Şimdi Ara

Nokia 8 lansmanı öncesinde HMD Global CEO'su görevi bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia 8 lansmanı öncesinde HMD Global CEO'su görevi bıraktı

    HMD Global, amiral gemisi Nokia 8 akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanırken CEO'sunu kaybetti. Nokia marka akıllı telefonların yeniden sahneye çıkmasında kilit rol oynayan Arto Nummela artık görevine devam etmeyecek. Deneyimli yöneticinin yerine Florian Seiche getirildi. Nummela'nın kendisi ve HMD arasındaki "karşılıklı anlaşma" sonucu ayrıldığı bildiriliyor.

     

    Nummela'nın gidişine ilişkin resmi veda bildirisinden başka bir açıklama yapılmadı. HMD Global, yakında Nokia 8'in de dahil olduğu birkaç yeni akıllı telefon tanıtacak. Yani, CEO değişimi için oldukça enteresan bir zaman. Şirket, Nokia markası altında telefon üretmek için Finlandiya merkezli şirketle geçtiğimiz yıl bir anlaşma yapmıştı. Bu sene itibariyle de cihazlar çıkmaya başladı.

     

    Ayrıca Bkz.Google Play Protect, Android cihazları zararlı yazılımlardan koruyacak
    Üst düzey bir yöneticinin şirketten ayrılması, işlerin pek de yolunda gitmediğinin bir göstergesi olabilir. Bu bağlamda Nummela'nın hamlesi cevap bekleyen birçok soruyu da beraberinde getirmiş durumda. Kendisinin yeni kariyer planı henüz belli değil, yani bundan sonra ne yapmayı düşündüğünü bilmiyoruz. Ancak şirketin birçok operasyonunun altında imzası olan önemli bir ismin ayrılışının HMD Global'i olumsuz etkileyeceği bir gerçek.







  • one plus bile sıfırdan yükselirken nokia gibi bir marka da işler nasıl kötü gidebiliyor ki? olmadı one plus'ı satın alın nokia markasını yapıştırın zirveye çıksın.

  • Koskoca NOKİA ne hallere düşmüş. Yönetimi Forum üyelerine bıraksınlar daha iyi yönetiriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    one plus bile sıfırdan yükselirken nokia gibi bir marka da işler nasıl kötü gidebiliyor ki? olmadı one plus'ı satın alın nokia markasını yapıştırın zirveye çıksın.

    Hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    one plus bile sıfırdan yükselirken nokia gibi bir marka da işler nasıl kötü gidebiliyor ki? olmadı one plus'ı satın alın nokia markasını yapıştırın zirveye çıksın.

    Yıl 2017 adamlar 3310 ürettiler şaka gibi, sırf eski 3310 un ekmeğini yemek için noldu satamadılar hadi bunu geçtim.

    Android yaptılar bu kez ortaya snapdragon 430 lu cihaz çıktı ama fiyatlarına bakıyorsun aynı paraya 630lu bir sürü cihazlar var telefondan anlayan her kimse gidip bu cihazları satın almaz, one plus dediğin marka xiaomi gibi f/p telefonları üretiyor bildiğim kadarıyla o yüzden onun tutması normal.

    Kısacası nokia yine ölü doğdu gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı adam..Nokia 5 kasasına sd835 ve 2 kamera koymakla bu işin olmayacağını anladı ve bıraktı..Android windowsa benzemez..Zibilyon tane üretici var..Millet orta sınıfa bile çerçevesiz telefon çıkarıyor bunlar gitmiş giriş seviye telefonun kasası ile amiral gemi çıkarıyor..İyi yapmış da bırakmış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bana bıraksınlar 2 yılda liderliği geri alırım 10 yıldır edindigim tecrübe ceo larin alayindan fazladır ....DH sağolsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 20 Temmuz 2017; 23:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen support library ile eski versiyonlara da gelir. Büyüyecek bir şey yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.