Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
327.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: juew

Kadar mükemmel akıllı telefonların en popüler markaları:http://snipr.com/238xumk

bi bitmediniz .....

bunlar bitmez hergün yeni üyelik alıp reklam yapıyorlar.yönetim kapıdan kovuyo,bunlar bacadan giriyo.
  • Foto kalitesi etkileyici umarım diğer öz.ile tamamlayıcı olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yeni foto örnekleri.

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

fotoğraf kalitesiyle öne çıkmaya çıkan htc one x'ciler xperia s'ciler bakmasın moral bozukluğuna bağlı kalp rahatsızlığı verebilir.

ahaha iyiydi kaldı ki bu fotolar tam boyutunda değil düşürülmüş.

bunu n8 ile bile çekeriz 666 :) daha büyük başarı beklyoruz 808'den

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yeni foto örnekleri.

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

fotoğraf kalitesiyle öne çıkmaya çıkan htc one x'ciler xperia s'ciler bakmasın moral bozukluğuna bağlı kalp rahatsızlığı verebilir.

ahaha iyiydi kaldı ki bu fotolar tam boyutunda değil düşürülmüş.

bunu n8 ile bile çekeriz 666 :) daha büyük başarı beklyoruz 808'den

Kesinlikle katılıyorum.

• Fotoğraflardaki güzelliği görünce insan 2000 TL de olsa alası geliyor valla, hele benim gibi bir telefonda en çok kullandığı ve önem verdiği özellik fotoğraf olanlar için dayanılmaz bir cazibesi var. 1300 olursa alırım demiştim ama çarkettim 1800e kadar alırım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkomanyax

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

iphone 4s'ten sıkıldım,bu telefonun şekli hele kırmızısı beni benden aldı bir delilik yapıp değiştirebilirim

Adı üstünde delilik.
    İphone cihazları kullanamıyorum ama şahsen Applenin ürünlerini Nokianın en kıral telefonlarına 1000 kere tercih ederim.
    Adamlar uyduruk güncellemelerle insanları madur etmiyorlar en azından.
    İphone 4s'ini satmayı düşünme bence kardeş, yazık olur değmez karizması ve kamerası için.
    4S'in sorunsuz stabil arayüzü ve yeterli bir işlemcisi, retina ekranı herşeye yeter zaten

sürekli banka kuyruğundaki yaşlı teyzeler gibi hep lafa atlıyorsun. çok güzel yazıyorsunuz. sabahları yazılarınızı okumadan gün başlamıyor benim için.

Demekki güne bizle başlıyorsun ne güzel.Biz nokia diye uyutuluyorsunuzsanıyorduk demekki uyandırma gücümüz yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

Fotoğraflardaki güzelliği görünce insan 2000 TL de olsa alası geliyor valla, hele benim gibi bir telefonda en çok kullandığı ve önem verdiği özellik fotoğraf olanlar için dayanılmaz bir cazibesi var. 1300 olursa alırım demiştim ama çarkettim 1800e kadar alırım arkadaş

Fotoğraflar dediğin gibi güzelde bi telefon 2000 lira edermi o problem. sonuçta telefon bu arkadaş
  • arkadaşlar, yurtdışından gelecek biri elinde bu cihazın olduğunu ve satabileceğini söyledi ama istediği rakam bana yüksek geldiği için kendisinin müsait olduğu bir zamanda benim istediğim bir yerde buluşarak detaylı inceleyebilirmiyim dedim o da kabul etti. ben kendi adıma hız, foto-video çekme oynatma, multimedya, tv görüntü aktarımı, usb otg, izin verirse oyun yükleme(hangi oyunla deneyeceğimi bilmiyorum), hoporlör ve kulaklık ses çıkışı özlelliklerini deneyecem. sizinde önerileriniz ve istedikleriniz olursa diye baştan yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

arkadaşlar, yurtdışından gelecek biri elinde bu cihazın olduğunu ve satabileceğini söyledi ama istediği rakam bana yüksek geldiği için kendisinin müsait olduğu bir zamanda benim istediğim bir yerde buluşarak detaylı inceleyebilirmiyim dedim o da kabul etti. ben kendi adıma hız, foto-video çekme oynatma, multimedya, tv görüntü aktarımı, usb otg, izin verirse oyun yükleme(hangi oyunla deneyeceğimi bilmiyorum), hoporlör ve kulaklık ses çıkışı özlelliklerini deneyecem. sizinde önerileriniz ve istedikleriniz olursa diye baştan yazıyorum

kardeşim senden detaylı yorum ve incelem görüşlerini bekliyoruz telefon hakkında foto video çekimi özellikle şayet telefonu görme şansı olduğunda
  • inşallah, hatta işi dahada ileri götürüp satio ile kıyaslama yapacağım foto ve video açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

inşallah, hatta işi dahada ileri götürüp satio ile kıyaslama yapacağım foto ve video açısından.

satio tırt değil mi? N8 ile kıyaslamak lazım bence
  • elimdeki tek "tırt" o olduğu için. :)

beni tanıyan varsa bilir, ben foto ve video ya çok önem veren ve didik didik eden biriyim. satio n8 le boy ölçüşecek kadar kamerada iddialıdır. eminim bu konuyu önemseyenlere bir fikir verecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 30 Nisan 2012; 15:13:42 >
  • ben bir ara bakmıştım satio ya. ama iddalı gibi gelmemişti. bir daha bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

inşallah, hatta işi dahada ileri götürüp satio ile kıyaslama yapacağım foto ve video açısından.

satio tırt değil mi? N8 ile kıyaslamak lazım bence

satio videoda n8 ile kapışamaz, foto kalitesindede n8'e yakın bir performans verir sanıyorum diyecektimki
    www.gsmarena.com
    Photo compare Sony Ericsson Satio (Idou) vs. Nokia N8 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=2683&idPhone2=3252

sitesine baktım. n8 fotoda satiodan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 30 Nisan 2012; 15:36:46 >

• ben sadece "bana" ve merak edenlere fikir vermesi açısından satio demiştim.

çünkü kullandığım telefon oydu..
    ben eğer kısmet olurda incelersem, satio ile kıyaslama bölümünü dikkate almayın. arkadaşlar siz bana deneme sırasında benim yapacaklarım dışında neleri nasıl test etmemi istersiniz onu söyleyin
  • telefonu alınca fotoğraflarını çek bence :) zil sesi titreşimi nasıl, kulaklık ses kalitesine falan bakabilirsen onlara bak.
  • incelemeyi yaparken sesli video kaydı ve karşılaştırmalı resim çekimi ile birlikte yapacam. ama videoyu satio ile çekerek yapacam, onunla idare edersiniz artık. burada en çok konuşulan işlemci ve hız meselesi.. bunu oyun yükleyerek denemeyi düşünüyorum, birde arkaplanda çalışan program varken menü geçişlerindeki hızı görerek yapmayı düşünüyorum.. başka yöntemler varsa yada hangi oyunla denememi isterseniz onun linkini ve nasıl kurulacağını söyleyin, onu deneyeyim.
  • bu arada telefon ebay de boy göstermeye başlamış

• Tarayıcılarını karşılaştır. Hem kendi orjinal tarayıcınlarında hem de ikisine de Opera kurup karşılaştır. Gezinme, yükleme hızı gibi konularda hangisi daha iyi bak. Hatta mümkünse ek olarak http://browsermark.rightware.com/browsermark/index.action adresine her iki cihazın tarayıcısından da gir ve tarayıcı skorlarını karşılaştır. Belirttiğim adrese girip hem kendi tarayıcılarından hem de Opera ile girerek karşılaştır.
  • benim içinde foto ve video kalitesi çok önemli çünkü bende bi tatile vss gezmeey filan gitinmi yanıama büs sürü tafarut almayı sevmiyorum

foto makinesi yok video kamera mp3 çaalr deken 3 5 çihaza çıkıyo zaten amaç bunalrı en iyi şekilde hepsini bir arada yapan bi şey olması

foto ve video çekiminde nokia nın eline su dökemiyo diğer teelfon üreticileri nokai kameradaki kullandığı lens kalitesinde zaten önce bırakın mp boyutunu

önemli olan lens

ş uanda n8 kullanıyorum 808 merak etmemin en büyük sebebi n8 e göre 1 n8 daha geniş ekranı ve parlak black cren eskran olması 2 foto kalitesi 3 ise tabiki full hd 1920x1080p video çekimi sanırım 808 fullhd 1080p videoalrıda açacak gibi

çünkü n8 720p videoalrı açıyo 1080p attığımzıda sadece ses oynatıyo görüntü oynatmıyo aynı videonun 720p sini atıyorujm bu sefer n8 açıyo ben şu yoldan çıkıyorum 1280x720p kaydettiğien göre harici olarakta dıaşrdan attığımzı videoalrın da en yüksek 1280 x720p olması gerekiyo mkv avi vbb 808bence 1920x1080p kayıt yaptığını farzadersek en yüksek 808 de 1920x1080p videoalrı sorunsuz açması gerek kaydettiği dışında tabi clip olur film olur mkv avi divx vbb

neyse artık bekkliycez dedğim gibi özellikel video çekimi ve foto kalitesi bide geniş 4 inç ekranı beni etkileyen özeliği diğerlerini saymıyorum zaten yüksek kaliteli ses kayıt dts ses çıkışı dln vss gibi

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.