Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
2
Favori
149.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

c5-03 mü yoksa htc wildfire s mi?

hocam bu sorulcak soru bile değil.

Tabiki wildfire s. yalnız şarjda ciddi sorunları var diyolar.
  • Arkadaşlar, bu speedy go ile telefonun hızını ölçtüm. 290 Mhz dedi. Nette okumuştum programlar uygun dosyaları olmadığı için yalnış ölçüyolarmış (Xplore gibi. 192 Mhz diyormuş) e hani 600 mhz? İşlemci telefon zorlandığı zaman mı hızını artırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hummer_two_four

arkadaşlar ben de nokia c5-03 var ve açıkçası fazla memnun değilim telefon genel olarak iyi ama benim şansımdan telefonda bazı sorunlar var bu sorunlar olmasa telefon güzel olurdu

ne gıbı sorunlar mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

arkadaşlar ben de nokia c5-03 var ve açıkçası fazla memnun değilim telefon genel olarak iyi ama benim şansımdan telefonda bazı sorunlar var bu sorunlar olmasa telefon güzel olurdu

ne gıbı sorunlar mesela

mesela telefonu aldığımın ikinci günü telefon daha yere düşmemesine rağmen dokunmatik ekranının geç işlediğini farkettim mesela birisini aramak için numara çevirmek istiyom numaraya basıyom ekranda geç beliriyor sayı artı bir de telefonun tuş kilidini açmak için zorlanıyom o tuş kilidi kapalıyken ekranda saat var o saat bazen yarım yarım gözüküyor tüm ekranda gözükmüyor benim içime sinmedi telefon ama bir kaç ay dişimi sıkacam artık.

Versiyonunuz kaç? (*#0000# yaparak öğrenebilirsiniz)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

ne gıbı sorunlar mesela

mesela telefonu aldığımın ikinci günü telefon daha yere düşmemesine rağmen dokunmatik ekranının geç işlediğini farkettim mesela birisini aramak için numara çevirmek istiyom numaraya basıyom ekranda geç beliriyor sayı artı bir de telefonun tuş kilidini açmak için zorlanıyom o tuş kilidi kapalıyken ekranda saat var o saat bazen yarım yarım gözüküyor tüm ekranda gözükmüyor benim içime sinmedi telefon ama bir kaç ay dişimi sıkacam artık.

Versiyonunuz kaç? (*#0000# yaparak öğrenebilirsiniz)

yazılım sürümü

v11.0.024

yazılım sürümü tarihi

08-12-10

özel sürüm

11.0.024.c01.01

özel sürüm tarihi

08-12-10

dil paketi

02

model

c5-03

tür

rm-697

yukarıdakiler çıktı bir bakın ben pek anlamıyorum

En üstte yazan yeterli...

Versiyonunuz düşük bir versiyon. V20'ye güncelleyin.

tekrar *#0000# yapın. seçenekler>güncellemeleri kontrol et'e tıklayın.

Yazılım güncellemesi vb. diyecek tamam diyin.

• Rica ederim.

Baktınız devam ediyor sorunlar; hard format atın (yeşil tuş, ses açma tuşu, kilit tuşu ve kırmızı tuşa bası n aynu anda tabii he birde bu işlemi tel. Kapalıyken yapın).
  • Sahibinden.coma girince internetten atıyor. Bazen galeriye çok geç giriyor. 5800 daha hızlıydı. Anlamadım gittiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Sahibinden.coma girince internetten atıyor. Bazen galeriye çok geç giriyor. 5800 daha hızlıydı. Anlamadım gittiç

Sahibinden bunun gibi siteler RAM'den fazla pay aldığı için telefon dayanamıyor ve sizi WEB'den atıyor. (Reset atmadığına dua edin.)

5800,5230, X6 vs. bunun gibi telefonlarında RAM'i C5 gibi 128 MB olduğu için onlarda atıyor.(Sahibinden de atmayabilir, başkalarında atar ama...)

Bu telefon 5800'dan daha hızlı. Çünkü 600 MHZ işlemcisi var... 5800 ise 444 MHZ... (5800 kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın; BİR ZAMANLAR fanıydım hatta..)

Galeriye geç girme sorunu için yukarıdaki mesajımda söylediğim gibi versiyonunuza bakın; V20 değilse anlattığım gibi güncelleyin...

Eğer V20 ise hard format atın.

Şu şekilde; telefon kapalıyken yeşil tuş, ses açma tuşu, kilit tuşu ve kırmızı tuşa aynı anda basın. Telefon açıldığında pin kodundan sonra; tarih ve ülke sorarsa format başarılı olmuş demektir. Ve ayrıca telefonunuz ilk aldığınız hale dönecek. Dosyalarınız gidecek. Bunun için yedekleme önerilir. Hard Format sim ve hafıza kartına dokunmaz. Sadece telefon hafızasına işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 20 Ağustos 2011; 0:53:47 >

• quote:

quote:

Sahibinden.coma girince internetten atıyor. Bazen galeriye çok geç giriyor. 5800 daha hızlıydı. Anlamadım gittiç

Sahibinden bunun gibi siteler RAM'den fazla pay aldığı için telefon dayanamıyor ve sizi WEB'den atıyor. (Reset atmadığına dua edin.)

5800,5230, X6 vs. bunun gibi telefonlarında RAM'i C5 gibi 128 MB olduğu için onlarda atıyor.(Sahibinden de atmayabilir, başkalarında atar ama...)

Bu telefon 5800'dan daha hızlı. Çünkü 600 MHZ işlemcisi var... 5800 ise 444 MHZ... (5800 kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın; BİR ZAMANLAR fanıydım hatta..)

Galeriye geç girme sorunu için yukarıdaki mesajımda söylediğim gibi versiyonunuza bakın; V20 değilse anlattığım gibi güncelleyin...

Şu şekilde; telefon kapalıyken yeşil tuş, ses açma tuşu, kilit tuşu ve kırmızı tuşa aynı anda basın. Telefon açıldığında pin kodundan sonra; tarih ve ülke sorarsa format başarılı olmuş demektir. Ve ayrıca telefonunuz ilk aldığınız hale dönecek. Dosyalarınız gidecek. Bunun için yedekleme önerilir. Hard Format sim ve hafıza kartına dokunmaz. Sadece telefon hafızasına işler.

V20 versiyonum. Yeni güncellemiştim. Hafıza kartım 5800dan çıkan 8gb kart. Toshiba marka 4gb var onu deneyeyim bakalım belki o sorun kalkar. Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

V20 versiyonum. Yeni güncellemiştim. Hafıza kartım 5800dan çıkan 8gb kart. Toshiba marka 4gb var onu deneyeyim bakalım belki o sorun kalkar. Teşekkürler

Rica Ederim.

• arkadaşlar orjinal olmayan temayı (oradan burdan bulunan temalar ) hafıza kartına yükleyip, mesaj yazmaya çalışınca telefon bir kaç cümleden sonra geriden gelmeye kasmaya başlıyor.

O dışarıdan bulduğum temayı telefon hafızasına yüklersem sorun çözülüyor ama o zaman da adı üstünde telefon hafızasında yer kaplıyor.

Yok mudur bir çözümü?
  • 2 sorum var. Telefon en son sürümde. Sık sık hafıza dolu açık uygulamaları kapatın uyarısı veriyor. İkincisi önceden sorunsuz wlan bağlantısı yaparken vodafone interneti kullandıktan sonra wlan ağına bağlanmasına rağmen opera ya da diğer bir sörf programı açtığımda nete bağlanamıyor ağ ayarlarını kontrol ediniz diyor. Çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

2 sorum var. Telefon en son sürümde. Sık sık hafıza dolu açık uygulamaları kapatın uyarısı veriyor. İkincisi önceden sorunsuz wlan bağlantısı yaparken vodafone interneti kullandıktan sonra wlan ağına bağlanmasına rağmen opera ya da diğer bir sörf programı açtığımda nete bağlanamıyor ağ ayarlarını kontrol ediniz diyor. Çözüm önerisi olan var mı?

1. Sorununuz bütün nokialarda olan bir sorun. RAM' in yetersizliğinde kaynaklanıyor. Çözüm yok bir nevi.
    2. Soruyu bilemicem..
  • Bu zamana kadar mesaj yazarken harf silme sorunuyla karşılaşan oldu mu ?
    Birde kulaklığı akdım deneyim diye eşleşme bulunamadı diyip duruyor onun çözümü nedir ? Arabada fm transmittr ile gayte güzel çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

Bu zamana kadar mesaj yazarken harf silme sorunuyla karşılaşan oldu mu ?
    Birde kulaklığı akdım deneyim diye eşleşme bulunamadı diyip duruyor onun çözümü nedir ? Arabada fm transmittr ile gayte güzel çalışıyor :)

harf silme sorunu derken?
  • yazdigım harf siliniyor , nedenini çözemedim .
  • Telefon bekleme konumunda iken tuş aç yapıyorum sonra menülerde dolaşmaya başladığım gibi ekran morarıyor çizgi çizgi oluyor ve kapanıyor.pin kodu güvenlik kodu sormadan kendi kendine yeniden açılıyor.Günde en az 20 defa oluyor böyle.Bazen de birisi arayınca kapanıp yeniden açılıyor.İnsanlar beni neden reddediyorsun doğal olarak soruyorlar.bir sürü sıkıntı.telefonu alalı daha 2 ay oldu.belki 100 defa hard format attım olmuyor.Formattan sonra azalma oluyor ama sonrası yine aynı.Bıktım sürekli kendini resetlemesinden.Yazılımın son sürümünü yükledim 3-4 gün kapanmadı sonra yine aynı.Dedim hafıza kartında sorun olabilir.çıkarttım kartı sadece telefon hafızasını kullandım yine resetliyor telefon kendini.Hart formattan sonra telefon hafızasında 64mb boş yer oldu.hafıza yönünden bir sıkıntı olmasa gerek.Bu ara telefonu bimeksten aldım.Aldığım ilk günden itibaren bu sorun zaman zaman az zaman zaman çok devam ediyor.Tekrardan söylemek gerekirse telefonun tuş kilidini açıyorum menüye girdiğim gibi telefon morarıp ekran reset atıyor.Her zaman olmuyor bu tabi ama günde 20yi geçiyor.Birde reset olayı olduktan sonra menüye giriyorsun saaterce gir daha kapanmıyor.Arka planda çalışan programlar bırakınca reset olayının daha az meydana geldiğini gördüm.Bana göre ram dan kaynaklanıyor sorun gibi.Ramblowu da kullandım sorunu halledemedim.Bilgisi olan yardımcı olabilicek önerisi olan arkadaşlar var mı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: neşter61

Telefon bekleme konumunda iken tuş aç yapıyorum sonra menülerde dolaşmaya başladığım gibi ekran morarıyor çizgi çizgi oluyor ve kapanıyor.pin kodu güvenlik kodu sormadan kendi kendine yeniden açılıyor.Günde en az 20 defa oluyor böyle.Bazen de birisi arayınca kapanıp yeniden açılıyor.İnsanlar beni neden reddediyorsun doğal olarak soruyorlar.bir sürü sıkıntı.telefonu alalı daha 2 ay oldu.belki 100 defa hard format attım olmuyor.Formattan sonra azalma oluyor ama sonrası yine aynı.Bıktım sürekli kendini resetlemesinden.Yazılımın son sürümünü yükledim 3-4 gün kapanmadı sonra yine aynı.Dedim hafıza kartında sorun olabilir.çıkarttım kartı sadece telefon hafızasını kullandım yine resetliyor telefon kendini.Hart formattan sonra telefon hafızasında 64mb boş yer oldu.hafıza yönünden bir sıkıntı olmasa gerek.Bu ara telefonu bimeksten aldım.Aldığım ilk günden itibaren bu sorun zaman zaman az zaman zaman çok devam ediyor.Tekrardan söylemek gerekirse telefonun tuş kilidini açıyorum menüye girdiğim gibi telefon morarıp ekran reset atıyor.Her zaman olmuyor bu tabi ama günde 20yi geçiyor.Birde reset olayı olduktan sonra menüye giriyorsun saaterce gir daha kapanmıyor.Arka planda çalışan programlar bırakınca reset olayının daha az meydana geldiğini gördüm.Bana göre ram dan kaynaklanıyor sorun gibi.Ramblowu da kullandım sorunu halledemedim.Bilgisi olan yardımcı olabilicek önerisi olan arkadaşlar var mı acaba.

Yüklediğiniz bir programdan kaynaklanabilir gibi? Ama hard format + hafıza kartını çıkardım demişsiniz...

Bir de şöyle deneyin. Hard Format atmadan önce kartı çıkartın. Format atın ve bir mahsuru yoksa hafıza kartsız kullanın bir kaç gün. Ben format atıp hafıza kartını takınca hemen yükleniyor diye yazı çıkıyor mesela. Orada uyumsuz bir program yüklüyo olabilir...

Ama gerçekten tuhaf..

• quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

yazdigım harf siliniyor , nedenini çözemedim .

Bir kalibrasyon yapın isterseniz. Veya yanlışlıkla o tuşa basıyor olabilirsiniz.

Kalibrasyon: Menü>ayarlar>Telefon>Dokunma girişi>Dokunmatik ekr. kalibrsyn...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.