Şimdi Ara

Nokia 8: Asıl silah ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • microsoft birdaha telefon filan almam yarı yolda bıraktılar insanları mağaza gelişecek mağaza büyücek günceleme gelicek dediler 3 ün 1 geldi

  • Gayet güzel bir paket ortaya sunulmuş. Fiyatlandırma da makul olursa çok satar. Nokia 6nın kasa işçiliği ve malzeme kalitesi, nice amiral gemisi telefonda yok. O fiyata muhteşem bir kasa kalitesi ve işçilik sunuyor. Stereo hoparlör de var.

    Bu amiral gemisi sınıfında ben de varım cihazı olmuş. Sese ve kameraya yapılan yatırımlar meyvesini verecektir. Bu cihazı nokiayı özlemiş olanlar kadar müziğe ve kameraya önem verenler de alacaktır. 41mp carlzeiss ve xpressmusic serisi ile müzik ve kamera dünyasında çığır açmıştı.

    Yine malzeme kalitesi ve işçiliği ile öne çıkacaktır. Hmd global, android 8 sözünü şimdiden verdi bile. Helal olsun vallaha.

    BU sene amiral gemi ligine bir firma daha girdi. Biz tüketiciler için gayet iyi olan bu durum umarım fiyatlara da yansır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Telefonun fiyatının 599€ olacağı söyleniyor. 4000 lirayı geçecek alabilecek misin? O paraya i7'li oyun canavarı alırsın.

    4000 bini geçmez de olur da geçerse 3100 e S8 alırım. :/
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    S8 ses konusunda çok kötü ben kesinlikle almam. Zaten Android normalde almayı düşünmüyordum bir tek Nexus/Pixel serisini tutuyordum ama bu saatten sonra Nokia dışında bir Android cihaz almam. Hele hele Samsung gibi Çinli firmalardan hallice hiçbir zaman premium cihaz hissi oluşturmayı başaramamış bir firmanın cihazını Nokia varken asla almam. Her güncellemede cihazı kullanılmaz hale getiriyorlar. S7 Nougat güncellemesini aldı cihazın içine ettiler. Pil performansı yerlerde. Üstelik de bunu ilk büyük güncellemede yapıyorlar.



    Nokia'nın en büyük avantajı ZEISS ve OZO. Bir de bunların yanına söyledikleri gibi güncellemeleri hızlı bir şekilde verirlerse 6 ayda güncelleme veren Samsung ve avaneleri baya bir müşteri kaybeder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 dolar nedir ya en az 3000-3500 olur Türkiye fiyatı. 2000 civarına S7 alın daha iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka


    quote:

    Orijinalden alıntı: axesis

    optik zoom göremedim 5000 mha batarya göremedim bilemedim bilemedim

    5000 mAh bataryası olan amiral gemisi var mı?

    Samsung Galaxy A9 pro 5000 mah pille geliyor şu an.

    Yakında çoğu modelde yüksek oranlar çıkacak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özlem geriye dönüşte tam gaz !

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128463005
  • kesinlikle olmus. bu tam bir katil, herkesi hem kamerada hem ses de.gomer gecer. ustune de toprak atar o halde iyi olmus tebrikler nokia olmus bu sefer... ALACAGIM MUTLAKA...

  • 700 dolar diyo nereden baksan 2500 TL civarinda olur bu telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın Microsoft ile bir alakası yok artık HMD'yi araştırın derim.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Güncelleme konusunda hiçbir sıkıntı yok hatta Temmuz ayı Android güvenlik güncellemelerini Nokia 6; Google Pixel ve Nexus modellerinden önce aldı.
  • Bir 1020 kullanıcısı olarak biraz hayal kırıklığı yaşadım, 700 dollar biraz fazla, sanırım Nokia nın biraz zamana ihtiyacı var, 3000 bin tl ona vereceğime , S8 kullanırım daha iyi. İlerde edge modelleri ve yüksek pikselli kameralar yaptığında alırız...ama bence biraz erken. ( kimse Nokia yı kötülediğimi düşünmesin, N95 dahil elimde hala çalışan eski modelleri var, hepsini saklıyorum. Diğer markalara mı ne oldu ? hepsi çöp oldu). Kullandığım 1020 microsoft yazılımı ve artık çok iyi çalışmıyor.sürekli reboot yapmak zorunda kalıyorum. 700 dollar bence cidden yüksek bir meblağ, onun yerine diğer alternatiflere yönelirim.Çok büyük hevesle beklemiştin Nokai 8 i.. neyse artık ümidimiz Nokia 9 veya 10 da))

  • Gerçekten malzeme ve işcilik mükemmel. Bir de orta üst segmentte SP600 serisi işlemcili bir cihaz çıkarsa ve makul fiyatlı da olursa yok satar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.