Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
327.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

boşa demiyoruz;
    Nokia 808,hayattaki kayda değer anların kıymetinin,bir iki uygulama ve oyundan çok daha değerli olduğunu farkedenlerin telefonu.
    anlayana....

8 mp hatta 5 mp neye yetmiyor? mp midir olay yoksa kalite mi? hayır mp peşinde koşup fotoğrafları devasa afiş yaptırmayacaksanız gereksiz bir sevda. kalite peşindeyseniz fotoğraf makineleri her türlü bir telefonu ezer geçer. madem hayattaki kayda değer anların kıymetini biliyorsunuz, fotoğraf makinesi alıp hakkını verin. yoksa çok da değerini bilmiyorsunuz derim.

sendemi mp'midir herşey lafını sakız yapanlardansın.burda baştan beri olayı anlatıyoruz herşeyin mp olmadığını.dev gibi 1/1.2'' sensorü vs
    o zaman dandirik telefonlarda oyun onayıp uygulama peşinde koşacağına al yanında bi laptop taşı adam gibi oyunlarla oyna,adam gibi tarayıcılarla internete gir.bilgisayarlar hertürlü telefonu ezer geçer senin mantığınla.
    heryere o foto makinalarını taşımassîn ama cep telefonu heryerde yanındadır.kıymete değer anlarında hayatta ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz.
    beğenmiyosanız almayın nokia zorla telefon satmıyor.
    fiyatı yüksekse bende almıyacam,zorla satacak halleri yok.

?

• nokia lumia için fena tanıtımlar yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 12 Nisan 2012; 13:55:55 >

• quote:

boşa demiyoruz;
    Nokia 808,hayattaki kayda değer anların kıymetinin,bir iki uygulama ve oyundan çok daha değerli olduğunu farkedenlerin telefonu.
    anlayana....

Nokia 808 güzel bir cihaz olmuş.Tam bir multimedia canavarı.Belki çift çekirdekli değil ama özelliklerinin hakkını layıkıyla verecektir.
    Almayı düşünenlerdenim
  • quote:

nokia lumia için fena tanıtımlar yapmış.

Nerde bi bakalım bizde bu purewiev olanmı acaba

• fiyata bak euro'ya çevirince 655 euro.bizde 1400-1500'den çıkar diyordum ama artık 1800 diyorum.buda demektirki ben bu cihazı almıyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 16 Nisan 2012; 23:15:25 >
  • quote:

fiyata bak euro'ya çevirince 655 euro.bizde 1400-1500'den çıkar diyordum ama artık 1800 diyorum.buda demektirki ben bu cihazı almıyacam.

İlk zamanlar böyle olur tuttuğuna hesabı ama fiyat dediğin gibi 1800 olursa ben bile almam ne len bu biz ip cilerle alay ediyorduk 2 milyarlık telefonla konuşamıyorlar diye söylediğimizi yemek olur

• mesela bu sitede 499euro ön sipariş.

• fiyatı düşecek mi sizce? Ben n8 i geçen yıl aralık başında Vatan'dan 999 TL ye aldım. Piyasada 1000-1300 arası geziyordu o aralar. Hala düşmedi ben kaçırmadıysam.
    Symbian'da rakiplerine göre çok geride ama benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor, gereksiz karmaşıklık anlaşılmazlık da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

valla geçen gün takımımın süperligdeki son maçına gittim, bol bol fotoğraf çekmek istedim nokia n8imle ama eve gelince çektiğim fotoğraflarda karşı tribündeki insanların suratı ancak bir piksele sığmıştı pcde büyütünce, 12mp bile yetmedi yani ,ve benim için dünyada birçokj şeyden önemliydi o fotolar taa newyork taki bir konferanstan atlayıp gelmiştim uçağa. Yanımda fotoğraf makinesi de taşıyamayacağıma göre bi ton izin mizin gerekiyor yoksa polis sokmuyor makineleri içeri, şimdilik tek seçenek 808i beklemek, n8 bile fotoğrafta hayal kırıklığına uğrattı ya internete girsem oyun oynasam ne olacak, o anlar bir daha asla geri gelmeyecek, o tribün şovlarını bir daha çeksem de bank asyada çekebileceğim. O yüzden kamera bence çok önemli, karşı tribündeki adamın üstündeki tişörtte gözle görebildiğim güzel yazılar varken ben onları fotoğraflayamadım onca uğraşmama rağmen :(

karşı tribündeki insanın tişörtünü görme konusunu Megapiksel'e bağlayan dünyada tek insan eminim ki sensin ...MP ile olayın alakası

Sen Optik zoomla karıştırdın olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

fiyatı düşecek mi sizce? Ben n8 i geçen yıl aralık başında Vatan'dan 999 TL ye aldım. Piyasada 1000-1300 arası geziyordu o aralar. Hala düşmedi ben kaçırmadıysam.
    Symbian'da rakiplerine göre çok geride ama benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor, gereksiz karmaşıklık anlaşılmazlık da yok.

Lumia lı purewiev gelecek söylentileri var o çıkana kadar bir kuruş düşmez ama o çıkınca fiyat tepetaklak gider.bak bizim n8 ler 808 gelince kaça düşecek oradan bir karşılaştırma yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

valla geçen gün takımımın süperligdeki son maçına gittim, bol bol fotoğraf çekmek istedim nokia n8imle ama eve gelince çektiğim fotoğraflarda karşı tribündeki insanların suratı ancak bir piksele sığmıştı pcde büyütünce, 12mp bile yetmedi yani ,ve benim için dünyada birçokj şeyden önemliydi o fotolar taa newyork taki bir konferanstan atlayıp gelmiştim uçağa. Yanımda fotoğraf makinesi de taşıyamayacağıma göre bi ton izin mizin gerekiyor yoksa polis sokmuyor makineleri içeri, şimdilik tek seçenek 808i beklemek, n8 bile fotoğrafta hayal kırıklığına uğrattı ya internete girsem oyun oynasam ne olacak, o anlar bir daha asla geri gelmeyecek, o tribün şovlarını bir daha çeksem de bank asyada çekebileceğim. O yüzden kamera bence çok önemli, karşı tribündeki adamın üstündeki tişörtte gözle görebildiğim güzel yazılar varken ben onları fotoğraflayamadım onca uğraşmama rağmen :(

karşı tribündeki insanın tişörtünü görme konusunu Megapiksel'e bağlayan dünyada tek insan eminim ki sensin ...MP ile olayın alakası

Sen Optik zoomla karıştırdın olayı

hayır adam gayet haklı.
    bir resmin çözünürlüğü megapixeldir.
    resmin boyutlarını çarptığında sana kaç megapixel olduğunu gösterir.
    büyük boyutla çekilen bir resim telefon ekranında küçük çıkacaktır haliyle. bırak telefonu bilgisayar ekranında bile küçültülerek çıkacak.
    o küçüklüğe rağmen zoom yaptığında kayıp az olacak çözünürlük yüksek olduğu için.
    kısaca adamın demek istediğini yanlış anlamışsınız bence.

• herkes haklı :) Her bir piksel mümkün olduğunca doğru rengi verdiği durumda piksel sayısı direk olarak kaliteyi gösterir doğru. Ama bunu etkileyen birçok faktör olduğu için sadece pixel sayısı bir gösterge değildir.
    Bundandır ki yıllarca 5-10mp makinalardan çok daha kaliteli sonuç üreten 3mp powershotumla devam ettim. N8 aldıktan sonra pek ihtiyacım kalmadı. Manuel ayarlara sahip powershot ancak olumsuz ışık koşullarında N8 i geçebiliyor. 3mp de artık kuş oldu :)
  • quote:

808 sadece bir cep telefonu,cep telefonu dünyasındada en iyi foto video performansını verdiğini söyleyen bir cep telefonu.
    dslr'lar dahil tüm foto makinalarından daha iyiyim diye bir iddiasını gördünüzmü,bir yerde okudunuzmu....hayır.
    e derdiniz ne o zaman.neden koskoca makinalarla kıyaslıyorsunuz bu küçük cep telefonunu?
    bu cihazı alan gidip moda çekimlerimi yapıcak,dükkan açıp fotoğrafçılıkmı yapıcak,katalog çekimlerimi yapıcak vb........hayır.alıcak cebine koyacak gereken yerlerde o anlarını ölümsüzleştirirken diğer cep telefonlarından daha kaliteli çekip saklıyacak resimlerini.

bu mesajı ana sayfa haberlerindeki nokia 808 ön inceleme başlığına atmıştım.
    son zamanlarda tvlerde dönen htc one reklamlarını izledinizmi.htc one ile katalog çekimleri yapılan reklam....böyle rezalet olabilirmi.bari düzgün foto çekse tamam diyecem ama onuda beceremiyor one serisi.
    www.gsmarena.com
    Photo compare HTC One X vs. HTC One S vs. Nokia N8 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=4320&idPhone2=4574&idPhone3=3252

sıradan diğer cihazlardaki performansı sunuyor.ee hadi bu reklam yüzünden htc'ye saldırsanıza bu bir aldatmaca desenize....yoksa sizde o reklama inananlardanmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 18 Nisan 2012; 20:31:43 >

• quote:

quote:

808 sadece bir cep telefonu,cep telefonu dünyasındada en iyi foto video performansını verdiğini söyleyen bir cep telefonu.
    dslr'lar dahil tüm foto makinalarından daha iyiyim diye bir iddiasını gördünüzmü,bir yerde okudunuzmu....hayır.
    e derdiniz ne o zaman.neden koskoca makinalarla kıyaslıyorsunuz bu küçük cep telefonunu?
    bu cihazı alan gidip moda çekimlerimi yapıcak,dükkan açıp fotoğrafçılıkmı yapıcak,katalog çekimlerimi yapıcak vb........hayır.alıcak cebine koyacak gereken yerlerde o anlarını ölümsüzleştirirken diğer cep telefonlarından daha kaliteli çekip saklıyacak resimlerini.

bu mesajı ana sayfa haberlerindeki nokia 808 ön inceleme başlığına atmıştım.
    son zamanlarda tvlerde dönen htc one reklamlarını izledinizmi.htc one ile katalog çekimleri yapılan reklam....böyle rezalet olabilirmi.bari düzgün foto çekse tamam diyecem ama onuda beceremiyor one serisi.
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=4320&idPhone2=4574&idPhone3=3252
    sıradan diğer cihazlardaki performansı sunuyor.ee hadi bu reklam yüzünden htc'ye saldırsanıza bu bir aldatmaca desenize....yoksa sizde o reklama inananlardanmısınız.

reklam Gayet başarılı. Neden derseniz ilk başta Nokia Reklamı sandım. Başarılı Çünkü ilk reklam htc den geldi. Nokia Daha hızlı olmalıydı. Çünkü genel olarak tüketici çok bilgili değildir. Tam rekabet piyasasının temel özelliği eksik bilgi olmaması koşuludur. Ama tüketiciler buradakiler kadar telefon özelliklerinden pek anlamaz. Haliyle reklamla kontrat gibi kampanyalarla telefonlar bir güzel satılır.

• Oha kaçıncı gün sıfır mesaj galiba bu alet nokia nın elinde feci patlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.100 tl civarı olursa almayı düşünüyorum symbian dan memnunum . Umarım kronik problemler zinciriyle ve güncellemelerle düzelecek bir şekilde çıkmaz. İlk defa direk problemsiz kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Oha kaçıncı gün sıfır mesaj galiba bu alet nokia nın elinde feci patlayacak

1600-1700 den çıkarsa iyi patlar elinde :) aslanlar gibi n8 imiz var elimizde
  • Bu fiyatlara bi halt satamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

iphone 4s'ten sıkıldım,bu telefonun şekli hele kırmızısı beni benden aldı bir delilik yapıp değiştirebilirim

Adı üstünde delilik.
    İphone cihazları kullanamıyorum ama şahsen Applenin ürünlerini Nokianın en kıral telefonlarına 1000 kere tercih ederim.
    Adamlar uyduruk güncellemelerle insanları madur etmiyorlar en azından.
    İphone 4s'ini satmayı düşünme bence kardeş, yazık olur değmez karizması ve kamerası için.
    4S'in sorunsuz stabil arayüzü ve yeterli bir işlemcisi, retina ekranı herşeye yeter zaten
  • teelfonun asıl amacı belli ama hala yok şu az yok şu yavaş kardeşim bırakın bu yorumalrı adamlar ne maçlı çıakrdığı belli teelfonu almassan alam neden rahatsız olup yorum yazıyorsun dimi ses otur kenarda asıl teelfonu almayı düşünen yorum yapsın foto video alrıonı paylaşşsın

bende şu an n8 var vede 808 almayı düşünütyorum benim gibi beklentisi yanında kaliteli foto ve video çekcek teelfon arayan 808 alır olur biter kafası rahat olur yanınada ne kamera nede foto makinesi alması gerek kalmaz işte bu olay anlaşıldımı
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.