oh bea sonunda bende aldim.....tek kelimeyle acaip bi alet...full orjinal dogubanktan aldim...süpeeeeeeeeeeeeeeeer
dün video kaydedicisine girdim , hafıza dolu , bazı verileri silin yazıo ama hafıza dolu fln diil zaten kullanılan hafızaya memory card ı seçmiştim buna rağmen memory cardı boşalttım 9mb yer var telefon hafızasında da baya yer var ama başlatmıyo video kaydedicisini , ama normal foto çektirio ne yapabilrm format mı atsam ?
HAYIRLI OLSUN ARAMIZA HOSGELDIN!
onu ıLk gunLer banada yaptı hafıza doLu oLayını ama aLLAh a sukur sımdı bısı yoq
quote:
Orjinalden alıntı: kam1k
dün video kaydedicisine girdim , hafıza dolu , bazı verileri silin yazıo ama hafıza dolu fln diil zaten kullanılan hafızaya memory card ı seçmiştim buna rağmen memory cardı boşalttım 9mb yer var telefon hafızasında da baya yer var ama başlatmıyo video kaydedicisini , ama normal foto çektirio ne yapabilrm format mı atsam ?
"hazıfa dolu.bazı uygulamalrı kapayın ve yeniden deneyin.." böle dio
Eeee beyler hafıza kartı çalışmaları nasıl gidiyor ?? Türkiye de gene kalmamış DV RS MMC hemen bitmiş?? Bulan var mı
quote:
bu sorunun sebebi MSEAJLAR klasöründe yer olamması. .. msesajları boşalt sorunun düselicek tir
slm 6630 kardeşliği aranızda olmak gurur verici bişey
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
quote:
bu sorunun sebebi MSEAJLAR klasöründe yer olamması. .. msesajları boşalt sorunun düselicek tir
mesajları boşalttım hala devam edio off ne oldu ya
dün gece yatarken telefonum pili fulldü.sabah şarj etmiştim.sabah kalktığımda pil bitmişti yani şimdi saat 8 de.gönderilmeyi bekleyen beklemede 2 msj ve sadece alarm kurulu idi geceden kalma.başka arka planda çalışan bişeyde yoktu ve bide kendi temam kullanımdaydı.pilin bitmesinin sebebi ne olabilr sizce?
Kam1k Bluetooth tan yoLLanan dosyaLAr feLan varsa onLardanda oLabiLirir.
KIRIN ARTIK ŞU TELEFONUUUUUUUUUUUUUUUUU
yani sim kilidini
ses kaydedici program arıorum beylerr e recorder calısmıyo power dictaphone de denedım olmuyo var mı bılen lutfen?
arkadaşlar stormax ın hafıza kartları var piyasada bakalım internet cafeci arkadaş sipariş verdi izmir gama bilgisayara,2-3 güne kadar gelecek.
abi ya denemedıgım program kalmadı telefon gorusmelerımı kaydedecı bı program bulamıo muyum buralarda bıldıgın bı yer bısıler yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: egzersayz
Kam1k Bluetooth tan yoLLanan dosyaLAr feLan varsa onLardanda oLabiLirir.
peki ne yapçam format mı atıcamya kasperskyla da taradım bşi çıkmıo
ARKADASLAR YA BU 3 BOYUTLU OYUNLARI SİS DOSYASINA CEVİREN BİR PROGRAM VAR MI ACEBA
quote:
Orjinalden alıntı: rociks
abi ya denemedıgım program kalmadı telefon gorusmelerımı kaydedecı bı program bulamıo muyum buralarda bıldıgın bı yer bısıler yok mu
war ben kullanıyorum. programın adı "spy call" maxicepten indirmiştim