Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertguz

Bence bu telefona 1050 Mah'lık pil yeterli değil x6'nın bile 1350 mi neydi.Daha yüksek mAh'lı bir batarya bulsak sorun yaşar mıyız acaba?

güzel fikir benim n99 çin malı vardı onda 6230 bataryası kullanıyordum daha düşük özellikli bataryaydı hiçbir sorun yoktu bundada çıkmaz gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: delfino3

arkadaşlar facebookta yerini bildirmeyi telefondan bir türlü yapamadım hep başarısız diyor bunun nasıl olacağını bilen var mı? bir de malesef telefonla konuşurken kendi sesimin yankı yapması problemi hiç geçmedi benim gibi bazı arkadaşlarda da bu sorun oluyor

Hocam bence yankı problemi servislik bir durum. Sonuçta konuşmak için aldığımız telefonla rahat ve kaliteli bir görüşme yapılmıyorsa sıkıntı var demektir. Bende yankı bu zamana kadar bir kez kısa süreli oldu. Karşı taraf açtığında alo deyince yankıyı duydum sonra 3-4 sn içinde geçti. Şebekeye bağladım durumu.

GPS harita modunda konumunuzu buluyor mu? Eğer buluyorsa facebook'da da konum ekle dendiğinde bulması gerekir. İlk önce haritalardan konumunuzu bulup kapatmadan facebook'a girerseniz konumunuzu daha kısa sürede bulur. Ben bu konuda hiç sıkıntı çekmedim. Mobil veri açık olunca saniyeler içinde buluyor konumunuzu. Kapalı alanlarda denemeyin yalnız.

• 2430 mah gold bataryalar var ebayda bakın bulabilirsiniz fakat hiç kullanan yok nasıl olduğu bilinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

2430 mah gold bataryalar var ebayda bakın bulabilirsiniz fakat hiç kullanan yok nasıl olduğu bilinmiyor

24301 günümü rahatça götürür bu batarya.Deneyen birilerini bulmak lazım.
  • Arkadaşlar pin kodunu değiştirmek istiyorum ama ayarlarını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Arkadaşlar pin kodunu değiştirmek istiyorum ama ayarlarını bulamadım.

Hemen yardımcı olayım.Ayarlar>Telefon >Telefon Yönetimi>Güvenlik Ayarları>Telefon ve SIM kart
  • şöyle güzel bir uygulama yada oyun olsada baksak (c601)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

şöyle güzel bir uygulama yada oyun olsada baksak (c601)

Hawk,Cut the rope,Asphalt,Angry Birds,Assassins Creed ve NFS Shift'e bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK

Üstadlar telefonumu ayarladım bir tek oyunlar yüklemem lazım.1- hangi siteden yükleyebilirim ?
    2-Ücretsiz ve demo olmayan oyun var mı? Yoksa hepsi ücretli mi oluyor oyunlar ?
    3-Cebimden wifi üzerinden yüklicem sorun olur mu?
    4-Oyunlardan
    asphalt 6 hd
    gt racing
    nfs shift düşünüyorum bunlardan hangi oyunları tavsiye edersiniz?

Bi yardım üstadlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10TOPRAK -- 14 Mayıs 2012; 18:58:40 >

• quote:

quote:

Üstadlar telefonumu ayarladım bir tek oyunlar yüklemem lazım.1- hangi siteden yükleyebilirim ?
    2-Ücretsiz ve demo olmayan oyun var mı? Yoksa hepsi ücretli mi oluyor oyunlar ?
    3-Cebimden wifi üzerinden yüklicem sorun olur mu?
    4-Oyunlardan
    asphalt 6 hd
    gt racing
    nfs shift düşünüyorum bunlardan hangi oyunları tavsiye edersiniz?

Bi yardım üstadlar....

**** gibi yerlerden bulabilirsin oyunları demo falan değildir.O 3 oyunda güzeldir + yukarıda yazdığım oyunları da indir

• quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Arkadaşlar pin kodunu değiştirmek istiyorum ama ayarlarını bulamadım.

Hemen yardımcı olayım.Ayarlar>Telefon >Telefon Yönetimi>Güvenlik Ayarları>Telefon ve SIM kart

Teşekkürler sayende sorunu çözdüm.
  • arkadaşlar teknosada gördüm giriş ekranında kaydırma yaparken nasıl desem silinip değilde buhulanıp diğer ekrana geçiyor ama bende direk kayıyor ayarlara baktım bulamadım yardımcı olabilecek warmı
  • arkadaşlar ne yaptıysam usb flash bellek okutamadım. Bunun için kurmam gereken bir program mı var yoksa benim cihazda bir sorun mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar ne yaptıysam usb flash bellek okutamadım. Bunun için kurmam gereken bir program mı var yoksa benim cihazda bir sorun mu var?

Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirdin mi?
  • arkadaşlar telefonun wifi özelliği var şimdi benim hattım faturalı ben wifi açıp modeme baglandıgımda nete girdiğimde bu netin kontorden değilde modemden yeme ihtimali varmı yanlışlıkla fazla fatura gelmesin ne yapmalıyım nete girmeye korkuyorum wifi modemim oldugu halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkolik

arkadaşlar teknosada gördüm giriş ekranında kaydırma yaparken nasıl desem silinip değilde buhulanıp diğer ekrana geçiyor ama bende direk kayıyor ayarlara baktım bulamadım yardımcı olabilecek warmı

temalara gir orda seçeneklerden tema efektlerini açık yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

arkadaşlar telefonun wifi özelliği var şimdi benim hattım faturalı ben wifi açıp modeme baglandıgımda nete girdiğimde bu netin kontorden değilde modemden yeme ihtimali varmı yanlışlıkla fazla fatura gelmesin ne yapmalıyım nete girmeye korkuyorum wifi modemim oldugu halde

üstteki barı aşağıya indir mobil veri kapalı olsun sadece wifi açık olsun istediğin gibi gir hiçbirşey olmaz
  • quote:

quote:

arkadaşlar teknosada gördüm giriş ekranında kaydırma yaparken nasıl desem silinip değilde buhulanıp diğer ekrana geçiyor ama bende direk kayıyor ayarlara baktım bulamadım yardımcı olabilecek warmı

arkadaşım dediğin gibi yaptım menü geçişleri falan oldu ama giriş ekranında sağa sola değiştirdiğimde aynı bir değişiklik yok başka temalarda da denedim olmadı başka ayarı falan mı var acaba ? lütfen yardım
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım dediğin gibi yaptım menü geçişleri falan oldu ama giriş ekranında sağa sola değiştirdiğimde aynı bir değişiklik yok başka temalarda da denedim olmadı başka ayarı falan mı var acaba ? lütfen yardım

O dediğiniz özellik bende de yok. Baktığınız Telefon C6-01 miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 17 Mayıs 2012; 19:02:45 >

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.