Şimdi Ara

NOKİA C3 AYDA 18 LİRAYA VODAFONE'DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

** 3G yok bu telefonda..

* Wifi var.

Kampanya başladı :

Her yöne 250 dklık paket + CİHAZ : 38 tl
    Her yöne 500 dklık paket + CİHAZ : 53 tl
    Vodafone+ sabit hat bedava + 500 dk her yöne + CİHAZ : 73 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 15 Ekim 2010; 10:16:31 >

• bu telefonu ön ödemeli hatlara verirler büyük ihtimalle 3 ay 1 gb net hediye birde 10000 sms verirler tamam telefonu beğenmedim şekil itibariyle kaba bir telefon.
  • 3g olmayıpta, wi-fi si olan telefonmu olur. nokia da tuhaflaştı. hafıza kartı olupta bluetoothu olmayan telefon gibi.
    3g si olsa o zaman süper tutatrdı bu telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K
    3g olmayıpta, wi-fi si olan telefonmu olur. nokia da tuhaflaştı. hafıza kartı olupta bluetoothu olmayan telefon gibi.

Aynen :)

Dünya 3g liderininde bu telefonu getirmesini yadırgıyorum..

getireceksen madem

e5 i getir..

wifi
    3g
    uzun şarj süresi.
  • General Mobile Q300 daha iyi değil mi .?
    Hem kontratsız hemde Çift hAtlı.
  • Faturalı hatlara belli bir cihaz taksidiyle yapılacak :)
  • çok anlamsız ve gereksiz bir telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz ingilterede 243 TL'ye satılıyor. Türkiyede de 300 TL civarı olur bence

http://shop.nokia.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/productdetail_10512_10102_-11_20000311

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 14 Ekim 2010; 11:50:15 >
  • Şık ve kullanışlı tasarımıyla Nokia C3 Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone'da! Üstelik ayda sadece 18 TL!Tasarımıyla olduğu kadar fiyatıyla da çekici Nokia C3 Vodafone farkı ile Türkiye'de ve ayda sadece 18 TL!

Kısa yol tuşları ile kolayca internete girin.
    Sosyal ağlarınız üzerinden sevdiklerinize ulaşın.
    Kullanışlı klavyesi ile mesaj ve e-postalarınızı rahatça yazın.
    Çekici tasarımıyla şıklığınızı tamamlayın.
    Hemen Cep Avantaj Mini Her Yöne+, Midi ve Her Yöne paketlerinden birine abone olun, 18 ay boyunca ayda sadece 18 TL’ye bu muhteşem telefona Vodafone farkı ile sahip olun.

Nokia C3'ün tüm özelliklerinden Vodafone ayrıcalıklarıyla yararlanabilmeniz için ilk ay Vodafone’lularla 5000 SMS ve 1 GB internet hediye!
  • Bunu alana kadar
    http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-e63/ProductDetails.aspx?productId=telcepnoke63&categoryId=371946
    alınır. 18*18 =324
    +20 liraya 250 dk +8 lirayada internet keyfinize bakın.
  • bu sitede telefonda 3G olduğunu yazıyor ???

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2316/nokiac3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07
    bu sitede telefonda 3G olduğunu yazıyor ???

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2316/nokiac3/

Valla bende baktım bazı yerlerde var bazılarında yok diyor..

Nokia dan baktım en doğruısu diye

2g ve wifi ile bağlanın internete diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K

3g olmayıpta, wi-fi si olan telefonmu olur. nokia da tuhaflaştı. hafıza kartı olupta bluetoothu olmayan telefon gibi.

Katılıyorum.()
  • 3g nasıl olmaz yahu
  • Aylarca yazıldı tartışıldı nokia yeni bir sürece giriyor ,pazarlama stratejileri ,ürün gammı değişecek diyerek yaygara koparıldı.Şimdi görünen aynı modelllerin kopyası ya gps yok ya 3G yok.Aynı tas aynı hamam.Samsung ve ericsson evrimini tamamladı.Artık çok daha rekabetçiler.

Daha çok ceo kovar bu nokia
  • Arkadaşlar kampanya mantıklı mı sizce? Telefonun piyasa fiyatı nedir tam olarak? Fiyat/Performans olarak nasıl?

Zaten babam bu tarifelerden birini kullanıyo. Fiyat olarak mantıklı kampanyaysa sadece 18lira vermek düşüyor bana.
  • Güncel.
  • eşim için düşünüyordum ama ne gps ne de 3g yok, gereksiz kampanya bence.
  • @cenkozgen

Söyledikleriniz iyi güzel de, fiyat/performans olarak kıyaslamak gerek biraz da. Çünkü bu fiyata bu kalitede wifi'li bir telefon bulmak bence çok zor. Kaldı ki yeni nesil bir telefondan söz ediyoruz nokia'nın. Hem 3g hem gps hem wifi hem kamera vs vs bunları içeren telefonların fiyatları zaten çok yüksek. Biraz daha orta düzey telefonlarla kıyaslamak daha mantıklı gibi geldi. yine de değerli yorumun için teşekkür ederim.
  • VODAFONE'DA 3G kullanılmaz arkadaş zaten..

Şarj yeme ünitesi gibi çalışıyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.