elimde askerdeyken aldığım nokia c6-01 var. bu telefonun interneti tamamen nasıl kapatılır, askerdeyken internet özelliği güzel oluyordu ama şimdi hem işte hemde evde internete girmekten sıkıldım ve mpbil internet paketlerini kapattım ancak telefon öyle bir noktaya geldiki aylık paket almadığım için adım başı ücret kesiyor. durup duruken internete giriyor ve bilmem kaç kb veri transferi bilmem ne güncellemesi falan filan şukadar ücret kesildi diye mesaj geliyor, yada fotoğraf çekeceğim, kamerayı açıyorum ve çat internete giriyor, bir fotoğraf çekmek için kamerayı açmak 0,50 TL ye mal oluyor. Bu interneti nasıl kapatacağım bilen anlayan varsa tavsiyeler için teşekkürler.
hocam pm ile ulaşırsanız detaylı anlatayım. Ben de bu sorunu yaşamıştım ve kesin çözümü buldum kısa bir uğraşın sonunda :)
hocam aynı sorun bende de var acaba banada yardımcı olabilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: newonw1
elimde askerdeyken aldığım nokia c6-01 var. bu telefonun interneti tamamen nasıl kapatılır, askerdeyken internet özelliği güzel oluyordu ama şimdi hem işte hemde evde internete girmekten sıkıldım ve mpbil internet paketlerini kapattım ancak telefon öyle bir noktaya geldiki aylık paket almadığım için adım başı ücret kesiyor. durup duruken internete giriyor ve bilmem kaç kb veri transferi bilmem ne güncellemesi falan filan şukadar ücret kesildi diye mesaj geliyor, yada fotoğraf çekeceğim, kamerayı açıyorum ve çat internete giriyor, bir fotoğraf çekmek için kamerayı açmak 0,50 TL ye mal oluyor. Bu interneti nasıl kapatacağım bilen anlayan varsa tavsiyeler için teşekkürler.
Mobil veriyi kapatın herhangi bir ücret yansıması olmaz. Fotoğraflar içinse kamera ayarlarına girin konum bilgilerini kaydet yazar onu '' Hayır '' olarak değiştirin
quote:
Orijinalden alıntı: newonw1
Eğer symbian Anna ise ;
Ayarlar - Bağlantı - Ayarlar , Erişim Noktası - Yalnızca w-lan seçeneğini seç.
Eğer Symbian Belle ise ;
Ayarlar - Bağlantı - Ayarlar , Mobil veri kullanımı "KAPALI" durumunda ve hala knt gidiyorsa Ağ hedeflerinden Wap ve İnternet ayarlarını sil.
Eğer sorun devam ediyorsa operatörünle görüş. Bir yere üyeliğin bulunabilir.