Şimdi Ara

Nokia c7 belle sızdırıldı (Yükledim Türkçe) resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
9.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • link ölmüş o yüzden sildim.Google da c7 belle cfw türkçe diye arattırırsanız çeşitli custom firware ler bulursunuz.O sitelerin ismini buraya yazamıyorum kurallardan dolayı.

arkadaşlar indirdiğiniz belleye linkteki euro 2 rofs2 yi ekleyip euro3 rofs 2 yi silin

euro2 rofs2 linki http://www.mediafire.com/?oi9gddgxpdeex16

arkadaşlar linkteki belleye,euro3 rofs 2 silinip, anna daki euro2 rofs2 eklenip yükleniyor türkçe için.
    Android benzeri birşeyler yapılmış,kısayol ekleme,widget ekleme ve ekran üstünden aşağı doğru çekilen menü tipi androiddeki gibi (ilk resim.)Uygulamalar klasörü yok direk ana menüden hepsine ulaşılıyor.Şu an inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 19 Ocak 2012; 16:27:41 >

• O kdr bekledk yasal yoldan gelene kdr bklemeyi düşünüorm ama emeğin takibin için teşekkürler ilgilenenler olablr ;)
  • Hayırlı olsun. Takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=57985.0

arkadaşlar linkteki belleye,euro3 rofs 2 silinip, anna daki euro2 rofs2 eklenip yükleniyor türkçe için.

Nasıl olacak o? Linkteki C7 dosyalarını indirdim fakat diğerlerini indiremedim.
    Başka link yok mudur?
  • belle yi yüklemeden önce format atmak lazımmı acaba
  • arkadaşlar indirdiğiniz belleye linkteki euro 2 rofs2 yi ekleyip euro3 rofs 2 yi silin.Formata gerek yok.

http://www.mediafire.com/?oi9gddgxpdeex16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 27 Kasım 2011; 12:21:04 >
  • C7 için belle'nin çıkış tarihi duyuruldu mu?
    Birde mevcut sürümü yükleyenlerden sorun yaşayan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia bugüne kadar hiçbir model için hiç kesin tarih vermedi,yeni yazılımları ansızın çıkarır.
  • bende belle yi yükledim korka korka :) tecrübe olmayınca insan çekiniyor annadan hız olarak daha iyi menü geçişleri klasöre girişleri hızlı
  • metinuyar hayırlı olsun eğer yavaşlama yaşıyorsanız killme adlı programı indirin kurun,bazı sistem dosyaları vardır onları işaretleyip protected yani korunan kısmına gönderin ardından sonlandırılması gereken ve açık kalan programları sonlandırın (renber,galeri,radyo,müzikçalar,ajanda,hesaplama vs. programlar aslında arka planda açık duruyor) hızlanmayı bariz hissedeceksiniz.Fakat belle hacksiz olduğu için kurulmayacak signed olanını bulmanız lazım,bulamazsanız upload ederim.
  • teşekkürler TIMERIDER arkadaşım. yok ben hackli olanı kurdum :) sorun yok o konuda her programı kuruyor sorunsuz. bu programın türkçesi varmıdır acaba
  • bu killme bana karışık geldi 4-5 bölüm var bir sürü dosya yanlış bir şey yapmayalım
  • hayır son derece kolay,bir defaya mahsus sistem dosyalarını yani .exe olanları protected diyorsun,ve bundan sonra programı her açışta terminate all diyorsun.Hangi hackli udayı kurdun onuda söyleyiver
  • bir kurcalayım bakayım programı, bir siteden indirmiştim şimdi reklam olmasın site ismi vermeyim. ama lazımsa aksam eve gidince paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=57985.0

arkadaşlar indirdiğiniz belleye linkteki euro 2 rofs2 yi ekleyip euro3 rofs 2 yi silin

euro2 rofs2 linki http://www.mediafire.com/?oi9gddgxpdeex16

Android benzeri birşeyler yapılmış,kısayol ekleme,widget ekleme ve ekran üstünden aşağı doğru çekilen menü tipi androiddeki gibi (ilk resim.)Uygulamalar klasörü yok direk ana menüden hepsine ulaşılıyor.Şu an inceliyorum.

android benzeri diye notification bar'ı kastediyorsan android ve ios o olayı maemo'dan çaldı :) inş e6'ıma da cıkar bi an önce, geç kalınmış da olsa çok güzel bi arayüzü var yılbasına kadar gelmesini umut ediyorum.

• Nokia'nın resmi sitesindeki forumlarda C7 için Belle'nin yayın tarihi olarak Aralık 2011 sonundan bahsediliyor. Ama bu Nokia tarafından doğrulanmadı. Anna'da çok sorun yaşıyorum. Symbian olarak kullandığım son telefonum bu.
  • nokia C7 için var olan belle sızdırılmış versiyon resmi sürüm 2012 ocak gibi çıkacak diyorlar. Bende annadan bıkmıştım. Belle yükledim sorunlar bitti telefon kendine geldi hızlandı ve memnunum şu an telefondan tavsiye ederim. yapabiliyorsan geç belleye
  • kardes bi anlat su isi nasil yapicaz.. 2 gundur su telefonu 022.014ten 025.007ye cikaramadimm.. bari bunu yukliyim.. telefonda baska surum yok diyodu telefona hard format attim, yeniden 22.014 yukledi..025.007yi gormuyo.. bilgisayardan denedim gene gormuyo hep bu son surum diyo..bi yardim nolur delircem asosyal oldum 2 gundur.. hangisi daha iyiyse belle yada 025.007 anlatta onu yukliyim..tesekkurler :)
  • arkadaşlar benim tel c7 belle güncellemesini yaptım ingiliz ce oldu bu sorunu nasıl çözerim
    vede internete hiç girmiyor LÜTFEN YARDIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.