Şimdi Ara

Nokia C7 Kapanma Sorunu ( Güncelleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce Nokia C7 aldım ilk izlenimlerimi anlatıyım görüntü bakımından gerçenten çok hoş sırf görüntüsü beni etkiledi diyeblirim.Resim kalitesi hariç bütün özellikleri çok iyi.

Gelelim sorunlara aradabir kasıyor donuyor doğaldır dedim geçtim ama bi sorun varki telefonu krıp atasım geliyor. Bazen telefon kendiliğinden Telefonunuz Kapanacaktır diye bi hata veriyor kapanıyor hiç bisey yapmazken durduk yere bazen cebimdeyken bir bakıyorum aynı o hata . Daha sonrasında bazen açılıyor bazende hata veriyor açılırken Lütfen Satıl Aldığınız yere basvurusn gibisinden. Arkadaşlar ben bunları ciddi hatalar olarak görüyorum.Ama bi aklımda diyorki daha yeni çıkmış bi telefon zamanla güncelleme fln kalkar ortada.Sizce ben bu konuda ne yapıyım?

2. sorunum c7 güncelleme yayınlandı ama telefondan bakıyorum güncelleme yok diyor galiba bu güncelleme ile bu kapanma sorunu falan ortadan kalkıormus.Bu konudada bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• Uygulamalar>Yazılım güncelleye baktınız mı?
  • öncelikle bi servisine götür,hard format atsınlar,kursunlar tekrar 1 saat içinde verirler eline.
    yaşanabilecek hatalar bunlar,güncelleme ile giderilecektir ama çözümü öncelikle hard format. sen atarsan ovi gider tekrar getiremezsin. ovi önemsiz dersen sen at hard formatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Uygulamalar>Yazılım güncelleye baktınız mı?

çok tesekkür ederim ben bu aradan yapılan yöntemle denemıstım *#0000# den olmamıstı sımdı dedıgın yerden denedım oldu guncelledım umarım hatlar duzelmıstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

öncelikle bi servisine götür,hard format atsınlar,kursunlar tekrar 1 saat içinde verirler eline.
    yaşanabilecek hatalar bunlar,güncelleme ile giderilecektir ama çözümü öncelikle hard format. sen atarsan ovi gider tekrar getiremezsin. ovi önemsiz dersen sen at hard formatı.

tavsiyen için çok teşekkür ederim. aldığım yere götürdüm yazılım yükleriz ama sabah gel dediler bende uğraşamamıtım güncelleme beklıodum şimdi güncelledim bakalım aynı hatayı alırsam bu sefer fortmatı deneyeeğim.

bu ovi hakkında bişey sormak istiyorum ovi mağazaya girdim ücretsiz yazan program vs. indirdim 20 tl yüklüydü -5 olmus nasıl oldu anlamadım ama ücretsiz yazıolardı

• İnternet paketiniz var mıydı? Sonuçta bir veri alışverişi söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyBoy

quote:

öncelikle bi servisine götür,hard format atsınlar,kursunlar tekrar 1 saat içinde verirler eline.

tavsiyen için çok teşekkür ederim. aldığım yere götürdüm yazılım yükleriz ama sabah gel dediler bende uğraşamamıtım güncelleme beklıodum şimdi güncelledim bakalım aynı hatayı alırsam bu sefer fortmatı deneyeeğim.

bu ovi hakkında bişey sormak istiyorum ovi mağazaya girdim ücretsiz yazan program vs. indirdim 20 tl yüklüydü -5 olmus nasıl oldu anlamadım ama ücretsiz yazıolardı

wifi ile bağlanmayı deneyiniz.şebeke erişimi üzerinden net bağlantısında lira gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

İnternet paketiniz var mıydı? Sonuçta bir veri alışverişi söz konusu.

Mlsf yoktu yani sadece indirme boyutu paralı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlyBoy

quote:

wifi ile bağlanmayı deneyiniz.şebeke erişimi üzerinden net bağlantısında lira gider.

tavsiyen için çok teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar, bende 08 şubatta Nokia C7 aldım. Full şarj ettikten sonra kullanmaya başladım ancak normal kullanma esnasında telefon kilitlenip kendini resetliyor ayrıca bekleme esnasında da resetliyor. Okuduğum kadarıyla format yada yazılım güncellemeden bahsedilmiş. Bu kesin çözüm mü? Eğer kesin çözüm değilse telefonu iade etmeyi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz doğrultusunda yapmam gerekene karar vereceğim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  • bende c7 almayı düşüüyorum ama bu kapanma sorununu telefoncu arkadaşta söyledi, kararsız kaldım almakta c6-01 almayı düşünüyorum.. acaba bu sorun onda da varmıdır? c6-01 kullanana rtastlamadım henüz
  • bende c7 güncellemesini yaptım fakat güncelleme sonrasından hiç memnun değilim. Güncelleme öncesi çok iyiydi.
    Birincisi yeni temalar çok kötü.
    ikincisi ovi kitlendi açılıyor ve donuyor, opera çalışmıyor kendini açılırken kapatıyor. Fotoğraflar elinizle sağa sola göndermeye çalıştığınızda gitmiyor.
    Bir dünya sorun var. Bende format atsam çözülürmü sorun diye düşünüyorum.

Benzer sorunları yaşayanlar var mı acaba ? nasıl çözdüler acaba sorunlarını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellhangman

bende c7 güncellemesini yaptım fakat güncelleme sonrasından hiç memnun değilim. Güncelleme öncesi çok iyiydi.
    Birincisi yeni temalar çok kötü.
    ikincisi ovi kitlendi açılıyor ve donuyor, opera çalışmıyor kendini açılırken kapatıyor. Fotoğraflar elinizle sağa sola göndermeye çalıştığınızda gitmiyor.
    Bir dünya sorun var. Bende format atsam çözülürmü sorun diye düşünüyorum.

Benzer sorunları yaşayanlar var mı acaba ? nasıl çözdüler acaba sorunlarını?

Anna yazılımından sonra pek donma meselesi olmuyor
  • Bahsettiğiniz yazılım nedir acaba? Nasıl temin edilir?
  • bende c7 anna yüklü belleye güncellemeye çalışırken telefon 1 dk kalmıyor kendini kapatıyor yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.