Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRsX11

haliscik
    gordugum kadarıyla bu telefonla ilgili fazla bilgi sahibisin
    sana bi sorum olucak
    bu telefonda Pc yi internete bagla secenegi ile masaüstü bilgisayarı internete baglanıyormu ?

dostum onu hiç denemedim ihtiyacım olmadı ancak suitede seçeneği olması lazım biraz karıştır bulursun büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarsus70

arkadaşlar selam
    c6-01 im var
    battery monitorde background da sürekli haritalar çalışıyor görünüyor
    ne yaptıysam bunu çözemedim yardımcı olurmusunuz

yanlışın olabilir batery belki o haritaları kullanmışsındır onun yediği şarjı gösteriyordur
  • Arkadaşlar son güncellemeyi yapamıyorum. Tam 1 dakika kaldı diyo ondan sonrası gelmiyor, donup kalıyor. Ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMagaraAdamı

Arkadaşlar son güncellemeyi yapamıyorum. Tam 1 dakika kaldı diyo ondan sonrası gelmiyor, donup kalıyor. Ne yapabilirim ?

sonlara doğru usb kablosunu çıkarın diye uyarı geliyor belki ondan olmamıştır..uzun sürüyor güncelleme biraz sabırlı olmak gerekiyor..şarjının da iyi durumda olması lazım telefonun az olduğunda güncelleme yapmıyor telefon
  • bu telefona fp1 gelcek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E702136AE -- 3 Nisan 2012; 19:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalboy07

bu telefona fp1 gelcek mi?

Başka bir forumda bizim işlemcinin FP1'i kaldırmayacağını söylüyorlar. Sanırım 2. nesil Belle olan telefonlara gelecekmiş bu güncelleme. Ben net olarak bilmiyorum sadece başka yerlerde okuduklarımı yazdım.
  • arkadaşlar bugün aldım c6-01 ancak oviden herhangi bir oyun ya da tv izlemek için örneğin ntv spor uygulaması indiriyorum ancak indikten sonra açınca şebekeye bağlanılsın mı diye soruyor evet deyince en az 4-5 liram gidiyor tl'den. hayır deyincede açılmıyor. İndirdiklerim ücretsiz içerikler oysaki neden böyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa686868

arkadaşlar bugün aldım c6-01 ancak oviden herhangi bir oyun ya da tv izlemek için örneğin ntv spor uygulaması indiriyorum ancak indikten sonra açınca şebekeye bağlanılsın mı diye soruyor evet deyince en az 4-5 liram gidiyor tl'den. hayır deyincede açılmıyor. İndirdiklerim ücretsiz içerikler oysaki neden böyle oluyor?

İndirdiğiniz içerik ücretsiz ancak. İndirdiğiniz içerik video görüntüsü için GPRS bağlantısını kullanıp veri aldığı için bu veri alışverişi şebekenizin size biçtiği fiyattan ücretlendirilir. Bir net paketi satın alırsanız kalan mb'ınızı görürsünüz, liranız düşmez. Bence bu uygulamaları en verimli Wi-Fi ile kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

arkadaşlar bugün aldım c6-01 ancak oviden herhangi bir oyun ya da tv izlemek için örneğin ntv spor uygulaması indiriyorum ancak indikten sonra açınca şebekeye bağlanılsın mı diye soruyor evet deyince en az 4-5 liram gidiyor tl'den. hayır deyincede açılmıyor. İndirdiklerim ücretsiz içerikler oysaki neden böyle oluyor?

İndirdiğiniz içerik ücretsiz ancak. İndirdiğiniz içerik video görüntüsü için GPRS bağlantısını kullanıp veri aldığı için bu veri alışverişi şebekenizin size biçtiği fiyattan ücretlendirilir. Bir net paketi satın alırsanız kalan mb'ınızı görürsünüz, liranız düşmez. Bence bu uygulamaları en verimli Wi-Fi ile kullanırsınız.

zaten internete evimdeki wi fi ile giriyorum onunla indiriyorum ancak açarken wi fi ile açmıyor şebeke kullanılsın mı diyor. Ayarlara felanda baktım 1. öncül wi fi ayarlı.

• quote:

quote:

quote:

zaten internete evimdeki wi fi ile giriyorum onunla indiriyorum ancak açarken wi fi ile açmıyor şebeke kullanılsın mı diyor. Ayarlara felanda baktım 1. öncül wi fi ayarlı.

Hocam kurdum şimdi. Ben canlı yayını izleyemedim, çalışmadı ama puanlara filan baktım. Para gelmedi. wifi'den girdim. Açılışta şebeke sordu tamam dedim. Sonra ilk hata verdi iki kez geri diyerek hatayı atlattım ana menü açıldı. Sizin bağlantı ayarlarında bir yerde bir şey eksik sanırım şuan tam bilemiyorum. Kral TV, TRT TV ve SPB Tv yi sorunsuz WİFİ'dan izleyebiliyorum. Telefon bağlantı ayarlrınızı yazın karşılaştıralım.

• tv izlerken wifi ya da 3g kullanın gsm yetmez çok takılır paketiniz varsa çabuk bitirir yoksa cok para yer en iyisi wifi ile
  • Arkadaşlar belle yi yüklediğimden beri çok sinir bozucu 2 problemim var
    1. sms gönderdiğimde bazı smsler gönderilecek klasörüne yollanıyor ve 3-5 dakika sonra gönderiyor telefon. bu ortalama her 5 sms de bir oluyor çok sinir bozucu bir şey
    2. Telefonun rehber ve müzik menüsündeki aşağı yukarı hareket ettirme çubuğunun çok ufak olması rehber de ve müzik çalar da gezinirken deli ediyor.

var mı aynı problemi yaşayan arkadaşlarım ve çözüm yolu bulan önerileri olan vss....
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoneto85

Arkadaşlar belle yi yüklediğimden beri çok sinir bozucu 2 problemim var
    1. sms gönderdiğimde bazı smsler gönderilecek klasörüne yollanıyor ve 3-5 dakika sonra gönderiyor telefon. bu ortalama her 5 sms de bir oluyor çok sinir bozucu bir şey
    2. Telefonun rehber ve müzik menüsündeki aşağı yukarı hareket ettirme çubuğunun çok ufak olması rehber de ve müzik çalar da gezinirken deli ediyor.

var mı aynı problemi yaşayan arkadaşlarım ve çözüm yolu bulan önerileri olan vss....

1-Sms gönderirken telefonun çekmeme durumu veya şebekede sorun yoksa eğer böyle bi sorun olmaması lazım.Hard format atmanda fayda olabilir.
    2-Farklı temalar kullanarak bu sorunu da kısmen çözebilirsin diye düşünüyorum.Şahsen ben o çubuğu hiç kullanmıyorum elimle kaydırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metoneto85

Arkadaşlar belle yi yüklediğimden beri çok sinir bozucu 2 problemim var

1. Bu durum ben de de oluyor arkadaşla mesajlaşırken 5 mesajda bir olmasa da 15 mesaj sonra falan 2-3 mesaj uzunluğunda mesaj oluyor onu gönderiken fark ediyorum gitmiyor. Giden kutusuna yolluyor. Ben de oradan üzerine tıklayıp tekrar gönder diyorum , gönderiliyor. Bu zamana kadar bu durumda kalıp sadece bir mesajı gönderemedim.

2. Aslında çok ince değil o çizgi. İnce görünüyor ama algı boşluğu yüksek. Ben henüz bir anormallikle karşılaşmadım.

Beni sinir eden şey anna da fotolara bakarken zoom daha kullanışlıydı. Şimdi fotoyu sağa sola çekince kaymaya devam ediyor. Zoomun sonunda ufak bir pay kalıyor zoom yapıp geri geliyor. Çok hoşlanmadım o özellikten. Olmasada olurdu, önceki gibi kalsaydı yani.

Bu arada FP1 (futurepack1) çok hoşuma gitti. Bizim tellerede gelse kaldırırdı aslında... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 5 Nisan 2012; 21:10:46 >

• arkadaşlar bahsettiğin mesajın gitmeme durumu microsoft apps'den kaynaklanıyor kaldırın onu yüklü uygulamalardan düzelecektir
  • C6 01 belle kullanıcısım ve ovi mağzadayken üst taraftaki pencereyi çekince ovi kapanıyor sizdede oluyor mu bu sorunu nasıl çözebiliri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c601

C6 01 belle kullanıcısım ve ovi mağzadayken üst taraftaki pencereyi çekince ovi kapanıyor sizdede oluyor mu bu sorunu nasıl çözebiliri.

ilginç bi sorun en temiz yolu eğer çok önemli bişe yoksa format varsada yedekleyip yapabilirsin
  • "Nokia Haritalar Suit 2.0" diye bir güncelleme gördüm. Yükleyen ve bir sorunla karşılaşan oldu mu? Artıları nedir?
  • quote:

"Nokia Haritalar Suit 2.0" diye bir güncelleme gördüm. Yükleyen ve bir sorunla karşılaşan oldu mu? Artıları nedir?

yükledim ama kontrol etme şansım olmadı bi gelişme yok sadece hatalar düzeltilmiş duyduguma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

"Nokia Haritalar Suit 2.0" diye bir güncelleme gördüm. Yükleyen ve bir sorunla karşılaşan oldu mu? Artıları nedir?

yükledim ama kontrol etme şansım olmadı bi gelişme yok sadece hatalar düzeltilmiş duyduguma göre

Bende yükledim bakalım. Toplu taşıma diye birşey eklemişler. O da burada çalışmıyor. Pek gerek de duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.