slms yabancılar tuş kilidini açamasınlar diye nasıl şifre koyabilir yada 7210'da böyle bir özellik varmı?
bilen biri yokmu yoksa benim telde bole bir özellikmi yok
bildiğim kadarıyla yok ama telefon kilidi diye birşey var. ayarlardan telefon kilidi menüsüne gir, oradan kilitleyebilirsin. şifreyi değiştirmediysen 0000 dır.
engelleme şifresinden mi bahsediyorsun?
bahsettiğin özellik 7210 da yok...
tam olarak ismini bilmiyorum 7210 yok bende. onu aktif hale getirince şifre yazılmadan hiçbir şekilde telefonu kullanamıyorsun.
+1 heretic telefonda tus kilidine sifre koyamazsın ancak telefonu kilitlersin
hayiiiir... telefonu kitleme ozelligide war.. ayrica yabani 7210 icin tush kilidini sifreleme ozelligi yok. o dedigin 5210da war :D heralde gorup mrk etmish ve bize sormushssun
sıemens ler de var ole bı ozellık.tus kılıdıne sıfre koyabılınıyo.7210 da varmı bılmıyorum olmaması lazım.
peki telefon kiliti nasıl oluyor?
Telefona kilidi açtığından başka simkart koyamıyorsun. Yabancı simkart takıldığında şifreyi istiyor ama çok kolay kırılan bir özellik. Şifreli tuş kilidi ise eski Panasonic'lerde vardı. Yeni tellerde artık pek bulunmuyor.
ok sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme