cihaz tertemizdir kulaklıgı sarj aleti ve data kablosu verilecektir. bu cihazdan 3 adet vardı bu ilk ki iki gun kullanıldıktan sonra sarj soketinde bir sorun meydana geldi sarj soketi iceri dogru kactı bunu telefoncu 5 ila 10 lira arasına lehim ile yapacagını soyledi peki ben neden yaptırmıyorum? zamanım yok desem yalan olur bırakıp gidip alıcam ama ugrasmak istemiyorum acıkcası su anda fazlalık seklinde duruyor isteyen ozel bir sarj cihazı var onu alarak pili sarj eder isteyen 5 10 liraya tamir ettirir
imei garantilidir.
baska hic cizigi kusuru yok 1gb hafızası var ters cevirince ses kesilir sallayınca saat cıkar webcam olarak kullanılır falan bi ton ozeligi olan bi cihaz....
çin malımı? 8800 arte niye 200 ytl?anlamadım mazur gör mesajını okudum ama 5 10 ytlye halledilebilcek bi sorun için bu telefonun fiyatı bbu kadar düşmez kanımca
fiyattan cin malı oldugu zaten anlasılıyordur. ikinci elide var kvk 1400lira onun fiyatı az bi fark var aralarında fiyatta sanırım :) yani anlasılır
eğer tamiri 10 ytl yapılcaksa gerçekten güzel bi fiyat
tamir islemi ne olacak anlatayım hic bir parca degismeyecek sadece yerinden oynayan sarj soketi lehim ile tutturulacak bunu yapmak istemeyen arkadaslar 20 25 lira vererek super charger denen bir alet var batarya sarj edicisi onu alarakta kullanabilir.... lehim ile bakırkoyde 10 ila 20 lira arası para alırlarki cihaz sıfır zaten yine karda olursunuz...