< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (324. sayfa)

-
-
Huawei ve yan markası Honor'un bataryaları olur gibi.
-
Xiaomi Mi 9 t modelindeki bp41 kodlu bataryanin olculeri bizim nokia 8 ile ayni gorunuyor bu model daha guncel ve piyasada bulunabilen bir cihaz oldugundan bunun bataryasindan alip sarj devresini degistirip bunu kullanmayi dusunuyorum bu sayede kapasiteyide 3000 mah degerinden 4000 mah degerine cikarticam.Daha guclu bataryali bir cihazim olucak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir şey yaparsanız bana haber verir misiniz? 3 yıldır Nokia 8 pilsizlikten yatıyor evde.
-
-
Arkadaşlar telefonu yeni batarya ile gayet güzel kullanıyorum.lineageOS kurdum android 14 gayet duzgun ve stabil calisiyor tavsiye ederim ve ekstradan ogrendigim bizim nokia 8 de Fm radyo varmis oda calisiyor suan tek sorunum ahize sesi biraz az onuda farkli bir ahize hoperloru ile degistirince duzelicek mevcut hoperlor 27 ohm dirence sahip daha dusuk ohm lu bir hoperlor bulabilirsem onuda cozucem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoN55 -- 27 Haziran 2025; 13:42:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X