Şimdi Ara

Nokia C5-03 Ovi Store Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WLan ile internete bağlanamıyorum(WLan bağlanabiliyorum fakat internete-Ovi Store'ye bağlanamıyorum ) her seferinde aynı şey oluyor Bağlanılıyor yazıyor ve sonrada Sunucuya bağlanılamıyor! diyor ve bu yaklaşık 5 dk bekleme sonunda oluyor.
    Hatadan kurtulmak ve Ovi Store'ye girebilmek için ne yapmalıyım?
    Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makara74 -- 17 Aralık 2010; 22:08:29 >

• +
  • quote:

Orijinalden alıntı: makara74

Nokia C5-03 aldım.
    WLan ile internete bağlanamıyorum(WLan bağlanabiliyorum fakat internete-Ovi Store'ye bağlanamıyorum ) her seferinde aynı şey oluyor Bağlanılıyor yazıyor ve sonrada Sunucuya bağlanılamıyor! diyor ve bu yaklaşık 5 dk bekleme sonunda oluyor.

Merhabalar makara74
    Neşen bol olsun.

Soruna cevap veremeyeceğim, çünkü ben Nokia C5-03 kullanmıyorum ancak satın almayı düşünüyorum.

C5-03 telefonu model ve tip olarak beğeniyorum, pili dayanıklıdır bilgisini aldım.
    - Acaba pil süresi ne kadardır?
    - GPS hızı nasıldır, hemen bulabiliyor mu?
    - C5-03 telefonu kaça aldın?
    - İlave paylaşacak olabildiğin tecrübeler varsa, paylaşabilirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nashi

quote:

Orijinalden alıntı: makara74

Nokia C5-03 aldım.

Merhabalar makara74
    Neşen bol olsun.

Soruna cevap veremeyeceğim, çünkü ben Nokia C5-03 kullanmıyorum ancak satın almayı düşünüyorum.

C5-03 telefonu model ve tip olarak beğeniyorum, pili dayanıklıdır bilgisini aldım.
    - Acaba pil süresi ne kadardır?
    - GPS hızı nasıldır, hemen bulabiliyor mu?
    - C5-03 telefonu kaça aldın?
    - İlave paylaşacak olabildiğin tecrübeler varsa, paylaşabilirsen sevinirim.

Öncelikle sağol.
    Pil süresi hakkında tam birşey söyleyemem alalı daha 1 gün oldu.
    Gps bağlanamıyorum hep hata veriyor aldığım Nokia bayisine soracağım sorduktan sonra sorun hallolursa Gps hakkında bilgi veririm.
    Telefonu 500 TL'e aldım bence özelliklere göre uygun bir fiyat.
    Telefonu yeni aldığım için pek bi tecrübe edinemedim daha.

• amanın benden önce davranan amma adam varmış :D şahane telefon ya :D
  • ben alalı 4 gün oldu wireless ve gpsi beni çok şaşırttı. wireless baya hızlı iki kat aşağıdaki ve yolun karşısındaki binadaki ağları bile algılıyor. gps de evde de iş yerinde de konumlandırma yaptı. rehberimi yükleyemediğim için tam anlamıyla kullanımıyordum. rehberi Ovi rehbere internetden el ile girdim. sonra ordan senkronize ettim çok kolay oldu numaralırımı da internetdeki ovi hesabıma kaydetmiş oldum. Facebook daki videoları izleyemiyoruz malesef ama youtube harika. ekran resim kalitesi çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeactual

ben alalı 4 gün oldu wireless ve gpsi beni çok şaşırttı. wireless baya hızlı iki kat aşağıdaki ve yolun karşısındaki binadaki ağları bile algılıyor. gps de evde de iş yerinde de konumlandırma yaptı. rehberimi yükleyemediğim için tam anlamıyla kullanımıyordum. rehberi Ovi rehbere internetden el ile girdim. sonra ordan senkronize ettim çok kolay oldu numaralırımı da internetdeki ovi hesabıma kaydetmiş oldum. Facebook daki videoları izleyemiyoruz malesef ama youtube harika. ekran resim kalitesi çok güzel.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın mesajda facebook videoları açılmıyor demişsiniz bu kötü olmuş ama o kadarda önemli bir sorun değil peki telefonun pill durumu nasıl kaç gün gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bendede c5 03 var facebook videolarını gayet güzelde açıyo ama indirerek açıyo tel gayet güzel pil ömrüde çok iyi tasarımıda çok güsel
  • Ya ben bu hafta dokunmatik telefon almayı düşünüyorum.. Ama samsung s5260 ve nokia c5-03 arasında çok kararsızım.. Acaba siz hangsini önerirsiniz ? Acil cevap verirseniz çok iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: viğrüs

Ya ben bu hafta dokunmatik telefon almayı düşünüyorum.. Ama samsung s5260 ve nokia c5-03 arasında çok kararsızım.. Acaba siz hangsini önerirsiniz ? Acil cevap verirseniz çok iyi olur :)

c5-03 tabiki
  • quote:

Ya ben bu hafta dokunmatik telefon almayı düşünüyorum.. Ama samsung s5260 ve nokia c5-03 arasında çok kararsızım.. Acaba siz hangsini önerirsiniz ? Acil cevap verirseniz çok iyi olur :)

5800
  • bağlantıyı iyi kurdun mu ya da bağlandığın yer uzakmı bunlar olabilir çünkü wlana güzel bağlanmayınca o tür hatalar verebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

quote:

5800

Dokunmatik dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.