Şimdi Ara

Nokia 8110i blj-2 batarya pin uçları yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende nokia 8110i var bunun bataryası blj-2 model. ve ben bunun uçlarına şu her türlü pili şarj eden adaptörü bağlamak istiyorum tel yaklaşk 3-4 sene yüzüne bakılmamış. üzerinde + sı - si yazmıyor. acaba elinde bundan olan veya bilen bi arkadaş yardımcı olavbilirmi. 4 tane ucu var ve hangisinin acc hangisinin gnd olduğunu bilmiyorum. resimli olarak paylaşabilir misiniz lütfen.



  • bence hiç uğraşma eski batarya olduğu için herşey olabilir.normal olarak şarj et.zaten pek sağlıklı değil o şarj aletleri.
  • biliyorum sağlıklı degil ama normal yolla şarj edemiyorum. nokia nın ince uçlusu olmuyor kalın uçlusuda olmuyor. ikisinin arasında ve ne kadar aradıysam girebilen bir uç bulamadım. şimdi teli söktüm içindeki pinleri lehimle nokia adaptörüne bağlayarak denemeye çalışacam da kaç volt ve kaç amp verecegimi bilmiyorum telin üzerinde hiçbişey yazmıyor. çalıştığına bile emin degilim ama çalışırsa büyük bir zevkle kullancam :D çok güzel bişey kapagını açınca suratının yarısını kapatıyor ve bide güneş gözlüğü takarsam manyak oluyor elimdeki n97 den vazgeçtim bunun için o kenarda yatıyor :D
  • Naptın dostum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.