Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
701.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİM KİLİT KIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN YOKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • oh bea sonunda bende aldim.....tek kelimeyle acaip bi alet...full orjinal dogubanktan aldim...süpeeeeeeeeeeeeeeeer
  • dün video kaydedicisine girdim , hafıza dolu , bazı verileri silin yazıo ama hafıza dolu fln diil zaten kullanılan hafızaya memory card ı seçmiştim buna rağmen memory cardı boşalttım 9mb yer var telefon hafızasında da baya yer var ama başlatmıyo video kaydedicisini , ama normal foto çektirio ne yapabilrm format mı atsam ?
  • HAYIRLI OLSUN ARAMIZA HOSGELDIN!
  • onu ıLk gunLer banada yaptı hafıza doLu oLayını ama aLLAh a sukur sımdı bısı yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: kam1k

dün video kaydedicisine girdim , hafıza dolu , bazı verileri silin yazıo ama hafıza dolu fln diil zaten kullanılan hafızaya memory card ı seçmiştim buna rağmen memory cardı boşalttım 9mb yer var telefon hafızasında da baya yer var ama başlatmıyo video kaydedicisini , ama normal foto çektirio ne yapabilrm format mı atsam ?

"hazıfa dolu.bazı uygulamalrı kapayın ve yeniden deneyin.."
    böle dio
  • Eeee beyler hafıza kartı çalışmaları nasıl gidiyor ?? Türkiye de gene kalmamış DV RS MMC hemen bitmiş?? Bulan var mı
  • quote:

dün video kaydedicisine girdim , hafıza dolu , bazı verileri silin yazıo ama hafıza dolu fln diil zaten kullanılan hafızaya memory card ı seçmiştim buna rağmen memory cardı boşalttım 9mb yer var telefon hafızasında da baya yer var ama başlatmıyo video kaydedicisini , ama normal foto çektirio ne yapabilrm format mı atsam ?

bu sorunun sebebi MSEAJLAR klasöründe yer olamması. .. msesajları boşalt sorunun düselicek tir
  • slm 6630 kardeşliği aranızda olmak gurur verici bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

quote:

bu sorunun sebebi MSEAJLAR klasöründe yer olamması. .. msesajları boşalt sorunun düselicek tir

mesajları boşalttım hala devam edio off ne oldu ya

• dün gece yatarken telefonum pili fulldü.sabah şarj etmiştim.sabah kalktığımda pil bitmişti yani şimdi saat 8 de.gönderilmeyi bekleyen beklemede 2 msj ve sadece alarm kurulu idi geceden kalma.başka arka planda çalışan bişeyde yoktu ve bide kendi temam kullanımdaydı.pilin bitmesinin sebebi ne olabilr sizce?
  • Kam1k Bluetooth tan yoLLanan dosyaLAr feLan varsa onLardanda oLabiLirir.
  • KIRIN ARTIK ŞU TELEFONUUUUUUUUUUUUUUUUU

• yani sim kilidini
  • ses kaydedici program arıorum beylerr e recorder calısmıyo power dictaphone de denedım olmuyo var mı bılen lutfen?
  • arkadaşlar stormax ın hafıza kartları var piyasada bakalım internet cafeci arkadaş sipariş verdi izmir gama bilgisayara,2-3 güne kadar gelecek.
  • abi ya denemedıgım program kalmadı telefon gorusmelerımı kaydedecı bı program bulamıo muyum buralarda bıldıgın bı yer bısıler yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

Kam1k Bluetooth tan yoLLanan dosyaLAr feLan varsa onLardanda oLabiLirir.

peki ne yapçam format mı atıcamya kasperskyla da taradım bşi çıkmıo
  • ARKADASLAR YA BU 3 BOYUTLU OYUNLARI SİS DOSYASINA CEVİREN BİR PROGRAM VAR MI ACEBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: rociks

abi ya denemedıgım program kalmadı telefon gorusmelerımı kaydedecı bı program bulamıo muyum buralarda bıldıgın bı yer bısıler yok mu

war ben kullanıyorum. programın adı "spy call" maxicepten indirmiştim
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.