Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkonları ufaltmak için tema kullanabılırsın yoksa ufalmıyorlar , pil süresi beni tatminkar bıraktı açıkçası

ayrıca tuş takımını kullanmak için püf nokta sadece baş parmağını kullan yön tuşlarını kullanırken baş parmağının tırnağının sağ kenarı ile bas düğmelere..

Kolay Gelsin.
  • bnm versiyon
    v 03.93
    rm-165

daha yenisi varmı bilmiyorum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ya şunun menüsünü nasıl küçük ikonlar halini getirebilirim

Menuye girdikten sonra seceneklerden "Ana Menu gorun." e girip oradan secebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Sirocco Gold:

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs.

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs.

• Versiyonu nasıl sorguluyorsunuz?
  • *#0000# Klasik Nokia Sorgulaması ..
  • Teşekkürler

Benimki:
    V 03.51
    28-07-06
    RM-165
    ©Nokia
  • bven light sirocco kullanıyorum ama kazasında ufak çizikler oldu,çizikler artınca yazdan sonra kasasını gold ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce nokia yapar mı bu işi ve ne kadara mal olur?bazı sitelerde 450 milyona alan gold kasa satanlar var ama güvenmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Teşekkürler

Benimki:
    V 03.51
    28-07-06
    RM-165
    ©Nokia

Bizimki aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: crawling

bven light sirocco kullanıyorum ama kazasında ufak çizikler oldu,çizikler artınca yazdan sonra kasasını gold ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce nokia yapar mı bu işi ve ne kadara mal olur?bazı sitelerde 450 milyona alan gold kasa satanlar var ama güvenmiyorum..

O Gold kasalar ne yazıkkı çakma. Orjınal Sirocco Gold un kasaları değil . 2 Ay sonra gelecek o kasalar tuş takımı ve ortadakı plastık kalıplar ile bırlıkte 450 yada 500 olacaktır fıyatı.
  • V 03.93
    18-10-06

bunu niye yazdıysam

ya benimkinde değil sadece ama bu sirocco vede 8800 serisinde var sanırım kulaklık sesi çok az geliyor telin üstündeki yani otobüsteyken felan hiçbişi duyamıyom ya anasını satim sirocco su olan adam otobüs le seyahet edemez mi nasıl iş yahuu be
  • quote:

quote:

bven light sirocco kullanıyorum ama kazasında ufak çizikler oldu,çizikler artınca yazdan sonra kasasını gold ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce nokia yapar mı bu işi ve ne kadara mal olur?bazı sitelerde 450 milyona alan gold kasa satanlar var ama güvenmiyorum..

O Gold kasalar ne yazıkkı çakma. Orjınal Sirocco Gold un kasaları değil . 2 Ay sonra gelecek o kasalar tuş takımı ve ortadakı plastık kalıplar ile bırlıkte 450 yada 500 olacaktır fıyatı.

peki nerde bulunurki 450 milyon alırsa alırım ben?

• benim o kulaklık sorunu 8800 da vardı felaketti siroocomda canavar gibi hiç sorun yok bence bi baktır sen kardeş o sorun sirocoda yok cunki
  • quote:

quote:

quote:

peki nerde bulunurki 450 milyon alırsa alırım ben?

Dostum bakkaldan almayacaksın herhalde yetkili servislere götürebilirsin.

• yetkili servis kesinlikle daha pahalı yapar diye düşündüğüm için 500 nerde olur dedim orjinal kasa..
  • quote:

yetkili servis kesinlikle daha pahalı yapar diye düşündüğüm için 500 nerde olur dedim orjinal kasa..

Vallahi yetkili servis te olsa pazarlık yapabilirsin önce kasalar bir gelsin ondan sonra konuşuruz , Gittigidiyorada düşecektir eminim .

Çıksın bilgilendirme yaparım.
  • beyler Nokia 8800 Sirocco alsammı diye düşünüyordumda içimi bi telaş sardı acaba yenisi çıkarmı diye normal 8800 alan arkadaşlarımızın başına gelenler olmasın bu konuyla ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

8800 Sirocco Gold 05424441010 Alokontör de de satışına başlamış. Bu kadar Parası olan alabilir.
    2700 YTL.

Fiyat bana yüksek gibi geldi. Max. 2200 olması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Telefon dinleme olayında herkes birşeyler atıp tutmuş açıklık getireyim.

Telefon dinlemede şu kişi şu tel'i almış dinleyelim diye birşey yoktur,telefon dinleme eskiden iyice ayağa düşmüştü ama artık eskisinden daha ciddi önlemler ve ceza olayları var bu yüzden telefon dinleme eskisi gibi yaygın değil.

Telefon dinlerken direk bir dinleme sağlanması için şebekeyle görüşülüyor izin alınıyor ve genelde kayıtlar savcılığa gönderiliyor ama eskiden gerçek olmayan bir şebeke yaratılıp o telefonun o şebekeye yönlendirilmesi sağlanılıyordu yani sizin elinizde bulunan aygıt sayesinde siz operatör olarak görülüyor ve baz istasyonu gibi görev yaparak telefonları dinliyordunuz.

Şimdi telefon dinleme için şunu da ekliyeyim eski telefonlardan birkaç tanede belli donanımlar eksik ve diğer telefonlardan farklı üretim yapma amacıyla değişik donanımlar kullanıldı bu telefonlar sinyal bandı gibi değişik şeyleri kayıt içinde tutmadan sadece görüşme yapılmasını sağlıyor yani sadece iletişim bandıyla ilgili şeyler sunuyor gelişen teknolojiyle telefonların şebeke görmeleri tek tipe getirildi ve yeni üretilen bütün telefonlar dinlenebiliyor,eskilerden dinlenemeyen sadece birkaç tane var onların marka modelleri de bana kalsın.

Pahalı cep telefonu alanlar dinlenir diye birşey yok.

Bu arada eğer operatörden izin verilmişse telefonların hepsi dinlenir ayrıca Vertu dinlenemez demeyin istenirse gayet güzel dinlenir.

zaten bu memleket birisini gerçekten yakalamak dinlemek isterse kimseler engelleyemez. haklısın kardeşim

--
    Öte yandan zamanında bu telefonlarda çizilmiyor hikayesi vardı, o da gerçekten hikaye. benimki gayet güzel çizilmiş durumda ve kapağı sert kapattığım için cam kenarlarından ufak ufak kalkıyor gibi. ayrıca herzaman değişir kapaklı telefonlar daha iyidir. bu yamulduğu zaman düzelmiyor :)

• Bu Sirrocco Gold'un Atatürk Edition'u Mu Varmış Resim Koyarmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.