Şimdi Ara

NOKİA BL-5C bataryaları patlayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aralık 2005 kasım 2006 tarihleirarasında üretilen bl-5c bataryaların patlayabileceği açıklandı

kontrol için

http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/

• evet herkes kontrol etsin. sitede de yazıyor ama. bataryadaki numarayı giriyorsunuz ve kontrol ediyorsunuz. hatalı bataryalardan çıkarsa ücretsiz değiştiriyorlarmış.
  • kontrol ettim ama böyle bişey çıktı.

quote:

Your battery is not among those manufactured by Matsushita between December 2005 and November 2006 and your battery will not be replaced.

Thank you for checking your battery.

www.nokia.com
  • Benim batarya değişecekmiş.Adres bilgilerimi verdim.Nasıl olacak gerisi bilmiorum.
  • bılgı ıcın tskler
  • Tşkler..Bana sorarsanız her batarya patlar ya neyse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

kontrol ettim ama böyle bişey çıktı.

quote:

Your battery is not among those manufactured by Matsushita between December 2005 and November 2006 and your battery will not be replaced.

Thank you for checking your battery.

www.nokia.com

Elindeki bataryanın hatalı üretim olmadığını, değiştirilmeyeceğini söylüyor. Yani endişe edilecek bir durum yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way bea benim batariada patlayabilirmiş hemen değiştirsinler zaten ölmeye başlamıştı bu bataria 2 gün mü 1 gün mü ne gidiyo getirsinler hemen yeni orginal batariamı
  • Farkında mısınız, son birkaç ayda oldukça "sık" batarya değişimi çağrısı yapan firma oldu..

Batarya üreten şirketlerin kalite kontrolünü biraz daha ele almaları gerekmiyor mu sizce?
  • sizde arkadaşlarınıza haber verirseniz onlarda patlamadan önlemlerini alsınlar patlayan bataryanın hiçde hoş birşekli olaağını sanmıyorum ne telefon üzerinde ne vücut üzerinde
  • şunu belirtmek istiyorum. sitede de yazıyor zaten. belirtilen yerde ve tarihte üretilen bataryaların patlama riski var. dünya çapında hiçbir yaralanma ve patlama olayı olmamış. aşırı ısınırsa kısa devre yapabiliyormuş.

şimdiye kadarda 100 tane kadar değiştirilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.