Şimdi Ara

NOKIA 8800 SIROCCOLAR KARIZMANIN KRALI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Nokianin imaj serisinden super urunler. 12 Adet vardi sadece 5 adet kaldi. Cihazlar %100 Orjinaldi 8800 ile kasa sifirlama falan degildir kesinlikle. Nokia Kom As olarak sadece 2 adet kaldi. Kalan renkler Siyah ve Altin.... Yanlarinda sarj aleti ve kulaklik verilecektir. Yedek batarya masa ustu standi falan yoktur. Dileyen arkadaslara detayli resimleri mail araciligi ile yolluyorum.

Nokia 8800 Sirocco Gold : 250 Lira.... (1 adet nokia kom as. 1 adet yurtdisi %100 orjinal altin kasa. Turkiye cikisli olanin kasasinda minik bir kirik var cizikler tabiki olacak)

Nokia 8800 Sirocco Black : 250 Lira... (Urunlerden 1 tanesi nokia kom as 4 tanesini yurtdisi. Kozmetik olarak 1 tanesinin kasasinda boya atmasi var onun fiyati 200tl.)

Nokia 8800 SE : 220 Lira.... (Siyah kasadir 2 adet vardir 1 tanesi nokia kom as. Kameralarinda yada hic bi yerinde sorun yoktur)

Nokia 8800 Klasik : 220 Lira... (Klasik gumus kasadir. Kamerasinda yada hic bi yerinde agriza yoktur)

Cihazlar kayitlidir.

TAKAS SOZ KONUSU DEGILDIR!

NOKIA 8800 SIROCCOLAR KARIZMANIN KRALI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swartz -- 4 Aralık 2010; 11:31:53 >

• pm...
  • Eger türkiye cikisli, sirocco gold varsa gercek resimlerini gonderebilir yada ekleyebilirmisiniz?
    Bi suredir arastiriyorum, gormemiz gerekiyor
  • Pm ler cevaplandi. n86 ve c905 e 200 250 veren arkadaslar zahmet edip mesaj atmasinlar. Atanlarin mesajlari burada yayinlayacagim artik. Oluculuk yapanlari herkes bilsin...
  • n 86 icin 300 tl teklif eden visor
  • Visor pm.
  • Satisa devam.
    N86 duruyor
    C905 duruyor

sadece 5 tane Sirocco kaldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8800 arte niçin pahalı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam pm attım geri dönüş yapmadınız
  • Gec oldu biraz kusura bakmayin pmler cevaplandi

N86 rezerve eden arkadas donus yapmadigi icin satis devam ediyor...
    Ilk gelen alir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor

n 86 icin 300 tl teklif eden visor

sen önce şu sorunlu alış veriş kısmını bi hallet sonra teklif sun millete ;)
  • banada donus yapmadi :)
  • PM
  • PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swartz

banada donus yapmadi :)

O arkadaş öyle, ilana şu kadar teklif eden visor yazar, olur visor hayırlı olsun diye pm at, geri dönmez.
  • geri doner konusma bitmeye yakin pm leri okur ama cevap atmaz :)
  • sirocco için pm den detay bekliyorum
  • Hocam ilan yenilemek yerine 2foto yollayıp sorularıma cevap verirseniz sevinicem
  • MSN girerseniz yollayacagim demistim sanirsam ayrica oraya telefon numaramida biraktim size....
  • fiyatlar son mudur
  • PM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.