Bildirim
NOKİA E-72 YORUMLARINIZ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bunlari fazlasiyla karsilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: plssnwrme
teşekkürler. -
yeterli olur arkadaşım e72 güzel şarj konusunda beni memnun eden telefonlardan biri ayrıca. -
mesajlamada sinifinin birincisi facebook ve twitter icin iyi ancak youtube'da goruntu kotu maalesef. ayrica bataryasi harika. ama fiyati yuksek bence bu fiyata alinir mi tartisilir o. ayrica kamera da cok iyi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pooodolski
mesajlamada sinifinin birincisi facebook ve twitter icin iyi ancak youtube'da goruntu kotu maalesef. ayrica bataryasi harika. ama fiyati yuksek bence bu fiyata alinir mi tartisilir o. ayrica kamera da cok iyi :)
Fiyati 550 tl yahu.cokta yuksek sayilmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: plssnwrme
quote:
Orijinalden alıntı: Pooodolski
Fiyati 550 tl yahu.cokta yuksek sayilmaz.
Bencede fiyatı ideal. -
Sarjı ve klavyesi için alınır
yadigar n95 8gb imi satip ustune para koyup alsam mi diye dusunuyorum:) sirf sarji icin alinir. Normal kullanimda 4 gun, fazla kullanimda en az 2 gun diyolar dogru mudur?
Valla benım telefonun şarjı 1 hafta kadar sürüyor yada durunma göre 4-5 gun gidiyor ben memnunum cunku en fazla mesaj bır ıkı kez kamerası vs bunları kullanıyorum simdilik -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
yadigar n95 8gb imi satip ustune para koyup alsam mi diye dusunuyorum:) sirf sarji icin alinir. Normal kullanimda 4 gun, fazla kullanimda en az 2 gun diyolar dogru mudur?
evet şarjı çok iyi gidiyor.
hayli hayli görür bir soru olursa cevaplarım -
Zil sesi az çıkıyor.Tek kötü yanı o.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X