Şimdi Ara

Nokia Bataryaları & Kulaklık Aparatı [Satıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    * 4 Adet Nokia BL-5C Batarya.
    1 tanesi telefondan çıkan bataryadır. 2. bataryayı telefonum bozulmadan kısa bir süre önce almıştım, o da orijinaldir. Bu ikisinin performansı iyi durumdadır. Son kalan orijinal bataryanın ömrü azalmış durumda. Yan sanayi batarya ise iyi durumda olmayıp yoklukta idare ettirecek durumdadır.

* 1 Adet Nokia BL-4C Batarya
    Modelini tam olarak hatırlayamadığım Orijinal Nokia telefondan çıkan bataryadır. Son durumunun ne olduğunu pek hatırlamıyorum.

* 1 Adet Nokia Kulaklık aparatı
    Nokia'nın kulaklık girişini 3.5 MM jak'a dönüştürür. Zamanında bulmak için epey aramıştım, kolay bulunan bir şey değil. Sorunsuz çalışmaktadır. Kaliteli bir kulaklık taktığınız zaman telefonda müzik dinlemek epey zevkli oluyor :)

* 1 Adet Nokia N70 Kasa+Tuş takımı
    Telefonun üzerinde gelen orijinal kasa+tuş takımıdır. Kozmetik olarak orta seviyededir.

Bu ürünlerin tamamını Nokia N70 telefonumda kullanıyordum. Telefon bozulunca birinin işine yarasın diye ilan açıyorum. Bilgilerini hatırladığım kadarıyla yazdım.

Tamamı için istediğim fiyat Satıldı. 1 Adet batarya fiyatına tamamını veriyorum. Alıcısına hayırlı olsun.

Nokia Bataryaları & Kulaklık Aparatı [Satıldı]  Nokia Bataryaları & Kulaklık Aparatı [Satıldı] Nokia Bataryaları & Kulaklık Aparatı [Satıldı]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsessive* -- 28 Şubat 2014; 19:44:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Noxco nickli üyeye satıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.