Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
97.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxirabit

    nokianın boşuna 12mp kamerasını övmeyin eyer bu iki modeli geçerse dişimi kırarım.
    Ve tabikide en birincisi hangisi gelir derseniz resim konusunda sony ericsson.
    samsung m8910 pixon 12
    Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03


    Sony EricssonSatio (Idou U1)
    Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03

    />


    Ben Sony Ericsson Satio'yu 1 ay kadar kullandım ama telefonlar Pasaport'a 2 yılda 1 kere işlettirilebiliyormuş o yüzden dolabımda öylece duruyor.

    Resim konusunda gerçekten çok başarılı bu kesinlikle gerçek.

    Satio'nun kullandığı işletim sistemi 5800 ile aynı. Ekranı basmatik. 5800'dan hiç bir farkı yok bile diyebilirim sadece Medya bölümü değiştirilmiş. Fiyatını haketmeyen bir telefon bana kalırsa.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

    Sony Ericsson'un kamera sonuçları bence çok iyi. Neden güldünüz anlamadım :/


    Sony Ericsson'un kamera ve müzik konusunda başarılı olduğu bilinen bir gerçek ancak ''Kamera Yönünden Kimse Sony Ericsonu Geçemez Sonuçta Arkasında SONY var'' yorumunu görünce tutamadım kendimi. 21. yüzyıldayız artık şu firma şu konuda asla geçilmez diye birşey kalmadı ki Sony dünyanın en iyi kameralarını üretmiyor en az Sony kadar güçlü birçok firma var. Nokia'ya gelince ar-ge'ye 9 milyar dolar para yatırıp dünya sıralamasında ikinci olan bir şirket ki Sony bu listenin neresinde bilmiyorum ama ilk onda değil. Yani demek istediğim bu Sony Allah tarafından mı gönderilmiş de kimse geçemesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 26 Ocak 2011; 18:18:51 >




  • Telefonlar Klasmanında Evet Dediğimin Hala Arkasındayım Sony Ericsondan Başarılısı Yok Sadece KAMERA yönünden Ama...
  • çok ilginç yorumlar okudum bazı insanlar muhalefet olmak için muhalefet olmuş bazıları ilginç kıyaslamalar yapmış. bizim hacı muratla ferrariyi kıyaslamaya kalkanlar var. arkadaşlar bahsettiğiniz telefon hepi topu 500 lira neden gidip 1000-2000 civarları telefonla kıyaslıyorsunuz ben onu anlamadım. nokia düşmanlığı iphone düşmanlığı kedi uzanamadığı ciğere mundarmı diyor aceba. bence bu ürünlerin hepside belli kesimlerin isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap veriyorki bu kadar çok tutuluyor aksi olsa herkes sizin gibi düşünse zaten bu firmalarda batardı. uzun lafın kısası bu fiyata alınabilecek en kullanışlı en ekonomik telefonlardan birtanesi. nokia rahatlığından ve hizmet genişliğinden yararlanmak isteyen arkadaşlara öneririm. ama bir arkadaşımızın yaptığı yorum gibi telefonum 4. kattan aşağı düşsün yinede çalışsın diyorsanız ürün aldıktan sonra destek hizmet yazılım önemli değil diyorsanız tabiki gidin uyduruk kıytırık çin malı alın paranız boşa gitmesim. ama şunuda unutmayın elektronik eşya alıyorsunuz kağıt uçak almıyorsunuz 4. katlardan aşağı fırlatılacak... dediğim gibi herkesin teknolojiden istek ve beklentisi farklı. arkadaşlardan birtaneside teknoji özürlülerden bahsedip iphoneyi karalamış bu teknoloji özürlülük değil bence teknolojiden ne beklediğini doğru bilmek. benim maddi gücüm olsa sırf ses kalitesi için bile iphone alırım.. Ayrıca çin malını öven arkadaşlarıda kınıyorum. hırsızlık ne zamandır marifet. firmaların onlarca mühendisle uzun süreler geliştirdiği emek verdiği şeyleri çalıp çakmasını yapmayı marifet sayıp taktir eden insanlara ne denir bilmiyorum ama cahillik sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    çok ilginç yorumlar okudum bazı insanlar muhalefet olmak için muhalefet olmuş bazıları ilginç kıyaslamalar yapmış. bizim hacı muratla ferrariyi kıyaslamaya kalkanlar var. arkadaşlar bahsettiğiniz telefon hepi topu 500 lira neden gidip 1000-2000 civarları telefonla kıyaslıyorsunuz ben onu anlamadım. nokia düşmanlığı iphone düşmanlığı kedi uzanamadığı ciğere mundarmı diyor aceba. bence bu ürünlerin hepside belli kesimlerin isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap veriyorki bu kadar çok tutuluyor aksi olsa herkes sizin gibi düşünse zaten bu firmalarda batardı. uzun lafın kısası bu fiyata alınabilecek en kullanışlı en ekonomik telefonlardan birtanesi. nokia rahatlığından ve hizmet genişliğinden yararlanmak isteyen arkadaşlara öneririm. ama bir arkadaşımızın yaptığı yorum gibi telefonum 4. kattan aşağı düşsün yinede çalışsın diyorsanız ürün aldıktan sonra destek hizmet yazılım önemli değil diyorsanız tabiki gidin uyduruk kıytırık çin malı alın paranız boşa gitmesim. ama şunuda unutmayın elektronik eşya alıyorsunuz kağıt uçak almıyorsunuz 4. katlardan aşağı fırlatılacak... dediğim gibi herkesin teknolojiden istek ve beklentisi farklı. arkadaşlardan birtaneside teknoji özürlülerden bahsedip iphoneyi karalamış bu teknoloji özürlülük değil bence teknolojiden ne beklediğini doğru bilmek. benim maddi gücüm olsa sırf ses kalitesi için bile iphone alırım.. Ayrıca çin malını öven arkadaşlarıda kınıyorum. hırsızlık ne zamandır marifet. firmaların onlarca mühendisle uzun süreler geliştirdiği emek verdiği şeyleri çalıp çakmasını yapmayı marifet sayıp taktir eden insanlara ne denir bilmiyorum ama cahillik sanırım.


    hiçkimse gitsinde 2000 tl'lik cep telefonu alsın demiyoruz ve kıyaslamıyoruz bu konudaki cep telefonuna eş değer daha iyi modeller olduğunu söylüyoruz çünkü nokia dokunmatik cep telefonu üretemiyor , eğer dokunmatik cihaz üretebilseydi bahsettiğiniz gibi binanın bilmem kaçıncı katından düşüpte hala çalışan telefonlardan değil bu cihazlar ...siz bayağı eskilere ve en ucuz basit cihazlara gittiniz belli ..nokia ucuz telefonlarda gayet iyi cihazlar üretiyor ama dokunmatikte diğer rakiplerine göre hala yavaş , eski ve stabil bile olmayan bir sisteme sahip .

    hem vodafone hemde turkcell markalı cihazlar bile nokianın dokunmatiklerinden daha çok satılmaya başladı . üstelik dokunmatikleri gayet başarılı cihazlar , fiyat olarakta uygunlar .

    insanlar hep nokia alıcak değiller , piyasada sadece nokiamı var ? sadece nokiamı iyi cihaz üretiyor ? nokia dünyada 1 numara diye herkes nokiamı almalı ? nokiayla aynı fiyatta olup daha iyi cihaz satan markalar yokmu ? hatta nokiadan daha iyi hizmet veren markalar yokmu ? diğer markaların başı kelmi ?

    iphone konusunda size katılıyorum ama bende bir cihaz için 2000 tl verilmesine karşıyım yalnızzzz maddi durumu olan insanlar alıyorsada rahatsızlık duymam ...parası var alır kullanır .

    çin malı ucuz çakma telefonlar alınmamalı çünkü zellikle çift simkartlı cihazlar normal cihazlara oranla daha yüksek radyasyon oranına sahipler ... iki tane ucuz nokia cep telefonu taşıyın ama çift simkartlı telefon taşımayın . telefon alırken sar oranlarına bakın ..tabi önem veriyorsanız .




  • Katılıyorum. Pahalı ürünler GSM operatörlerinin uygun paketleriyle alınabiliyor. Eskisi gibi değiliz. Eskiden millet Nokia'ya nasıl para döküldü hatırlıyorsunuzdur.
  • Tasarımı hoş sadece
  • Şekil olarak güzel ama içerik olarak keşke windows uiq3 falan olsa.Nokia beceremiyor bu işi.
  • Merhaba, telefona bugün kavuştum, tahmin ettigim kadar guzel çıktığını söyleyebilirim.

    Herşeyini kurcaladım ama kablosuz ağdan internete girmeyi beceremedim. Denemek için starbucks'a geldim, baglantılardan şifresiz TTnet Wifi agına girdim ancak tarayıcıdan internete girmek istediğimde "Güvenli bağlantı kurulamadı" uyarısı verdi ve bağlanmadı. Halbuki Turkcell iletişim merkezinden wifi ile baglanmıştım. Nasıl halledebilirim çözümü olan var mı?
  • Eğer resistif olmasa diğer özellikleri hoştu alınabilir bir telefondu ama şimdi 5800'dan farkı yok. Sadece işlemci 200mhz hızlı, dahili hafıza 40mb daha az, görünümü güzel, kamerası 5mp ve interneti 10mbit destekliyor başka hiçbir özelliği yok 5800'dan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F5

    Eğer resistif olmasa diğer özellikleri hoştu alınabilir bir telefondu ama şimdi 5800'dan farkı yok. Sadece işlemci 200mhz hızlı, dahili hafıza 40mb daha az, görünümü güzel, kamerası 5mp ve interneti 10mbit destekliyor başka hiçbir özelliği yok 5800'dan


    Ne kadar donanımlılıktan uzak, yanlış ve yanıltıcı bir yorum... Telefonu doğru düzgün kullanmadan, sadece kağıt üstündeki bilgilerine bakarak hüküm vermişsiniz. Yanıldığınız noktaları düzelteyim.


    Telefonu bugün satın aldım, 2-3 saat kadar, şarjı bitene kadar da kurcaladım. Öncelikle şunu söyleyebilirim, ekranı kesinlikle çamur atıldığı kadar kötü değil. Kalibrasyonunu yapmadan, elektronik marketlerde telefonu 30 saniyede eline alıp bırakanların yazdıkları yüzünden insanlar hala gidip flaşı için 2.5 senelik takoz gibi 5800 alıyor ve ben buna hahaha diye gülüyorum. Dokunmatik ekranı rezistif diye olumsuzluğa kapılanlara şöyle örnek vereyim, daha önce dokunmatik ekranlı telefon kullanmış olanlar beni hemen anlayacaklar eminim.

    Ellerim büyük, parmaklarım da kalın, böyle bir durumda dokunmatik ekran kullanmak eğer ekran 4-5" değilse zor olur haliyle. Telefonun ayarını yaptıktan sonra deneme mesajı atayım dedim, mesajım da iki üstte, altındaki mobil ibaresini de görebilirsiniz. Q klavyesinde yukarıdaki mesajımı yazarken bir kere bile yanlış tuşa basmadım ki dumur oldum desem az gelir. Al sana rezistif ekran! Dahili hafızası 5800'dan 40mb azmış, ahhahah bu da çok komik. Telefon içinde 2gb lık kartıyla geliyor ve hala dahili hafızasından şikayet ediliyor, söyleyecek söz yok buna..

    Gelelim internet performansına, muazzam! Önce 3G ile denedim, müthiş hızlı. Max. 10 saniye alıyor sayfanın full açılması. Sonra baktım devamlı açık ve pilden götürüyor, Gsm'e çevirdim, yani EDGE hızına. Hemen hemen hiçbir fark yok, sayfalar yine max 10-15 saniyede dökülüyor. Wifi ile TTNET Wifi'ya bağlanmayı denedim ancak Güvenli bağlantı kurulamadı uyarısı verdi Starbucks'tayken, Oysa Turkcell iletişim merkezinde sorunsuz bağlanmıştık, bunu araştırmalıyım.

    Videolar nasıl izleniyor? Adamlar içine 3 tane örnek video koymuş, renk canlılığı aklınızı alacaktır. Daha şimdiden içine ripleyip atacağım divxlerimi hayal etmeye başladım. Aynı şekilde ses kalitesi de harika, çok duru ve cızırtısız ses veriyor dışarı. Kulaklık takıp deneyemedim, onu da yazarım şarjdan sonra.

    Kardeşim Samsung Monte kullanıyor, bilenler bilir onun kapasitif ekranı yağ gibi akıyor, o bile beğendi telefon ekranının tepkilerini, anlayın gerisini. Telefonu keşfettikçe yazacağım. Ancak lütfen şu Wifi'daki "güvenli bağlantı kurulamadı" uyarısı hakkında varsa bilginizi esirgemeyin. :)




  • Klavyeli olsa daha güzel olurdu bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanmvp


    quote:

    Orijinalden alıntı: F5

    Eğer resistif olmasa diğer özellikleri hoştu alınabilir bir telefondu ama şimdi 5800'dan farkı yok. Sadece işlemci 200mhz hızlı, dahili hafıza 40mb daha az, görünümü güzel, kamerası 5mp ve interneti 10mbit destekliyor başka hiçbir özelliği yok 5800'dan


    Ne kadar donanımlılıktan uzak, yanlış ve yanıltıcı bir yorum... Telefonu doğru düzgün kullanmadan, sadece kağıt üstündeki bilgilerine bakarak hüküm vermişsiniz. Yanıldığınız noktaları düzelteyim.


    Telefonu bugün satın aldım, 2-3 saat kadar, şarjı bitene kadar da kurcaladım. Öncelikle şunu söyleyebilirim, ekranı kesinlikle çamur atıldığı kadar kötü değil. Kalibrasyonunu yapmadan, elektronik marketlerde telefonu 30 saniyede eline alıp bırakanların yazdıkları yüzünden insanlar hala gidip flaşı için 2.5 senelik takoz gibi 5800 alıyor ve ben buna hahaha diye gülüyorum. Dokunmatik ekranı rezistif diye olumsuzluğa kapılanlara şöyle örnek vereyim, daha önce dokunmatik ekranlı telefon kullanmış olanlar beni hemen anlayacaklar eminim.

    Ellerim büyük, parmaklarım da kalın, böyle bir durumda dokunmatik ekran kullanmak eğer ekran 4-5" değilse zor olur haliyle. Telefonun ayarını yaptıktan sonra deneme mesajı atayım dedim, mesajım da iki üstte, altındaki mobil ibaresini de görebilirsiniz. Q klavyesinde yukarıdaki mesajımı yazarken bir kere bile yanlış tuşa basmadım ki dumur oldum desem az gelir. Al sana rezistif ekran! Dahili hafızası 5800'dan 40mb azmış, ahhahah bu da çok komik. Telefon içinde 2gb lık kartıyla geliyor ve hala dahili hafızasından şikayet ediliyor, söyleyecek söz yok buna..

    Gelelim internet performansına, muazzam! Önce 3G ile denedim, müthiş hızlı. Max. 10 saniye alıyor sayfanın full açılması. Sonra baktım devamlı açık ve pilden götürüyor, Gsm'e çevirdim, yani EDGE hızına. Hemen hemen hiçbir fark yok, sayfalar yine max 10-15 saniyede dökülüyor. Wifi ile TTNET Wifi'ya bağlanmayı denedim ancak Güvenli bağlantı kurulamadı uyarısı verdi Starbucks'tayken, Oysa Turkcell iletişim merkezinde sorunsuz bağlanmıştık, bunu araştırmalıyım.

    Videolar nasıl izleniyor? Adamlar içine 3 tane örnek video koymuş, renk canlılığı aklınızı alacaktır. Daha şimdiden içine ripleyip atacağım divxlerimi hayal etmeye başladım. Aynı şekilde ses kalitesi de harika, çok duru ve cızırtısız ses veriyor dışarı. Kulaklık takıp deneyemedim, onu da yazarım şarjdan sonra.

    Kardeşim Samsung Monte kullanıyor, bilenler bilir onun kapasitif ekranı yağ gibi akıyor, o bile beğendi telefon ekranının tepkilerini, anlayın gerisini. Telefonu keşfettikçe yazacağım. Ancak lütfen şu Wifi'daki "güvenli bağlantı kurulamadı" uyarısı hakkında varsa bilginizi esirgemeyin. :)


    Kusura bakma ama çok cahilce yaklaşmışsın ben 1 senedir 5800 kullanıyorum resistif dışında bir sıkıntısını görmedim.

    Bak kardeşim resistif ekranlar dirençle çalışır. Kapasitif bir ekrana mesela N8'e parmak etinin ucu deyse algılıyor resistif ekranlarda parmakla kullanmak için baskı uygulamak gerekiyor. Resistif ekranlar baskı ile çalışıyor. Ben 5800'ı hep uçlu kalem ile kullanıyorum en iyi performansı öyle veriyor. 5800 ile C5'in ekranları aynı kalibrasyon yapmak nokta hedefini ayarlar performansı değil. Alete gene aynı şekilde baskı uygularsın.

    Dahili hafıza 40mb, 5800'da ise 80mb ben sana harici hafızayı söylemiyorum komik duruma düşüyorsun C5'de 2gb'lık kartla geliyor ama 5800'da 8gb'lık kartla geliyor! Dahili hafızanın ne işe yaradığını bilmediğin için bu durumdan şikayetçi olanlar sana komik gelebilir normaldir bilmemek ayıp değil.

    İnternet performansında zaten 1mbit olsa bile aynı sürede açılacak çünkü mobil sürüme sahip siteler 50kb altı ha normal sitelerde 3.5G hıza sahip her telefon aynı sürede açar. 3G hız sanırım 7mbit'ti en fazla bu telefon 10mbit'i destekliyor olay bu

    Video performansından bahsetmişsin 5800 ile C5 aynı kaliteye sahip ikisi de 360 x 640 piksel çözünürlüğünde 16 milyon renk ekrana sahip Bir daha yorum yazmadan önce araştır bol keseden atıp tutma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07ONUR


    quote:

    Orijinalden alıntı: maxirabit

    nokianın boşuna 12mp kamerasını övmeyin eyer bu iki modeli geçerse dişimi kırarım.
    Ve tabikide en birincisi hangisi gelir derseniz resim konusunda sony ericsson.
    samsung m8910 pixon 12
    Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03


    Sony EricssonSatio (Idou U1)
    Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03

    />



    Al geçmiş:http://zomgitscj.com/2010/10/20/nokia-n8-vs-sony-ericsson-satio-the-12-megapixel-xenon-flash-camera-showdown/

    Ayrıca eyer değil eğer ve en birici diye bir tabir yok.



    Nokia kameralarını duman altındamı üretiyor neden hep sisli anlamış değilim.
    Ama bilinen bir olay telefonda fotoğraf çekiceksen sony'den şaşmıyacaksın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suhaksk
    Resistif ekranlar diger ismiyle kanırtmatik telefonları şahsen beğenmiyorum konfor konusundada begenildigini sanmıyorum

    Ben beğeniyorum iphone da kullandım ama kapasatifler parmaklarımı terletiyor nedense. Sürekli telefondan internete bağlandığım için telefon pek elimden düşmez. Kapasatifden bir türlü haz edemedim...
  • vucudunda fazla kan vardır.Fazla kan yüzünden yada lenf bezlerin hızlı çalışıyorsa fazla terlersin.bence telefonda soorun yok ama bir hastaneye git derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxirabit

    vucudunda fazla kan vardır.Fazla kan yüzünden yada lenf bezlerin hızlı çalışıyorsa fazla terlersin.bence telefonda soorun yok ama bir hastaneye git derim.


    yok kardeş sadece kapasatif modelleri kullanırken parmak ucunda terleme oluyor. Telefoncu olduğum için 2 tür dokunmatiğide uzun sürelerce test ettim...
  • Telefonda 40mb dahili hafıza olduğu söyleniyor ki yanlış bilgilendirme maalesef. Telefon hafızası 80mb, net olarak da 75.5mb görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adam olana Çok bile

    Klavyeli olsa daha güzel olurdu bence

    Klavyeli c6-00 var.
    Klavye olsaydı fiyatı daha fazla olurdu.
  • arkadalar geçtigimiz 6 yıl boyunca nokıa cihazın 4 farklı modelini denedim memun kalmadım son kullandıgım nokıa cihaz aldıktan sonra ilk 6 ay içeresinde problem çıkardı ve cihaz 6 kez servise gitti geldi yapamadılar nokıa firmasına cihaz deşimi için müracat ettim tüketici hakları geregi kabul etmediler nokıa türkiye bu olay yüzünden kavga ettim...şu an başka cihaz kullanıyorum vede çok memnunum bu cihazdan ...siz degerli arkaşlarıma nokıa almanızı tavsiye etmem ...nokıa alacak olan arkadaşlar 2 kere düşünsün derim saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.