Şimdi Ara

Nokia 6630 Mesaj ile ilgili problem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bende 512 Mb hafıza kartı var. Bundada mesajları hep telefon hafızası değilde hafıza kartının içine kaydettiriyordum. Ayrıca "notlar" kısmındaki verilerin çoğunuda mesajlarda klasör kısmında depoluyodum. Buraya kadar herşey normal. Fakat bunları telefon hafızasının mesaj kısmına nasıl taşırım? 1 Gb hafıza kartı aldım oraya kopyalamak istiyorum herşeyi. Olmuyor, yani daha önce hafıza kartında depolanmış onlarca şeyi kayıpmı edeceğim? Aradım taradım 30 dakkadır fıtık geçirecem nerdeyse fakat öyle bir seçenek yok. Ayrıca gene bir sürü programda var 512 kartta, 1 gb'a tekrar kurmak yerine taşıyamazmıyım?

512 Mb hafıza kartını taktım hafıza okuyucuya, hepsini pc'ye kopyaladım. Daha sonra onları 1 gb'a kopyaladım ve 1 gb kartı pc'ye taktığım zaman ne mesaj hafızasını hafıza kartına alınca o eski depoladığım bilgiler çıktı, nede o 512 mmc'deki programlarımı görebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 14 Mart 2009; 12:45:34 >

• hafıza kartına girdiğinde gizli klasörler bulunur.system,resource,private gibi.mesaj ve uygulama bilgileri bu klasörlerin içerisinde saklanır.eğer windowsunda gizli dosya ve klasörleri göster seçeneği işaretli değil ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneği seçili ise bu gizli klasörler görünmüyor ve dolayısıyla da kopyalamada işlev görmüyordur.bu özellikleri gizli dosyaları gösterecek şekilde ayarlayıp ondan sonra hafıza kartındaki bütün dosya ve klasörleri kopyalamayı bir denemelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.