönderdi vodafone elimle tek tek yazmak zorunda kaldım..

• arkadaşlar bir arkadaşım 6300 benzer bir telefon istiyorum dedi ebat olarak küçük ve sağlam olsun dokunmatik istemiyorum dedi bende e51,e52,e55 karşılaştırma yapıp içlerinden e 52 yi seçtim siz kullanıcı olarak tavsiye ediyormusunuz teşekkürler

Orijinalden alıntı: sony kamera

arkadaşlar bir arkadaşım 6300 benzer bir telefon istiyorum dedi ebat olarak küçük ve sağlam olsun dokunmatik istemiyorum dedi bende e51,e52,e55 karşılaştırma yapıp içlerinden e 52 yi seçtim siz kullanıcı olarak tavsiye ediyormusunuz teşekkürler

ediyoruz teşekkürler

• evomania arkadaş cevap kısa olmuş onay için teşekkürler

Orijinalden alıntı: sony kamera

evomania arkadaş cevap kısa olmuş onay için teşekkürler

ya aslında tüm başlığı okumanız lazım ama 6300 dediniz kameradan beklenti pek yok anlaşılan o yüzden sorun yok aksine şarjdan kazanç bekleme ekranında direk rehberden kişileri bulmak olsun artısı olur

tekrar teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul
    işcepte yeni güncellemede (program güncellemesi) sorun çıkıyor. aşağıdaki hatayı veriyor. işbankasına faks attım cevap gelince paylaşırım.

Nokia E52

Nokia E52

Aynı hatayı yaşıyorum..

Nok-500 hatası?

Operatörün nedir arkadaşım. Sürekli bana Vodafone'da sorun vardır diyor İşbankası deli oldum en sonunda yazdım mail bakalım..

• Bugün itibari ile ankamal avm'de bulunan nokia shop'dan 5,19 tl'ye satın aldım.Teknosa-da bu ürün yok.Bimeks'e sordum lakin bir tutarsızlık almış başını gidiyor.Net sayfalarında ürün 4,99 tl mağazalarında 5,19 bir kaç elektronik eşya satan mağazaya daha sordum,fakat fiyat hemen hemen aynı.

Fiziki yapısı ve teknik özellikleri açısından bence nokia'nın şu zaman itibari ile kullanılması gereken ilk 5 cihazınının içinde yer alıyor.Dokunmatik olan 5800 ve e52 arasında kararsız kaldım,en sonunda e52 almaya karar verdim.Nitekim pişman da değilim.

Almayı düşünen arkadaşlar tereddüt etmesin,kesinlikle güzel ve orjinal bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redur -- 26 Aralık 2010; 18:07:47 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.