Bildirim
Nokia Asha 200 kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende cuma günü vatandan aldım ama gelmedi daha böyle bir sorun varsa bende iade edeyim madem başka bir sıkıntısı varmıdır hocam ?
buarada yabancı bir forumda okumuştum sesin yankı yaptığını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arshenik -- 12 Şubat 2012; 10:18:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: arshenik
bende cuma günü vatandan aldım ama gelmedi daha böyle bir sorun varsa bende iade edeyim madem başka bir sıkıntısı varmıdır hocam ?
buarada yabancı bir forumda okumuştum sesin yankı yaptığını
Hocam geri iade edin. Hatalı dağıtılmış bu cihaz sanırım bütün hepsi yankı yapıyor. Konuşulmayacak derecede rahatsız edici ben iade ettim -
tmm hocam eyvallah aradım ben bugun kargoda dediler geri cektim dedi ama kargo gelir bana sabah geri gönderin dedi bakalım 10 günde parası iade olur dio ama inş. olur -
arkadaslar degıstırdınızmı gerımı ıade ettınız ? hepsınde yankı problemı varmı ? babama cıft hatlı telefon lazımda fıyat olarakta uygun oldugu ıcın bunu dusunduk. -
ben denemeden iade ettim naughtyozi klavye tuşları bana küçük geldi açıkcası bence başka bir çift hatlı nokia ya bakın isterseniz ama tasarım görünüş on numara -
sagol kardesım.. baba almak ıstedı ondan aldık artık. suana kadar memnun.. tusları kucuk ama zaten baba msj yazmıyor ondan sorun yapmıyor pek. -
nasıl yankı sorunu varmı gerçekten ? -
quote:
Orijinalden alıntı: naughtyozi
sagol kardesım.. baba almak ıstedı ondan aldık artık. suana kadar memnun.. tusları kucuk ama zaten baba msj yazmıyor ondan sorun yapmıyor pek.
Yankı olayı var mı hocam telefonda?
Bende Asha 200 ile Samsung ch@t arasında kaldım... -
Asha 200'lerde yankı sorunu var gerçekten -
Sadece yankı sorunuda değil. Anneme hediye olarak aldık telefon donuyor. Kendiliğinden kapanıyor. 2 kere servise gönderdik hata yok dendi yarın 3.yü göndereceğiz. Bakalım bu sefer ne diyecekler -
quote:
Orijinalden alıntı: YateQo
Asha 200'lerde yankı sorunu var gerçekten
-
arkadaşlar bu telefon için gerçekten 1 az erken konuşmuşsunuz. Son güncellemesi ile eko sorunu giderildi. Ayrıca piyasadaki fiyat performans oranı en güzel telefonlardan birisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tiamen
arkadaşlar bu telefon için gerçekten 1 az erken konuşmuşsunuz. Son güncellemesi ile eko sorunu giderildi. Ayrıca piyasadaki fiyat performans oranı en güzel telefonlardan birisi.
dostum kullandığım ürün hakkında konuştum ben başka yerde okuduğumu değil. Anneme mahçup etti telefon servise gidiyor geliyor sorun değişmiyor. Ekran donuyor telefon kendiliğinden kapanıyor servis bir sorunu yok diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Grant Imahara
quote:
arkadaşlar bu telefon için gerçekten 1 az erken konuşmuşsunuz. Son güncellemesi ile eko sorunu giderildi. Ayrıca piyasadaki fiyat performans oranı en güzel telefonlardan birisi.
dostum kullandığım ürün hakkında konuştum ben başka yerde okuduğumu değil. Anneme mahçup etti telefon servise gidiyor geliyor sorun değişmiyor. Ekran donuyor telefon kendiliğinden kapanıyor servis bir sorunu yok diyor.
Telefonunuzu Nokia Suite aracılığı ile güncellemeyi denediniz mi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Grant Imahara
quote:
dostum kullandığım ürün hakkında konuştum ben başka yerde okuduğumu değil. Anneme mahçup etti telefon servise gidiyor geliyor sorun değişmiyor. Ekran donuyor telefon kendiliğinden kapanıyor servis bir sorunu yok diyor.
Telefonunuzu Nokia Suite aracılığı ile güncellemeyi denediniz mi?
Serviste de yapılmış, bende yaptım.
-
MERHABA ARKADAŞALAR BU CİHAZIN PC SENKRONİZASYONU VARMI ACABA. DENEYEN OLDUMU? OULOOKTAKİ 1000 KÜSÜR TELEFONU YAZMAK SORUN OLACAKTA :) -
arkadaşlar bende kendime bu telefondan aldım.facebook pakedi yaptım.internet bölümü var ordan bağlandım pakedim olmasına rağmen köntür çekti sonra facebook uygulamasını indirdim ordanda açmıyo açıncada kötür çekiyo bu sorunu nasıl halledebilirim?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefon ekranı neden yanıp söner
- sim kart depolama alanı dolu
- saunaya telefonla girilir mi
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- bimcell numara taşıma
- gps ne işe yarar
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- ithalatçı garantili ne demek
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X