Şimdi Ara

Nokia 6630, 5300, 12xx Serisi 2 telefon Uygun fiyatlarla(Revize Resimli)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı satışlar,

elimde aileden kullanılan ve ikinci ele ayrılan cihazlarımı satışa koyuyorum.

Nokia 6630

İlk çıktığı zaman alınmıştı, faturası da biryerlerde duruyor aranması lazım. Babam kılıfta kullandı. Hiç tamire gitmedi. kapağı bile hala orjinal üzerindeki kapaktır. Vuruğu kırığı arızası yoktur. Haliyle kullanımdan kaynaklı
    kozmetik bozukluk vardır. Muadil kapaklar alınıp takıldığında ilk günkü gibi sorunsuz kullanılabilir. Lakin bence yan sanayi kapak taktırmadan kullanın, daha keyifli oluyor bu şekil.

Orjinal Resmi:

Fiyat:90-->70--> son60TL

Şarj cihazı ile birlikte verilecektir.

Nokia 5300

Bizzat kendimin de bir ara kullandığım sorunsuz yaşına göre temiz telefon. herhangi bir çalışmayan donanımı yoktur. Orjinal kapağı üzerindedir. alınıp sorunsuz kullanılabilir.

Orjinal Resimleri:

Fiyat:Satıldı.

şarj cihazı ile birlikte verilecektir.

Nokia 1208

Temizdir lakin yeni kapak takılırsa daha iyi olacaktır. İkinci üçüncü hat için idealdir. Arızasızdır. evde kime lazımsa o kullandı zaman zaman.

Orjinal Resimleri:

Fiyat:45-->35

Nokia 1200

Temizdir lakin yeni kapak takılırsa daha iyi olacaktır. İkinci üçüncü hat için idealdir. Arızasızdır. evde kime lazımsa o kullandı zaman zaman.

Resimi:

Fiyat:40-->30

Gebze Civarı elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossPower -- 17 Nisan 2013; 1:50:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk telefon 6630 sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

İlk telefon 6630 sanırım

hay allah dogru diyorsunuz hocam, duzelttim sagolun

• hocam pm attım nokia 1200 ile ilgili olarak msn den acil görüşelim şincik onlıne ım bekliyorum seni
  • güncel

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet cevher

takip

hangi cihaz için takip hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet cevher

takip

hangi cihaz için takip hocam?

1200 için
    ihtiyac olabılır. ondan takıi yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.