Şimdi Ara

>>NOKIA E50<< [Paylaşım, Sorular, Sorunlar] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
2
Favori
263.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ettim bile dostum..
    sanada pm atmistim ust konu ile ilgili ama senden cevap gelmeyince herhalde okumaya firsatin olmadi diye dusundum onu yazarken cunki revolver ertesi gunu cevap vermisti..o yuzden seyttirmeyi unuttum pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 9 Temmuz 2007; 4:51:58 >
  • NOKİA SOFTWARE UPDATER İLE SON VERSİYON ATAMAYANLAR İCİN NASİL ATILACAGİ İLE İLGİLİ
    N80 İLE YAPİLMİS BİR DEMO

arkadaslar bu gunlerde forumlardaki sikca sorulan soru

""YENİ SÜRÜM VAR BİLİYORUM AMA NSU(nokia software updater) İLE GUNCELLESTİRME YAPMAYA KALKTİGİMDA ELİNİZDEKİ ZATEN SON SÜRÜMDÜR GÜNCELLESTİRME YOK"

konusu ile ilgili bir demo hazirladim n80 ile

1-NSU baglandiniz ve size en son surum dedi ama biliyorsunuzki bunun yeni sürümü var..
    hemen ilk işiniz
    Network KILLER arkadasimizin paylasim alanindaki NEMESİS SOFTWARE SERVİCE programini indirmek olacaktir
    http://www.4shared.com/file/14023678/447d3831/Nemesis_Service_Suite_v103810.html

2-pc nizde nokia pc suite -nokia software updater ve nemesis sevice suite kurulu olacaktır

3-data kablomuzu takip pc suite modu etkinlestirilip telefona baglandigimizi bir kere gormelisiniz

4-ardindan NSS i acip PHONE INFO ya basip sagdaki READ tusunun yanindaki ENABLE yazan kutuya isaret koyarak READ a basacaksiniz.burada pili cikardiginiz zaman gordugunuz CODE u goreceksiniz

5-burasi onemli ;formda ayni modelden olupta update yapabilmis bir arkadasinizdan CODE u isteyeceksiniz
    (burda verilen CODE N80 icindir unutmayin N80 kullananlar bu code ile guncellestirme yapabilirler)
    örnek :ben boyle bir CODE a ihtiyacim oldugunda bana bunu
    aliihsanozek arkadasim verdi (tekrar tesekkurler)

quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanozek
    cc_man istediğin kod 0526961.. bizzat KVK'lı N80'imin arkasından baktım. siyah bu arada telefonum.

6-Bende nemesis ile gordugum product code yazan yere bunu yazdim ve WRITE tusuna bastim.nemesis ile işim bitti artik

7-simdi NSU ile tekrar guncellemeleri arattirdigimda bana yeni sürüm oldugunu soyledi ve ben cihazimi basari ile guncellestirdim

saygilar
    vites te boşta
    asagida konu ile ilgili resimler var

>>NOKIA E50<< [Paylaşım, Sorular, Sorunlar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 11 Temmuz 2007; 4:21:58 >

• arkadaslar merhaba
    e50 telefonum war bazı aramaları cewaplarken handsfree acılıyo... bı defasında cıddı bır ortamda yılısık bırı aradı .....ne rezıl durum tahmın edın onerınız warmı telefonu keserle parcalamadın yardım edersenız sewınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: argok

arkadaslar merhaba
    e50 telefonum war bazı aramaları cewaplarken handsfree acılıyo... bı defasında cıddı bır ortamda yılısık bırı aradı .....ne rezıl durum tahmın edın onerınız warmı telefonu keserle parcalamadın yardım edersenız sewınırım

bunun cevabı zatenb forumda var sorun kullanıcı hatası galiba kullanım kılavuzunu baştan okursan ii olur

ayrıca Dostlar benim ekranı yan çevirip kulanabilmemi sağlayan bir programa ihtiyacım var sitede bir tane buldum ama symbian versiyonu uyumsuz geldi bana yardımcı olursanız çok sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • rotateme diye bir pro var ama signed de3gil signed islemide su anda yapilamiyor bekliyoruz
  • Arkadaslar sms accelerator programı ne işe yarıyor
  • turkcellden gelio 2 tane hediye olarak pda lar vardı ama bunu seçtik ikitane gelio ii bi tele benzio ama bkalım artık birini babm kullnack babma yeter ama bu arayanın ismini söyleme özelliğini nasıl kapatılır?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Telefeonuma clockscreen saver_3.0 yükledim.Fakat bir türlü çalışmadı bununlada kalmayarak eski ekran koruyucuda çalışmıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sorunumu kısmen çözdüm.Clock screensaver_3.0 kaldırıp,tekrar başlatınca eski ekran koruma geldi.Fakat hala Clock screensaver_3.0 çalışmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

rotateme diye bir pro var ama signed de3gil signed islemide su anda yapilamiyor bekliyoruz

Ya kardeş benimde gördüğüm bir bu program var sitenin birinde bu signed işini halletmek için bir anlatım var
    Benim ingilizce pek yok bu yüzden önerdeği şeyleri pek yapamadım
    http://mm-mobile.net/mozalan/viewtopic.php?t=192

Başka bir alternatif program yok dimi
  • Arkadaslar E50 imizin turkcell kontor sorgulama ile ne alıp veremediği var

Daha onceden de deginilmişti cok iyi hatırlıyorumm

Belli bi kontorbilgiden sonra kontorbilgi msjları gelmiyor..

Ben E50 imde telesekreter numarasını *123# olarak ayarladım...

1 tusuna bastıgımda kontor sorguluyorum kısaca

Bu kontorbilgi msjlarındaki sorun ortaya cıktıktan sonra 1 tusuna basıp ardından ARAMA tusuna bastıgımda

Telefon reset atıyor ne iş anlayamadım.......
  • Dr.Ramazan ÜNAL
    anlatima ihtiyac yok su anda programi signed yapabildigimiz synmbiansigned web sitesi bu işlem icin uye olmama ragmen ben ve diger sahis kullanicilarina izin vermiyor
    ayrica ingilizceyede gerek yok egerki üst konu olan
    ### Symbian Os 9.1 ( s60 3rd edition ) Programları ( önizlemeli )
    topigine bakarsan orada zaten bunu bir arkadasimizin turkce nasil yapilacagini alinti olarak koydugumuda gorebilirsin..bekliyoruz su anda hepsi bu ..zaten signed yapabilmeye baslarsak bu topige signed edip deneyip koyacagim daha en az 30 gerekli ve tam surum program olacak ..siteyi beklemek zorundayiz olay bu
    baskada program su an icin benim bildigim yok "rotateme"den baska
    saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 16 Temmuz 2007; 1:26:10 >
  • arkadaşlar ben de handsdree ve şu resetleme olaylarını bolca yaşamış bir mağdurum istanbuldaki servislerden sonuç çıkmadı antalya da bulunduğum için buradaki servise verdim böle sorunlarla cok karşılaştıkları için nokia nın yeni bir yazılım oluşturduğunu ve bunu deneyeceklerini sölediler.gerekirse cennet yurdumun tüm topraklarını hatta yurtdışını bile gezip bu problemle savaşacağım hırsla doldum(sözdüğüm günde satıcam)
  • arkadaşlar benim e50 update yaparken baglantı kesildi ve teli birtürlü açamadım. servise gorürmekten başka şansımız yokmu lütfen aciiiil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnsln

arkadaşlar benim e50 update yaparken baglantı kesildi ve teli birtürlü açamadım. servise gorürmekten başka şansımız yokmu lütfen aciiiil yardım

servis yollari gozukmuş sana ..hard format atmayi dene..ama flash i yazarken kesildiyse baglanti üzgünüm servis yazilim atacak ona
  • flashı yazarken kesildi... galiba servisten başka çıkış yolu yok telide yurtdışından almıştım.garanti falanda yook
  • yok abi nokia 6310i gibisi yok onun üzerine telefon tanımıyorum keske satmaz olaydım nerden bulastım su e50 ye bılmem
  • yaa Ben de D900 ümü verip E50 mi alsam diyorum ama benim amcam E50 yi ilk çıktığı zaman almıştı ve kilitlenmeler takılmalar çok olmuştu. Bu sorunlardan ötürü geri vermişti. Telefoncu da E50 ler böyle sorunlu demişş. Eskiden böyle bi sorun var mıydı ? şimdi olmaz mı ? 6670'de yaptığım herşeyi E50'de de yapabilirim değil mi ? Notepad ile senaryo yazıp, FExplorer ile hafıza kartına aktarıp, oradan da bilgisayara atmak yazıcıdan çıkarmak gibi ??
  • Ya arkadaşlar filmler için divxplayer programını kullanıyordum.Bugün açtığında expired yazdı.Bende tarihi geri aldım yeni versiyonunu yükledim divxplayer 0.88 kurulmasına rağmen program başlayınca yine expired yazdı ve yeni versiyonunu yükleyin yazıyor.Fakat yenisi yok bu işin çözümü var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnsln

flashı yazarken kesildi... galiba servisten başka çıkış yolu yok telide yurtdışından almıştım.garanti falanda yook

sanirim yurdisndasin arkadsim istanbul da olsa san bir yer tarif edecektim aksaray civarinda ama malesef
    hard formati dene olmazsa servis e tr deki ucreti 10-20 lira civari idi
    saygilar
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.