< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 9 Ocak 2026; 16:16:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Telefonlar İçin Rootsuz Romsuz Arama kaydı ve Xiaomi Aramaları aktif etme rehberi
1 Mobil
-
-
valla eline sağlık kardeşim yaptım oldu.
_____________________________ -
Ben xiaomi telefon konusunda görüp yapmıştım, burdan da yazayım. Teşekkürler valla sayende benim de oldu, uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şimdi farkettim telefon rehberinden arama yapmıyor. bunun için uygulamalrı tekrar varsayılanlara sıfırlamanız gerekiyor.
edit: telefonum red mi note 14 pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 20 Haziran 2025; 11:45:33 >_____________________________ -
Mesajlar üzerinde çalışma var mı onuda yapabilsek
Google mesajlardan kurtulsak daha iyi olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Varsayılan uygulamayı seçmemmiz gerekiyor .
Seçtirmediyse mağazadan arama uygulamasi indirip varsayılan seçtikten sonra .
İndirdiğimiz uygulamayı silebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
evet bu seferde yeni bir sorun oluştu gelen aramalar ekranda görünmüyor ve cevaplayamıyorum.
ne yaptımsa olmadı. telefon açıkken görünmüyor ama kilit ekranında görünüyor çok ilginç.
her yolu denedim. varsayılan uygulalar sıfırlama, depolama verileri silme, bildirimler vs.hiç biri olmadı.
Play storedan google aramalar indirin varsayılan uygulama sorduğunda xiaomiyi.seçin
Onun için yapamadık. Tayvan roma geçin geçebilirseniz
Kilit açılmadan geçebilirmiyiz ki ?
yetkili hesap şifresi istemişti geçememiştim
hallettim teşekkürler.
Geçemezsiniz maalesef.
hocam tayvan rom ota güncellemesi alıyor mu, yoksa yeni güncellemeyi manuel olarak kurmak mı gerekiyor. ?
Alıyor sorunsuz
Merhaba yazılanları harfiyen yaptım ama
android.content.pm.PackageManager$NameNotFoundException: Package com.android.contacts doesn't exist
böyle bir uyarı alıyorum ve yüklemiyor nasıl yapıcam acil yardım lazım
Eea ve TR romda çalışmaz.
Sadece Global
Buraya ek bi bilgi vereyim. Yeni bir telefon alınca ilk kurulumda veya format attıktan sonra yine ilk kurulumda dili Türkçe seçtikten sonra bölgeyi Hong Kong seçerseniz mi arama uygulaması otomatik kuruluyor ve arama kaydetme aktif oluyor.
Onun dışında en iyi yöntem ilk mesajda yazılanlar.
7. Adıma kadar her şey normal gitti ama 7. adım da şu hatayı veriyor
android.content.pm.PackageManager$NameNotFoundException: Package com.android.incallui doesn't exist
Yani android.content.pm.PackageManager$NameNotFoundException: com.android.incallui paketi mevcut değil
Ne yapmam lazım
Benim telefonda olmuyor mi arama gelmiyor TR Rom bendeki bu yüzdenmi olmuyor acaba? Konudaki işlemleri de yaptım onlarda da olmadı TR Rom olduğu için olmuyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 27 Temmuz 2025; 21:9:33 >_____________________________ -
Valla olabilir hocam bilemedim. Bendeki global rom. Bende x6 pro da vardı, onda sıfırlama sonrasında hong kong seçtim ve sorunsuz oldu. Poco f7 aldım sonra, ilk kurulumda aynı işlemi yaptım yine oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- xiaomi 17 ultra imei atılıyor mu
- samsung imei atma
- ronaks mobile
- nv data is corrupted ne demek
- getapps nasıl silinir
- şarjı en uzun giden telefon
- xiaomi 16 pro max
- redmi note 14 pro plus özellikleri
- redmi k60 pro
- redmi 13x özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt