Şimdi Ara

nokia 6630 hard format deneyen yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 6630 A FORMAT ATMAK İSTİYORUM AMA *3 YES TUŞLARI Bİ İŞE YARAMIYO YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• o tuşların yanı sıra birde kapanma tuşuna basılı tutacaksın.telefon açılana kadar hiç çekme
    ben denedim gayet normal atılıyo hiçbir sorunda çıkarmadı
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

o tuşların yanı sıra birde kapanma tuşuna basılı tutacaksın.telefon açılana kadar hiç çekme
    ben denedim gayet normal atılıyo hiçbir sorunda çıkarmadı
  • yıldız kare 7370 kare yaz YESe basıver ........... OK?
  • bende *3 yes tuşlarını deniyom ama sadece fabrika ayarlarına dönüyo. başka telefonlarda formating falan yazıyomuş. benimkinde yazmıyo. nasl olcak bu iş??????????
  • 6630 da formatting yazmas
    6600 da yazıo baska neyde yazıo bilmiorum ama 6630 da yazmıyo catır catır atıyo zaten cok cabuk atıyo
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Formating yazma oLayı versıon dan kaynakLanıyor.sen * 3 yes acmakapama tusLarına bas acıLıncaya kadar gerisine karısma
  • *#7370#ile hiç sorun yaşamadan şimdiye kadar kullandığım s60 lara format attım...güvenle kullanabilirsiniz...
  • ama o soft format arkadaş hard dormat diyor, zaten gerekli cevaplar verilmiş bende denedim atıyor yazı yazmıyor ama oluyor fabrika ayarlarına felan dönmüyor c yi tamamen siliyor dili bile değiştiriyor aldığın gibi oluyor. Denenmiştir.
  • hard ile soft arasında ne fark var???
    soft fabrika ayarlarına mı ceviriyor??
    Hardı biliyorum.teli ilk almış gibi oluyor.
  • arkadaşlar benim sorunum şu

bir oyundan virüs bulaştı demediğim şey kalmadı

tel hafızası full diyor...

bir ikincisi format atıyorum *#7370# ile ama banamısın demiyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum acil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckd

arkadaşlar benim sorunum şu

bir ikincisi format atıyorum *#7370# ile ama banamısın demiyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum acil...

telefonunu bir servise götürüp versiyon attir.ayni versiyon olsa bile serviste makinanin flash i silinip yeniden yuklenmedigi sürece virusten kurtulamazsin..kisacasi format işini cözmeyecektir

(ayrica bu + ve gibi boş ve gereksiz mesaj atmayi birakin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 28 Eylül 2007; 14:25:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

hard ile soft arasında ne fark var???
    soft fabrika ayarlarına mı ceviriyor??
    Hardı biliyorum.teli ilk almış gibi oluyor.

hard formatin farki sudur.telefonun contac service yada servise basvurun gibi makinain hic acmadigi zamanlarda atilir genelde..*#7370# ile calişan bir telefona format atarsiniz.sonuc olarak Z deki işletim sistemini geri yükler.ayni yere cikar ikiside.
    ama mesela bluetooth un acilmadi ariza yaptigi zamanlarda donanin hatasi gibi sorunlari cözmek icin genelde hard format atilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckd

arkadaşlar benim sorunum şu

hafıza kartını telefondan çıkart-bilgs.fat 32 olarak biçimlendir-
    daha sonra hafıza kartını tele takmadan,telefona hardformat at-en son olarak-
    hafıza kartını telefona tak ve biçimlendir...
  • *3yes KAPAMA TUSU ben yapıyorum oluyor arkadaslar hepsine aynı anda basın yeter :)
  • beyler 6630 a format attım simdi msj alamıyorum bi yardım etseniz?
  • mesaj ayarlarındaki mesaj merkez numarası silinmişse bundan kaynaklanabilir. operatöre özgü bir numaradır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.