Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bu siteyi arıyordum gece gece fazla bakamadım neyse siz bulmuşsunuz
  • noldu yav bizim emektar kıymetemi bindi? Herkes 808 arıyor. Açıkcası bende çok korkuyorum düşer kırılır bozulur diye. hala.benim için telefonların kralı çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Symbian'ın kıymetini başka sistem kullanınca anlıyorsun. Bazı konularda saç baş yoldurduğu oluyor ama iş işlevselliğe ve kullanım kolaylığına gelince harbiden eline su dökebilen yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çektiği fotoğraflara bakınca neden değer verildiği anlaşılıyor zaten symbian a alışınca başka sistemler boş geliyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 4 Şubat 2014; 20:27:37 >
  • 38lik bir deneme
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

makro deneme
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 5 Şubat 2014; 12:03:32 >

• symbianın tek eksiği browser ve galerinin kullanışşsızlığı idi. Androidin galerisi çok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihazın hafıza kartına alerjisi var. Dün kaybetmeyim diye boşta olan bir kart taktım kullanmak amacım değil. Ekranı karartmadı telefon bir türlü. Kartı çıkarttıp sorun çözüldü. Zaten kartsız kullanıyorum. Umarım karta ihtiyaç duyman

• ara ara ebayde ucuza sıfır cihaz satan oluyor. takip ederseniz alabilirsiniz.
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    Nerelerdesin hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir cleaner programı tavsiyeniz var mı? C diski 540 küsür MB'tan 224 MB'ta düştü. Uygulama falan da kurmadım. Hepsi E diskinde yüklü. Git gide hafıza azalıyor. Temizlik yapmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Güzel bir cleaner programı tavsiyeniz var mı? C diski 540 küsür MB'tan 224 MB'ta düştü. Uygulama falan da kurmadım. Hepsi E diskinde yüklü. Git gide hafıza azalıyor. Temizlik yapmam gerekiyor.

benim bildiğim hiçbir cleaner programı o hafıza şişmesini önleyemiyor. en azından ben yılda bir kez format/flash atarak sorunu çözerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Nerelerdesin hocam:)
    buralardayım, yazmıyordum sadece. yazacak pek bir şey de kalmadı :).
    O konuda haklisin...

• Ustanin dedigi gibi çòzum flash..

Browser kaynakli saniyorum hafiza giderek eriyor..bende de 300 civarina indi..
    Bir vakit bulup flash atmak.lazim..

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    yani tarayıcı kaynaklı olduğunu da pek sanmıyorum. öyle olsaydı önbellek temizlemesi sorunu çözerdi.
    Biraz çòzuyor ùstat fark ettiriyor ama tam degil..bir kaç defa yaptim 20-30 mb fark etti ki browser kullanmadigim halde..

Bir pro vardi onu kurup hangi dosyanin kapasitesi artiyor onu takip etmek lazim saniyorum..

• Benim dalgınlığıma gelmiş. :) F diskine indirdiğimi zannettiğim dosyaları farkında olmadan C diskine indirmişim. Daha sonra onları taşıdıktan sonra 200 MB yer açıldı ve kapasite 524 MB oldu. :)

• Hele oyle de:)

Normalde o kadar olmuyordu cunkü..bende nasil iş bu diyordum:)

• Bende 4 ay önce aldım 700 e almıstım hiç pisman deilim valla bana göre hayatımın telefonu :D

bende bi tane cekmiş oldugum fotoğrafı göstermek isterim...
  • 808 ile çektiğim fotoğrafları iPhone 4s'e attım ve her iki cihazın da ekranını bu sayede karşılaştırma imkânı buldum. Şunu söyleyebilirim ki iPhone 4s doğru tonlama konusunda 808'e fark atıyor. Hakikaten ekran kalitesi kendini hissettiriyor. 808 tonları doğru gösterme hususunda sınıfta kalıyor. Renkleri canlı olarak göstermek başka bir şey, doğru tonda göstermek başka bir şey. Tabi bunun sebebi 808'de kullanılan AMOLED ekran. AMOLED ekranlar tonları doğru gösterme konusunda LCD ekranlara göre maalesef başarısızlar. Samsung'un cihazlarını kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Renkler cırtlak bi tonda oluyor. Her iki cihazı karşılaştırdığımda 808'in ekranı sapsarı kalıyordu. Renkler aşırı şekilde doygundu. Hatta doğruluk açısından bilgisayar ile de karşılaştırdım ve iPhone biligisayar ile aynıydı hatta ondan da başarılıydı. Tabi bunun sebebi de IPS panel kullanması. Renkleri doğru tonlarda gösterme konusunda hâlâ en iyi teknoloji IPS panel. Aynı sonucu tahmimimce 701'den de alabiliriz ve onun da tonları doğru gösterme hususunda 808'den iyi olduğuna eminim.

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.