Şimdi Ara

Nokia 6630 Bir Kaç Soru/Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplu topikte kimse ilgilenmiyor. Yine de topik kirliliği yaptıysam özür dilerim:

1. Telefonumu pili tam bitmeden veya ortalardayken şarja koysam bi zararı olur mu? İlla pili tamamen bitip kapandıktan sonra mı koymalıyım?

2. ScrSaver adında bir Screen Saver programı yükledim kaldırmak istiyorum ama uygulama yöneticisinde göremiyorum.Nasıl kaldırabilirim?

3. WmaPlus! adında bir Mp3 player kullanıyorum. Bu programı açması kolay olsun diye sağ seçim tuşuna atadım. Programı menuden açınca küçük bir yükleme ekranı çıkıyor fakat sağ seçim tuşuyla açınca o yükleme ekranı çıkmadan programa giriyor. Acaba arka planda mı çalışıyor bu tuşlara atanan programlar? Menü tuşuna uzun basılıp bekleyince herhangi bir şey gözükmüyor arka planda çalıştığına dair.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• 1- hayır pilin lityum-ion teknolojisine sahip olduğundan her an doldurabilirsin.

2-forumdan fexplorer programını telefona kur ve ordan kaldır yoksa olmaz.

3-wma playeri telinden kaldır forumda veya googlede ara N90 orjinal music player yükle tam uyumlu 6630ile ve mükemmel ses.

• Çok teşekkür ederim.
    FExplorer vardı ordan kaldırdım. Sorun çözülmüş oldu.
    N90 değil de N91 olan için buldum. Aynı şeydir herhalde. Bir deneyeyim bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.