Şimdi Ara

Nokia C5-03 mü Galaxy Gio mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E72'mi çamaşır makinesinde gezmeye çıkardığımdan beri aynı randımanı alamadım bende teli değişmek istedim :D
    (300 kaada okuttuk alıcı anlamadı bozuk olduğunu ama sim takınca çekmiyor :D )

Neyse şimdi Nokia 5800 ler piyasada kalmamış çok istiyordum ama şok oldum ellerinde kalanlarda çizik olur falan dediler bende 2 model arasında kaldım...

Bakın isteğim;
    Nette rahat gezinme
    Hız
    Çoğu programı çalıştırma
    Tema ile özelleştirme
    vb...(foto o kadar önemli değil)

Max 450 bütçe var.
    C5 için kasası çatlıyor diyorlarmış ama silikon kılıfla dayanıyormuş.C5'in şekli çok güzel beyaz olanı ama Gio'nunda performansı iyimiş...
    Aralarında çok fark varmı yani yoksa C5'in şekli çok güzel ama yok Gio çok daha iyi diyorsanız ondan alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuri_78

Arkadaşlar E72'mi çamaşır makinesinde gezmeye çıkardığımdan beri aynı randımanı alamadım bende teli değişmek istedim :D
    (300 kaada okuttuk alıcı anlamadı bozuk olduğunu ama sim takınca çekmiyor :D )
    Neyse şimdi Nokia 5800 ler piyasada kalmamış çok istiyordum ama şok oldum ellerinde kalanlarda çizik olur falan dediler bende 2 model arasında kaldım...

Bakın isteğim;
    Nette rahat gezinme
    Hız
    Çoğu programı çalıştırma
    Tema ile özelleştirme
    vb...(foto o kadar önemli değil)

Max 450 bütçe var.
    C5 için kasası çatlıyor diyorlarmış ama silikon kılıfla dayanıyormuş.C5'in şekli çok güzel beyaz olanı ama Gio'nunda performansı iyimiş...
    Aralarında çok fark varmı yani yoksa C5'in şekli çok güzel ama yok Gio çok daha iyi diyorsanız ondan alayım.

bi de övünerek söylemişsiniz bunu, sonunda da gülmüşsünüz.

ayıplı mal satarken kusur belirtmemek ticaret etiğine aykırıdır. düpedüz dolandırmaktır.

bi düşünün aynısı size yapılmış olsaydı?

o 300liradan hayır göreceğinizi düşünüyorsanız çok yazık..

• İnsan mısın?
  • İkisi arasından Gio ama Nokia 603'de bu fiyata bulunabilir.
  • Gio ve C5-03 arasında kaldıysanız ben Gio tercih ederim.C5 için,internette rahat gezinme şansınız çok zor .Arkadaşım kullanıyordu oradan biliyorum.

Ayrıca,yapmış olduğunuz satış konusunda şahsi fikrim gayet yanlış birşey yapmışsınız. Ben alıcı olarak anlasaydım elden satış olduysa kapınızda alırdım soluğu
  • galaxy gio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yaptığını bağıra bağıra söylüyorsun ne diyim ben sana ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.